- 30 Ocak 2016
- 581
- 639
- 103
hayırlı olsun. Beşik için erken değil mi. Kendim için soruyorum bunuBizde kizimin besigini aldik :)
zaten yerimde zor duruyorum boyle sizi gorunce daha çok heyecanlanıyorumBence hic birsey icin erken deil kizim icin sabirsizlaniyoruz
Canım hepsini güle güle giysin paşan. Kravatlı pantolonlu takım ile kahverengi şapkalı takımı nerden aldın acabaEki Görüntüle 1754224 Eki Görüntüle 1754223 Eki Görüntüle 1754222 Eki Görüntüle 1754221 Eki Görüntüle 1754220 Eki Görüntüle 1754219 Eki Görüntüle 1754218 Eki Görüntüle 1754217 Eki Görüntüle 1754216 Eki Görüntüle 1754215 Eki Görüntüle 1754214 Eki Görüntüle 1754213 Eki Görüntüle 1754211 Eki Görüntüle 1754210 Eki Görüntüle 1754209 Eki Görüntüle 1754208 Eki Görüntüle 1754207 Eki Görüntüle 1754206 Eki Görüntüle 1754205 Eki Görüntüle 1754203 Bunlar da bizim oğlumuza aldığımız ciciler :) 1 -2 parçanın resmini bulamadım ekleyemedim :) sağlıkla sıhhatle giyer inşallah...
Çok teşekkür ederim :) kravatlı takım aybibaby.com'dan sipariş ettim, kahverengi takım da n11'den (selambebek satan butiğin adı)Canım hepsini güle güle giysin paşan. Kravatlı pantolonlu takım ile kahverengi şapkalı takımı nerden aldın acaba
Teşekkür ederim canım bende aldım böyle küçük erkek kıyafetleri ama yine de ne görsem almak istiyorum :) kabanini bile aldım paşanınÇok teşekkür ederim :) kravatlı takım aybibaby.com'dan sipariş ettim, kahverengi takım da n11'den (papyonlu erkek bebek takım yazınca çıkıyor:) )
Rica ederimm :)) güle güle giysinler sağlıkla inşallah :) insan tutamıyo kendini ben de bu aralar kar tulumlarına taktım kafayı ama artık onu da sonra alırım :)))Teşekkür ederim canım bende aldım böyle küçük erkek kıyafetleri ama yine de ne görsem almak istiyorum :) kabanini bile aldım paşanın
Ben adana da yaşıyorum o yüzden düşünmüyorumRica ederimm :)) güle güle giysinler sağlıkla inşallah :) insan tutamıyo kendini ben de bu aralar kar tulumlarına taktım kafayı ama artık onu da sonra alırım :)))
Ben de antepteyim ama buranın kışı baya soğuk oluyomuş bu sene gördüm :)Ben adana da yaşıyorum o yüzden düşünmüyorum
Merhaba sevgili anneler. Biz bugun kizima park yatak ve travel sistem araba-puset aldik...
Sağol canım. Biz aslında park yatak almak için gitmiştik aklımızda bebek arabası yoktu. Onda da indirim olduğunu duyunca bu model hoşumuza gitti aldık. Çokda bilinçli almadım ama markasına güvendim. Evde kurduk manevraları gayet iyi, açılıp kapanması biraz zor geldi bana ama zamanla alışırım diye düşünüyorum. Pusetini küçükken arbada kullanacağım ondan sonrası için zaten evde araba koltuğumuz var.Hayırlı olsun güle güle kullanın inş. Arabayı deneme şansınız oldu mu? Hafifliği, manevra kabiliyeti nasıl? Koltuğu araba koltuğu olarak kullanacak mısınız? Güvenlik testlerinden geçmiş mi? Çok soru sordum ama cevaplayabilirseniz sevinirim :) Ben e-bebek e gittim birkere araba bakmak için. Mamas&Papas gösterdiler bize güzeldi lakin oldukça pahalıydı.
Sağol canım. Benimde zaten sen aklıma sokmuştun bu markayı. Araba almak hiç aklımda yoktu. Park yatağını çok beğenmiştim. E-bebek de dün bu marka için indirim vardı %29. Park yatak almak için gittim. Eşimle arabalara da bakalım derken onu da almışız :) Hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah...tulaykavas bende dün joie literax aldım :)) ama arkadaşım vereceği için parkyatak almadım :) inşallah sağlıkla kullanın yatağınızı, bayılmıştım ben buna :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?