Sağol canım. Benimde zaten sen aklıma sokmuştun bu markayı. Araba almak hiç aklımda yoktu. Park yatağını çok beğenmiştim. E-bebek de dün bu marka için indirim vardı %29. Park yatak almak için gittim. Eşimle arabalara da bakalım derken onu da almışız :) Hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah...
Sağol canım. Bizde oğlumun araba koltuğu olduğu için puseti sadece 5-6 aylık olana kadar kullanırım diye düşünüyorum. Oturmaya başaldıktan sonra ona geçerim diye düşünüyorum. Puseti emniyet kemeri ile sabitleniyo ayrıca bi aparat almadım. Kilosuna da çok dikkat etmedim işin açıkcası 9kg olabilir (internette de yazmıyo bilemedim) Bende puset alıcaksan çok pahalı bişey olmasına gerek yok zaten çok az kullanabiliyorlar. Dediğim gibi oturmaya başladıktan sonra iyi bi araba koltuğu alırsın onu uzun süre kullanırlar.Canım iyi yapmışsınız güle güle kullanınBana araba gelecek , şuan sadece pusete ihtiyacım var araba koltuğu olarak da kullanılması lazım. Pusetin kg si ne kadar? Rica etsem paylaşabilir misin? Bir de araba koltuğunu sabitlemek için aparatı var mı ayrıca alman mı gerekiyor?
Selam kizlar bende bu tarz besik ariyorum..bana yardimci ola bilirmisiniz nerde bulabilirim acaba?
Bunlarda benim kızımın cicilerinin bir bölümü
Kızlar selamlar bende bugün @tommbik imin yaptığı listeye başladım; ellerine sağlık bu arada. Bugün hepsiburada da %15 ile-%30 arası indirim vardı ve kargoda ücretsizdi üstelik. Resimleri tek tek indirmiyorum sadece alışveriş listesini koyuyorum fiyatları ve resimleri orada görebilirsiniz,
Aldıklarım;
Prima Bebek Bezi Premium Care 1 Beden (108 adet) --49,90tl
Lansinoh HPA® Lanolin Göğüs Ucu Kremi (40 ml) --29TL
Lansinoh Tek Kullanımlık Göğüs Pedi (60 Adet)--14,89TL
Philips Avent SCF157/02 Göğüs Kalkanı 2'li---37,03TL
Philips Avent Soothie Yeni Doğan Emzik 0-3 Ay Kız--29,90TL
Philips Avent SCF176/68 0% BPA Yalancı Emzik 0-6 Ay (Karanlıkta Parlar,2'li)--25,83TL
Baby Max Banyo Küveti / Pembe-Pembe--83TL
Shipsbaby Küvet Filesi Eko-5,90tl
Ayrıca 128TL'ye baba sling aldım. Başka forumlarda da, yorumlarda da baya bir övmüşler babası taşısın diye aldım
Bir de Mustela Merhaba Bebek bakım setini 122TL'ye yine kargo ücretsiz olarak sipariş verdim, bu ay bebişe bu kadar masraf yeter dedim ama durmayacağım biliyorum :)
Mustela Bakım Seti içeriği
Mustela Dermocleasing Yeni Doğan Şampuan 500 ml
Mustela Bebek Yağı 110 ml
Mustela Vitamin Bariyer Pişik Kremi 100 ml
Mustela Hydrabebe Body Nemlendiricili Vücut Losyonu 300 ml
Mustela Çantası
Alt Değiştirme Pedi
Canım nete yatak yanı beşik dersen bulabilirsin, ama sana tavsiyem tekerleklilerinden al ya da başkasından bulabilirsen ondan al, çünkü bunlar 6-7 aya kadar kullanılabiliyormuş. Tekerlekli olursa her yere götürürsün, nerede gördüm hatırlamıyorum ama benim gördüğümde anne yanına monte edilen tarafın aparatı vardı takılıp, çıkarılan yani normalde de kapalı beşik gibi kullanılıyordu.
Bunlarda benim aldiklarim kızımin cicileri
Sağol canım. Bizde oğlumun araba koltuğu olduğu için puseti sadece 5-6 aylık olana kadar kullanırım diye düşünüyorum. Oturmaya başaldıktan sonra ona geçerim diye düşünüyorum. Puseti emniyet kemeri ile sabitleniyo ayrıca bi aparat almadım. Kilosuna da çok dikkat etmedim işin açıkcası 9kg olabilir (internette de yazmıyo bilemedim) Bende puset alıcaksan çok pahalı bişey olmasına gerek yok zaten çok az kullanabiliyorlar. Dediğim gibi oturmaya başladıktan sonra iyi bi araba koltuğu alırsın onu uzun süre kullanırlar.
Selam kizlar bende bu tarz besik ariyorum..bana yardimci ola bilirmisiniz nerde bulabilirim acaba?
Chicco next me alabilirsin Can'ım.Selam kizlar bende bu tarz besik ariyorum..bana yardimci ola bilirmisiniz nerde bulabilirim acaba?
bu yağı nerde bulabiliriz canm. Bide pişikten once mi sonra mı kullanılmalı.. Yukarda bahsettiğim pudra konusunda ne duşunuyosun? Kullanmamak buyuk bi sorun mu
orjinal zeytinyağı olması gerekiyomuş, bn bulamam onu. Bi komşum adanalı annesinde varmş ondan istedim. O getrcek inşllhkantaron yağını kendiniz de yapabilirsiniz....
benim kv de yapıyor..
kantron bitkisini kavanoza koyup zeytinyağ ekliyorsunuz ve bekletiyorsunuz. ama tam bilmiyorum nette vardır belki yapılışı..
yaralara çok iyi geldiğini biliyorum.
doğrudur....orjinal zeytinyağı olması gerekiyomuş, bn bulamam onu. Bi komşum adanalı annesinde varmş ondan istedim. O getrcek inşllh
aynen oyledoğrudur....
çok iyi olmuş en azından gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?