2016 temmuz bebişlerinin cicileri

bide sezeryan olursan pijama dikişe gelebiliyomuş. en iyisi bi pijama bi gecelik almak o zaman. belli olmaz normal diye girip sezeryan da olunabiliyor.
Ben de iki pijama tk. Bir gecelik almistim ne olur ne olmaz diye. Geceligi hic kullanmadim..

ya biraz gözüm korktu altını kirlenince bezden taşanlar kıyafeti de kirletirse günde 3 kıyafet kesin kirlenecek. kusma musma derken 10 body 2 günde bir yıkanır dedim. çok mu abarttım öyle olmuyo mu?

Citcitli badiyi fazla almakta fayda var. Yaza gelmesi avantaj. Cabuk yikanip kurur. Ben kizimda cok sik kiyafet degistiriyordum. En cok da cit.badi ve ust degistirdim. Emzirirken sutum cok akiyordu. Bebegin kusmasi v.s..

Doğumdan itibaren krem pudra vs yerine sudocrem diye bi krem var onu öneren kullanan çok fazla ve yüzüne dahi kullanilabilirmis, her eczanede varmış. Bir de emzik için soothie emzikler tavsiye ediliyor ben avent almayi düşünüyorum ikilisi 35 lira. Arabadan yana değilim bebek el kadar araba danalar gibi kanguru almayi düşünüyorum onda da ergonomik olanları tercih etmeliymisiz. Islak mendil yerine de bebek temizleme pamukları kullanmayı öneriyorlar kaynatılıp ilimiş suyla islayip altını temizlemek daha sağlıklıymış. Biberon olarak da avent beğendim ben almadım daha o da 40 civarı renklileri çok cici mavisi pembesi kışlık battaniyelerde de polyester vs var mı incelemek lazımmış sadece pamuk olanlara yonelmeliymisiz bu konuda da sadece pamuk kullanan markaları bilenler paylaşabilir mi?

ya biraz gözüm korktu altını kirlenince bezden taşanlar kıyafeti de kirletirse günde 3 kıyafet kesin kirlenecek. kusma musma derken 10 body 2 günde bir yıkanır dedim. çok mu abarttım öyle olmuyo mu?
Vallah benim Bebeklerim hiç kusmadılar altının da beline kadar kirlenmesi 2-3 ayda bir defa oluyor o yüzden fazla kıyafet gerek kalmıyordu sadece gerektiyinde üzerini deyişiyordum ortalama günde bir kere pəo da zaten 5 tanesi yetiyordu

Günaydın Hanımlar,
Ufak ufak liste yapmaya başlayınca buraya da bir uğrayayım dedim. Pek güzel paylaşımlar yapmışsınız, teşekkür ederim çok işime yarayacak. Benim ilk gebeliğim. Tecrübem olmadığı için birşey soracağım. Yenidoğanı araba ile seyahat ederken araba koltuğuna oturtmalıymışız. Ve bu koltuk ters bağlanabilir özelliğe sahip olmalıymış. Yani bebeğin yüzü arka cama bakar şekilde olmalıymış. Düz oturursa zarar görme riski çok yüksek imiş. Şimdi travel sistem denen bebek arabalarının içinde olan puset gibi bişey var ya tam adını da bilemedim. O araba koltuğu olarak da kullanılıyor değil mi? Ters bağlamaya uygun puseti olan bildiğiniz bir araba markası var mı? Bu konuda yardımınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

Canım çok

Canım oto koltuğu gerçekten çok önemli, açıkçası biraz paraya kıyıp iyi olanı alman gerek bence, çünkü yeğenime alt tarafı araba koltuğu zaten çabuk büyüyecek yenisini alacağız diye geçiştirmelik birşey almışlardı , direkt iade etti abimler çünkü bel ve sırf desteği yoktu bebek hiç rahat edemedi. Yenidoğan için olanlar aynı zamanda evde ana kucağı olarak kullanabilirsin. Ben kraft düşünüyorum hem çok hafif hemde güvenli... İnternetten araştırabilirsin, ya da yerinde görüp netten al bazen %50 indirime denk geliyor insan bende bekliyorum...

