2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Yaa kızlarr nolur biri bana deli olmadığımı soylesin. Daha 12. Haftadayım ama bugun bile internetten bi dunya bebek alışverişi yaptık eşimle. Hem çok sabırsızlanıyoruz hemde herşey son aya kalsın istemiyoruz.. Lutfen içimi rahatlatacak bişeyler soyleyin

Kizlar kimse yazmamis ama bence en onemli.malzemelerden biri de AVENT GOGUS KALKANİ tecrubeli arkadaslar kullananalar cok memnun. Yarayi onluyor.mus.hatta hic yara yapmiyormus.

canım bende başladım yavaştan 1 hastane çıkışı aldım 1 battaniye 2 bady 2 tane 5li zıbın seti insan dayanamıyor hem hepsi bir aya yığılmasın bence maddi olarak ta hem de son aylarda ne kadar gezebilcez meçhul ben tüm gün işyerinde araştırıp arar ara alıyorum içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım

ayy içim rahatladı ya.. Millet alay eder diye çevremdekilere diyemiom bile bnde oyle duşunfum.bide bu aldıklarım internetten sipariş , bulunduğum yerin fiyatlarına gore çok ucuz.

Valla ben de bir sürü şey alıyorum hem gördükçe hem internetten :) insan dayanamıyor ki ya biterse kalmazsa diye uykum kaçıyo almazsam :)) kendi kendime küçük listeler yapıp aldıkça işaretliyorum araştırıyorum çok eğlenceli bir süreç bu bence :)

Bizde basladik yavas yavas iki zibin bi tane alt ust aldim şimdilik zaten 4 ayimiz doldu yavs yavas anca yaparım diye düşünüyorum

Kizlar yavas yavas biseyler alinabilir tabi ama abartmayin yinede tulum falan cok almayin cok cabuk buyuyorlar uzuyorlar olmuyor...birde gercekten hepsini bianda almaya kalkinca baya külfetli oluyor 5 6 aydan sonra yavas yavas alinabilir ben bile heycanlaniyorum biseyler almak icin krsin erkekse fazla bisey alamicam gibi bakaljm

kızlaar bende çalışan bir anne olacagım iiçin göğüs pedi süt sağma makinesiii aldım biberon birde bebbek bakım ürünleri aldım başka alışveriş yapmadık çünkü cinsiyetimiz belllllli değil ama benim yaptıklarım bu kkada r

Yalnız değilsin canım biz daha 11. Haftada bebek arabasını aldık, geçen hafta da bütün kıyafetleri bitirdik. Sona kalmasın parça parça çıksın aradan diyoruz

Yalnız değilsin canım biz daha 11. Haftada bebek arabasını aldık, geçen hafta da bütün kıyafetleri bitirdik. Sona kalmasın parça parça çıksın aradan diyoruz
Ayy çok rahatladim valla bnce de çok iyi oluyor bu şekilde. Eksiklerini daha iyi görebiliyoruz bncede

Ayy çok rahatladim valla bnce de çok iyi oluyor bu şekilde. Eksiklerini daha iyi görebiliyoruz bncede
Aynen canım ben haftaya bebekli arkadaşımı çağırdım gel dedim çeyiz göstercez sana bi baksın eksik gedik ne kalmış söyler en azından

Yaaaa benim daha cinsiyeti belli degil ama englsh home da %50 indirim varmis o sebeple birkac ara renk biseyler alcam sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…