- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
benmde 10 hftalıkken buna benzerdi ama senin ki daha net çıkmış, merak ettim..11 falandı sanırım ya, oldu baya.
bn arabayı doğumdan hemn sonra da almayı duşunmuyorum şahsenkizlar araba bakan - alan var mi simdiden?
canım bende başladım yavaştan 1 hastane çıkışı aldım 1 battaniye 2 bady 2 tane 5li zıbın seti insan dayanamıyor hem hepsi bir aya yığılmasın bence maddi olarak ta hem de son aylarda ne kadar gezebilcez meçhul ben tüm gün işyerinde araştırıp arar ara alıyorum içinden nasıl geliyorsa öyle yap canımYaa kızlarr nolur biri bana deli olmadığımı soylesin. Daha 12. Haftadayım ama bugun bile internetten bi dunya bebek alışverişi yaptık eşimle. Hem çok sabırsızlanıyoruz hemde herşey son aya kalsın istemiyoruz.. Lutfen içimi rahatlatacak bişeyler soyleyin
ayy içim rahatladı ya.. Millet alay eder diye çevremdekilere diyemiom bilecanım bende başladım yavaştan 1 hastane çıkışı aldım 1 battaniye 2 bady 2 tane 5li zıbın seti insan dayanamıyor hem hepsi bir aya yığılmasın bence maddi olarak ta hem de son aylarda ne kadar gezebilcez meçhul ben tüm gün işyerinde araştırıp arar ara alıyorum içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım
Yalnız değilsin canım biz daha 11. Haftada bebek arabasını aldık, geçen hafta da bütün kıyafetleri bitirdik. Sona kalmasın parça parça çıksın aradan diyoruzYaa kızlarr nolur biri bana deli olmadığımı soylesin. Daha 12. Haftadayım ama bugun bile internetten bi dunya bebek alışverişi yaptık eşimle. Hem çok sabırsızlanıyoruz hemde herşey son aya kalsın istemiyoruz.. Lutfen içimi rahatlatacak bişeyler soyleyin
Ayy çok rahatladim vallaYalnız değilsin canım biz daha 11. Haftada bebek arabasını aldık, geçen hafta da bütün kıyafetleri bitirdik. Sona kalmasın parça parça çıksın aradan diyoruz
Ahh çok tatlılar canimmm. Çok beğendim. Bnde en kısa zamanda koycam fotolariUyku setimiz
10lu hastane çıkışımız
5li setimiz
Şimdilik bunları paylaşıyorum daha dünyalar var ama iyileşince hepsini serip çekicem fotoları
Eki Görüntüle 1745496 Eki Görüntüle 1745497 Eki Görüntüle 1745499
Aynen canım ben haftaya bebekli arkadaşımı çağırdım gel dedim çeyiz göstercez sanaAyy çok rahatladim vallabnce de çok iyi oluyor bu şekilde. Eksiklerini daha iyi görebiliyoruz bncede
Daha vaktimiz çok. Alırız yavaş yavaş. Senin cinsiyet belli ölçümü canmAynen canım ben haftaya bebekli arkadaşımı çağırdım gel dedim çeyiz göstercez sanabi baksın eksik gedik ne kalmış söyler en azından
Bizimki prenses canım, 12+4te belli olmuştu, 15te de baktık değişen bişi yokDaha vaktimiz çok. Alırız yavaş yavaş. Senin cinsiyet belli ölçümü canm
Uyku setimiz
10lu hastane çıkışımız
5li setimiz
Şimdilik bunları paylaşıyorum daha dünyalar var ama iyileşince hepsini serip çekicem fotoları
Eki Görüntüle 1745496 Eki Görüntüle 1745497 Eki Görüntüle 1745499
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?