Kızlar benim bebeşin yeğenlerinden herşeyi olduğu için kendime alışveriş yapmaya karar verdim :) Hastahanede giyeceğim pijama, gecelik takım aldım... Sezeryan olursa gecelik çok rahat... Bir de hastahane doğum zyaretlerinden edindiğim tecrübe mutlaka sabahlığınız olsun çünkü anneyi yürüttüklerinde gördüm hep ya pijamaları kanlı, lekeli ya da çamaşırları gözüküyor hiç hoş olmuyor bence. Bir de ben çok süslü şeyleri sevmiyorum, cicili bicili birşey aldım

Eklentiler

• Adsız.webp
    14 KB · Görüntüleme: 306

Canım bende mothercare kampanyasını yakaladım aldım, ama tavsiyem 0-3 ay çok almayın inanılmaz büyüyorlar, o yüzden 6-9 ay ideal...

Selam kızlar ben daha bişey almamisim yavaş yavaş düşünüyorum ben şöyle düşündüm sizin de fikrinizi almak istedim ilk bu tarz bir beşik almak istiyorum 6 7 aylik artık nekadar kullanabildiysem bebegim rahat yatacağı kadar orda yatiriyim sonra park beşik aliyim 2 yaşına kadar falan orda yatiriyim park beşiği degilde bu beşiği ortak renk almak istiyorum 6 7 ayda eskilmez ALLAH nasip ederse ikicidede kullanmak istiyorum Kızlar sizce nasıl olur

Canım bende de var benzeri, henüz gelmedi bunda bebekler 6 aya kadar yatabiliyor sonra hareketlendiği için kullanamıyorsun ama tavisyem bunun tekerleklileri var onlardan al, evin içinde heryere götürürsün...

Canım bende de var benzeri, henüz gelmedi bunda bebekler 6 aya kadar yatabiliyor sonra hareketlendiği için kullanamıyorsun ama tavisyem bunun tekerleklileri var onlardan al, evin içinde heryere götürürsün...
Cevabın için sagol canım 6 aya kadar sen sonrasını ne dusundun park beşik fikri nasıl sence

Cevabın için sagol canım 6 aya kadar sen sonrasını ne dusundun park beşik fikri nasıl sence

Aynen canım katılıyorum. Benim evim 3+1 ama çok şekilsiz ve bebeğe oda kurmuyorum. Bir de zaten 2 seneye tayin ya da esas yaşacayacağımız yere taşınacağız. 2 aile de uzakta, ben 6.aydan sonra park yatak almayı düşünüyorum yine katlanabilen ve tekerlekli bir model. En azından gittiğimiz here götürürüz ki çocuk onda uyur. Bir de ufak çekmeceli bir dolap alacağım o kadar...

Canım yani araba koltuğu ve bebek arabasını ayrı mı al diyorsun? Mesela kraft ın şu bebek arabasını alsam içindeki puseti arabaya bağlamak için yeterli olmaz mı?

http://www.hepsiburada.com/kraft-tw...ymHtvB41EUYvuSEB2K01DPQQz0DcG48eO-hoCnFXw_wcB

Tabiki de yeterli olur, bana bebek arabası gelecek ben ondan dolayı koltuğu ayrı alacağım, sen araştır içine sinen bir modeli al. Eğer bebek arabası gelmeseydi bende travel sistem alacaktım işte aynı bunun gibi... Kraft dememin nedeni de gerçekten çok hafif oluyorlar. Hem bunu evde ana kucağı olarak da kullanabilirsin, biz yeğenimde hep öyle kullandık hop arabadan alıp eve getirdik içinde uyudu, istediğimiz yere de taşıdık...Ayrıca ev için ana kucağı gereksiz böyle birşey olunca...Bence sen mağazaları bir dolaş eline alıp dene bazıları gerçekten çok ağır...

