2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Bende birşeyler almak için can atıyorum ama bir taraftanda çok korkuyorum şimdilik onun için bekliyorum biraz daha büyüsün diye

Canım hepsini güle güle giysin paşan. Kravatlı pantolonlu takım ile kahverengi şapkalı takımı nerden aldın acaba
Çok teşekkür ederim :) kravatlı takım aybibaby.com'dan sipariş ettim, kahverengi takım da n11'den (selambebek satan butiğin adı)

Çok teşekkür ederim :) kravatlı takım aybibaby.com'dan sipariş ettim, kahverengi takım da n11'den (papyonlu erkek bebek takım yazınca çıkıyor:) )
Teşekkür ederim canım bende aldım böyle küçük erkek kıyafetleri ama yine de ne görsem almak istiyorum :) kabanini bile aldım paşanın

Teşekkür ederim canım bende aldım böyle küçük erkek kıyafetleri ama yine de ne görsem almak istiyorum :) kabanini bile aldım paşanın
Rica ederimm :)) güle güle giysinler sağlıkla inşallah :) insan tutamıyo kendini ben de bu aralar kar tulumlarına taktım kafayı ama artık onu da sonra alırım :)))

Kızlar bu ay boyunca e-bebekte indirim var, her gün başka bir marka %29 indirime giriyor, sitesinden tarihlere bakıp ihtiyacınıza göre karar verirsiniz. Dün avent indirimi vardı 2 tane biberon aldım ben.

Merhaba sevgili anneler. Biz bugun kizima park yatak ve travel sistem araba-puset aldik...

Hayırlı olsun güle güle kullanın inş. Arabayı deneme şansınız oldu mu? Hafifliği, manevra kabiliyeti nasıl? Koltuğu araba koltuğu olarak kullanacak mısınız? Güvenlik testlerinden geçmiş mi? Çok soru sordum ama cevaplayabilirseniz sevinirim :) Ben e-bebek e gittim birkere araba bakmak için. Mamas&Papas gösterdiler bize güzeldi lakin oldukça pahalıydı.

tulaykavas bende dün joie literax aldım :)) ama arkadaşım vereceği için parkyatak almadım :) inşallah sağlıkla kullanın yatağınızı, bayılmıştım ben buna :))

Sağol canım. Biz aslında park yatak almak için gitmiştik aklımızda bebek arabası yoktu. Onda da indirim olduğunu duyunca bu model hoşumuza gitti aldık. Çokda bilinçli almadım ama markasına güvendim. Evde kurduk manevraları gayet iyi, açılıp kapanması biraz zor geldi bana ama zamanla alışırım diye düşünüyorum. Pusetini küçükken arbada kullanacağım ondan sonrası için zaten evde araba koltuğumuz var.

tulaykavas bende dün joie literax aldım :)) ama arkadaşım vereceği için parkyatak almadım :) inşallah sağlıkla kullanın yatağınızı, bayılmıştım ben buna :))
Sağol canım. Benimde zaten sen aklıma sokmuştun bu markayı. Araba almak hiç aklımda yoktu. Park yatağını çok beğenmiştim. E-bebek de dün bu marka için indirim vardı %29. Park yatak almak için gittim. Eşimle arabalara da bakalım derken onu da almışız :) Hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…