Ben de iki pijama tk. Bir gecelik almistim ne olur ne olmaz diye. Geceligi hic kullanmadim..bide sezeryan olursan pijama dikişe gelebiliyomuş. en iyisi bi pijama bi gecelik almak o zaman. belli olmaz normal diye girip sezeryan da olunabiliyor.
ya biraz gözüm korktu altını kirlenince bezden taşanlar kıyafeti de kirletirse günde 3 kıyafet kesin kirlenecek. kusma musma derken 10 body 2 günde bir yıkanır dedim. çok mu abarttım öyle olmuyo mu?
Vallah benim Bebeklerim hiç kusmadılar altının da beline kadar kirlenmesi 2-3 ayda bir defa oluyor o yüzden fazla kıyafet gerek kalmıyordu sadece gerektiyinde üzerini deyişiyordum ortalama günde bir kere pəo da zaten 5 tanesi yetiyorduya biraz gözüm korktu altını kirlenince bezden taşanlar kıyafeti de kirletirse günde 3 kıyafet kesin kirlenecek. kusma musma derken 10 body 2 günde bir yıkanır dedim. çok mu abarttım öyle olmuyo mu?
Günaydın Hanımlar,
Ufak ufak liste yapmaya başlayınca buraya da bir uğrayayım dedim. Pek güzel paylaşımlar yapmışsınız, teşekkür ederim çok işime yarayacak. Benim ilk gebeliğim. Tecrübem olmadığı için birşey soracağım. Yenidoğanı araba ile seyahat ederken araba koltuğuna oturtmalıymışız. Ve bu koltuk ters bağlanabilir özelliğe sahip olmalıymış. Yani bebeğin yüzü arka cama bakar şekilde olmalıymış. Düz oturursa zarar görme riski çok yüksek imiş. Şimdi travel sistem denen bebek arabalarının içinde olan puset gibi bişey var ya tam adını da bilemedim. O araba koltuğu olarak da kullanılıyor değil mi? Ters bağlamaya uygun puseti olan bildiğiniz bir araba markası var mı? Bu konuda yardımınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...
1100 ürün falan vardı bunlar benim ihtiyaç listeme yazdıklarımdı. Bunun dışında kıyafet için flan da kampanyalar var. Alamk isteyenler bakabilir. Buradan böyle kampanyaları birbirimize haber verirsek bu alışveriş faslını en az borçla atlatabiliriz.
Selam kızlar ben daha bişey almamisim yavaş yavaş düşünüyorum ben şöyle düşündüm sizin de fikrinizi almak istedim ilk bu tarz bir beşik almak istiyorum 6 7 aylik artık nekadar kullanabildiysem bebegim rahat yatacağı kadar orda yatiriyim sonra park beşik aliyim 2 yaşına kadar falan orda yatiriyim park beşiği degilde bu beşiği ortak renk almak istiyorum 6 7 ayda eskilmez ALLAH nasip ederse ikicidede kullanmak istiyorum Kızlar sizce nasıl olurEki Görüntüle 1751834 Eki Görüntüle 1751834
Cevabın için sagol canım 6 aya kadar sen sonrasını ne dusundun park beşik fikri nasıl senceCanım bende de var benzeri, henüz gelmedi bunda bebekler 6 aya kadar yatabiliyor sonra hareketlendiği için kullanamıyorsun ama tavisyem bunun tekerleklileri var onlardan al, evin içinde heryere götürürsün...
Cevabın için sagol canım 6 aya kadar sen sonrasını ne dusundun park beşik fikri nasıl sence
Canım çok
Canım oto koltuğu gerçekten çok önemli, açıkçası biraz paraya kıyıp iyi olanı alman gerek bence, çünkü yeğenime alt tarafı araba koltuğu zaten çabuk büyüyecek yenisini alacağız diye geçiştirmelik birşey almışlardı , direkt iade etti abimler çünkü bel ve sırf desteği yoktu bebek hiç rahat edemedi. Yenidoğan için olanlar aynı zamanda evde ana kucağı olarak kullanabilirsin. Ben kraft düşünüyorum hem çok hafif hemde güvenli... İnternetten araştırabilirsin, ya da yerinde görüp netten al bazen %50 indirime denk geliyor insan bende bekliyorum...
Canım yani araba koltuğu ve bebek arabasını ayrı mı al diyorsun? Mesela kraft ın şu bebek arabasını alsam içindeki puseti arabaya bağlamak için yeterli olmaz mı?
http://www.hepsiburada.com/kraft-tw...ymHtvB41EUYvuSEB2K01DPQQz0DcG48eO-hoCnFXw_wcB
Tabiki de yeterli olur, bana bebek arabası gelecek ben ondan dolayı koltuğu ayrı alacağım, sen araştır içine sinen bir modeli al. Eğer bebek arabası gelmeseydi bende travel sistem alacaktım işte aynı bunun gibi... Kraft dememin nedeni de gerçekten çok hafif oluyorlar. Hem bunu evde ana kucağı olarak da kullanabilirsin, biz yeğenimde hep öyle kullandık hop arabadan alıp eve getirdik içinde uyudu, istediğimiz yere de taşıdık...Ayrıca ev için ana kucağı gereksiz böyle birşey olunca...Bence sen mağazaları bir dolaş eline alıp dene bazıları gerçekten çok ağır...
Sağol canım cevapların için. Evet bi gezip görüp öyle almak lazım. Ben son zamanlara doğru alırım sanıyorum. Benden önce alanlar paylaşırlarsa fikir olur
Bende daha sonra alacağım, şuan erken gibi geliyor... Gerçi zamanda çabuk geçiyor ama en azından park yatağı 1 sene sonra alırım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?