2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Biz dün doktor çıkışı kendimizi alışverişe verdik yine
Carters indirimde aşağıdaki kedili tulumlar harici herşeyi ordan aldık. Penguenliler 3lü, daddy's girl yazan 4lü takım. Çoraplar 6lı. Kedili tulumlar da soo be diye bi mağazadan. Hepsi brandiumda vardı. Küçük kıyafetimiz çok olduğundan 12 ay aldık.

Güzel günlerde kullan canım. Hepsi harika. Soo be nin kumaşlarını merak ediyordum ben de nasıl?
Sen bitirdin alışverişleri artık kızının çeyize başlayacaksın maşallah sana:) ben bir enerji bulsam alışverişe gitmeye. Annem gelecek bu hafta onu bekliyorum artık.

Aynen benim de bu konuda aydınlanmaya ihtiyacım var. Normalde siz be giyiyorsanız bir kat fazlasını düşünün diyorlar, yani biz kısa kolluylen o uzun kollu mu giymeli?

Aynen benim de bu konuda aydınlanmaya ihtiyacım var. Normalde siz be giyiyorsanız bir kat fazlasını düşünün diyorlar, yani biz kısa kolluylen o uzun kollu mu giymeli?
Canim bebekler yeni dogduklarinda vucut isilarini ayarlayamiyorlar bu sebeple uzun kolluya da ihtiyac duyulacak yani ben alip giydirecegim en azindan dunyaya alisma donemi boyunca giymeleri daha iyi olur

Oyy oyyyy.. Cok guzeller bunlaarr..
Saglikla giysin kuzucuklar..
Cinsiyetimizi ogrenelim biz de baslayacagiz insaAllah..

Güzel günlerde kullan canım inşallah. Maşallah bebişlerimize. Bayıldım senin supermanli tulumlara ve o ayılı altı çizgili takıma. İnternetten mi aldın hepsini? Ben kumaşlarından emin olamadığımdan cesaret edemedim. Alıp kumaşını vb beğendiğiniz markalar varsa yazar mısınız?

Teşekkür ederiiim :)
2-3 parça hariç hepsini görerek aldım aslında o ssizin beğendikleriniz H&M 'den :) çıt çıtlı kısa kollu bodyler Mothercare'dan ( özellikle 0-3 aylık bebekler için kumaşları çok güzel yumuşacık ) Lcw, baby corner, soobe'den aldıklarım da var(bunların hem fiyatı uygun, hem de kumaşları güzel) hastane çıkışlarını ve bazı kıyafetlerini de internetten aldım ,genelde ürünün yorumlarına ,%100 pamuk olmasına dikkat ettim şansıma yumuşacık ve kaliteli geldiler :)

Yaaa çok beğendim bayıldım :) Bu aldıklarınız kaç aylık peki ben hep bakıyorum ama kaç aylık alıcağımı bilemiyorum Özellikle 2.resimde yeni doğan seti ve ayılı bej rengi fermuarlı takımı çok beğendim nerden aldınız bu ikisini acaba?

Teşekkür ederimm :)) bodyler 62 cm 3 aylık diyor paketlerin üzerinde, uzun kollu tulumlar 68 cm, 3-6 ay, 6-9 ay aldım genelde karışık :) yeni doğan setini butikbebe.com diye bir site var ordan aldım, şu an da çok indirim var tulumlar filan 5-6 liraya geliyo ne alırsan sepette yarısı diye kampanya var bakın isterseniz :) ayıcıklı tulum da H&M den :)

canım ayıcıklı alt üst takımı h&m de bulamadım internet sitesi karışık biraz bulabilirsen bana link gönderirmsn yaa Dr daha 10. haftadayken erkek çıkabilir demişti o günden sonra gittiğim Dr.lar göstermiyor dediler. Bi kesinleşse bende başlicam Erkekse de hemen o ayıcıklıdan alırım bayıldım ona :)

İnternet sitesinden online alışverişi yok zaten ben de baktım şimdi ordan kaldırmışlar,çünkü ürünler her hafta yenileniyor, mağazalarında bulabilirsin bence :)

evet tekstil kısmını bitirdim, geriye bi tek banyo malzemeleri kremler vs kaldı

soo be'den sadece tulumları aldık pamuklu yumuşak kumaşı var. Bir de baskıları çok ince ve yumuşak, rahatsız edecek sertlikte değil. Denemek için aldık biz de, tabi 12 ay aldığımız için denememize çok var hani bursa'dan aldığım pamuklu tulumlar kadar kaliteli diyemem ama %100 pamuk olduğu için de rahatlıkla giydirilebilir. iki tulum 39tl idi, fiyatı uygun.

günaydınlar :) ben de henüz başlamadım alışverişe çünkü hem cinsiyet net değil hem de arkadaşın da dediği gibi biraz zaman ilerlesin de alırız inşaallah :)

Kızlaar aranızda yeniyim geçen hafta öğrendik cinsiyetini 16+5 falandım göstermemek için çok uğraştı bizim utangaç kızımız öğrenir öğrenmez kendimi tutamadım bir sürü şey aldım resimlerini koyacağım çekme fırsatını bulduğumda eşim de inşallah yanılmaz dr diyor bir sürü pembiş cicisi oldu bebişimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…