Sağol canım cevapların için. Evet bi gezip görüp öyle almak lazım. Ben son zamanlara doğru alırım sanıyorum. Benden önce alanlar paylaşırlarsa fikir olur

Sağol canım cevapların için. Evet bi gezip görüp öyle almak lazım. Ben son zamanlara doğru alırım sanıyorum. Benden önce alanlar paylaşırlarsa fikir olur

Bende daha sonra alacağım, şuan erken gibi geliyor... Gerçi zamanda çabuk geçiyor ama en azından park yatağı 1 sene sonra alırım zaten

Bende daha sonra alacağım, şuan erken gibi geliyor... Gerçi zamanda çabuk geçiyor ama en azından park yatağı 1 sene sonra alırım zaten

Evet orası da öyle. Ben hala nasıl bi yatak alacağımı bilemedim. Şu 6 aylık şeylere boşa para vermeyeyim diyorum. Mobilya, kenarlarında cekmeceleri olan bir beşik alayım diyorum. Oda yapmayacağım çünkü şimdilik. Onu da nerden alsam bilemedim. Doğal, boyası çocuğa zarar vermeyecek birşey olmalı.

Merhaba guzel anneler ;

Ben bebegim icin oda yapmayi dusunmuyorum (tabiki herkesin kendi dusuncesi yapanlara da sonsuz,saygi duyarim) ben 1 yasina kadar bizim yanimizda yani odamizda yatirmayi planliyorum bu sebeple oda yapip bos bir sekilde durmasini istemiyorum,1 yasindan sonra ise normal bir oda yapmayi planliyorum Allah'in izniyle yani bebek odasi gibi degil normal bir oda ,simdilik oda yapmayacagim icin 1 yasina kadar bizim yanimizda rahatlikla yatabilecegi bizimde icinde onu rahatlikla gorebilecegimiz bir yatak almayi planladik esimle oda chicco'nun bu yatagi; (ilk foto)
Bu surekli bizim odamizda duracak bizim yatagimizin kenarina yerlestirecegiz,ayni zamanda tek tarafi fermuarli istediginiz zaman kapatabiliyorsunuz ve kapattiginizda da bebegi rahatlikla gorebiliyorsunuz cunku tul gibi bir madde var,
Onun disinda bir yatak daha alacagim bunun sebebi ise evimiz 2 katli ve gun icinde bebegimi yukarida uyutamam butun gun benim gozumun onunde olmasini istiyorum park yataklarin cok yer kapladigini ve bir cok arkadasimin bir sure sonra odada sus gibi kullandiklarini gordugum icin park yatak almak istemiyorum,birde yurt disinda yasiyoruz ve bebek dogduktan 2 ay sonra Turkiye'ye tatile gidecegiz kismetse bu sebeple travel sistem bir yatak almayi uygun gorduk hem rahat tasinabiliyor hemde pratik onunda adi inovi cocoon (2.foto)
Her ikisini de 1 yasina kadar rahatlikla kullanirim diye dusunuyorum,sizlere de fikir vermesi amacli soylemek istedim :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-22-16-16-28-1.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 154
  • Screenshot_2016-01-22-16-17-37-1.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 162
Kizlar bizde bebek arabamizi aldik chicco trio sprint modeli uc parca baya kullanisliya benziyor birde oda yapmiycaz park yatagi alicaz onu kraft dusunuyorum assagida resimleri ekledim

MHB KIZLAR BENDE ARANIZA YNİ KATILDIM BENİM BEBEĞİMDE İNŞALLAH TEMMUZDA DOĞACAK TEMMUZ ÇOK SICAK OLACAĞI İÇİN BENİM AKLIMA TAKILAN ŞEY ACEBA BEBEĞE YENİ DOĞAN KIYAFETLERİNİ UZUN KOLLU MU ALMALIYIZ KISA KOLLU MU ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…