2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Canım iyi yapmışsınız güle güle kullanın Bana araba gelecek , şuan sadece pusete ihtiyacım var araba koltuğu olarak da kullanılması lazım. Pusetin kg si ne kadar? Rica etsem paylaşabilir misin? Bir de araba koltuğunu sabitlemek için aparatı var mı ayrıca alman mı gerekiyor?

Sağol canım. Bizde oğlumun araba koltuğu olduğu için puseti sadece 5-6 aylık olana kadar kullanırım diye düşünüyorum. Oturmaya başaldıktan sonra ona geçerim diye düşünüyorum. Puseti emniyet kemeri ile sabitleniyo ayrıca bi aparat almadım. Kilosuna da çok dikkat etmedim işin açıkcası 9kg olabilir (internette de yazmıyo bilemedim) Bende puset alıcaksan çok pahalı bişey olmasına gerek yok zaten çok az kullanabiliyorlar. Dediğim gibi oturmaya başladıktan sonra iyi bi araba koltuğu alırsın onu uzun süre kullanırlar.

Kızlar selamlar bende bugün @tommbik imin yaptığı listeye başladım; ellerine sağlık bu arada . Bugün hepsiburada da %15 ile-%30 arası indirim vardı ve kargoda ücretsizdi üstelik. Resimleri tek tek indirmiyorum sadece alışveriş listesini koyuyorum fiyatları ve resimleri orada görebilirsiniz,

Aldıklarım;
Prima Bebek Bezi Premium Care 1 Beden (108 adet) --49,90tl
Lansinoh HPA® Lanolin Göğüs Ucu Kremi (40 ml) --29TL
Lansinoh Tek Kullanımlık Göğüs Pedi (60 Adet)--14,89TL
Philips Avent SCF157/02 Göğüs Kalkanı 2'li---37,03TL
Philips Avent Soothie Yeni Doğan Emzik 0-3 Ay Kız--29,90TL
Philips Avent SCF176/68 0% BPA Yalancı Emzik 0-6 Ay (Karanlıkta Parlar,2'li)--25,83TL
Baby Max Banyo Küveti / Pembe-Pembe--83TL
Shipsbaby Küvet Filesi Eko-5,90tl

Ayrıca 128TL'ye baba sling aldım. Başka forumlarda da, yorumlarda da baya bir övmüşler babası taşısın diye aldım

Bir de Mustela Merhaba Bebek bakım setini 122TL'ye yine kargo ücretsiz olarak sipariş verdim, bu ay bebişe bu kadar masraf yeter dedim ama durmayacağım biliyorum :)

Mustela Bakım Seti içeriği

Mustela Dermocleasing Yeni Doğan Şampuan 500 ml

Mustela Bebek Yağı 110 ml

Mustela Vitamin Bariyer Pişik Kremi 100 ml

Mustela Hydrabebe Body Nemlendiricili Vücut Losyonu 300 ml

Mustela Çantası

Alt Değiştirme Pedi

Eklentiler

• 1.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 198
  • 2.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 181
Selam kizlar bende bu tarz besik ariyorum..bana yardimci ola bilirmisiniz nerde bulabilirim acaba?

Eklentiler

• image.webp
    10 KB · Görüntüleme: 184
Selam kizlar bende bu tarz besik ariyorum..bana yardimci ola bilirmisiniz nerde bulabilirim acaba?

Canım nete yatak yanı beşik dersen bulabilirsin, ama sana tavsiyem tekerleklilerinden al ya da başkasından bulabilirsen ondan al, çünkü bunlar 6-7 aya kadar kullanılabiliyormuş. Tekerlekli olursa her yere götürürsün, nerede gördüm hatırlamıyorum ama benim gördüğümde anne yanına monte edilen tarafın aparatı vardı takılıp, çıkarılan yani normalde de kapalı beşik gibi kullanılıyordu.

Hayırlı olsun canım. Güzel günlerde kullanın...

Ayy canim cok tsk ederim gercektende buldum sayende cok sagol:))
Haklisin ayaklilari daha kullanisli olur ama ben zaten bunu ilk 6 ay kullanmayi düsünüyorum geceleri yanimda yatirmak icin:) ayri odasida olcak zaten oraya daha farkli bi yatak bakcam.

Anladım canım 3-3,5 kilo arıyorum şuan en fazla... Bir de biz araba ile çok sık seyahat ediyoruz o yüzden biraz iyi birşey almayı düşünüyorum. Sanırım dolaşıp bakmam gerekecek...

Tahterevalli diye bir besik markasi var internetten bir bakarsan hem anne yani hemde iki farkli yukseklik ayari var kullanim suresini biraz uzatiyor bende baska bir modelini aldim park besik gibi ama ahsap. Birde dukkanlardan bak pazarlikla falan daha uygun oluyor

bu yağı nerde bulabiliriz canm. Bide pişikten once mi sonra mı kullanılmalı.. Yukarda bahsettiğim pudra konusunda ne duşunuyosun? Kullanmamak buyuk bi sorun mu

kantaron yağını kendiniz de yapabilirsiniz....
benim kv de yapıyor..
kantron bitkisini kavanoza koyup zeytinyağ ekliyorsunuz ve bekletiyorsunuz. ama tam bilmiyorum nette vardır belki yapılışı..
yaralara çok iyi geldiğini biliyorum.

orjinal zeytinyağı olması gerekiyomuş, bn bulamam onu. Bi komşum adanalı annesinde varmş ondan istedim. O getrcek inşllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…