2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Kızlar merhaba bu topiği yeni gördüm hayırlı olsun bundan kullanan ya da alan var mı nasıl sizce

Bundan kullanan var mı

Eklentiler

• image.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 161
  • image.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 134
Kızlar merhaba bu topiği yeni gördüm hayırlı olsun bundan kullanan ya da alan var mı nasıl sizce
Merhaba, onun aynısını mothercare'den aldım ama babyjem markasını duymadım hiç. İndirimli fiyatı aynıydı hemen hemen.
Bonus olarak ütülenecekleri de gönderiyorum kızlar bir el atsın herkes

genelde çalışan anneler ihtiyaç duyuyo gibime geliyor. Bn açıkçası onceden almicam dopumdan sonra ihtiyaç olursa anca alırım.. Zaten normal doğum duşunuyorum, inşllh olursa sutte de sorun yaşamam heralde

M melda983 canlarım ben çalışıyorum ama evde , home office yani... Tüm gün bebeğimle olacağım ama süt sağma makinemi aldım tavsiye üzerine. Nedeni de çok bunalıp evden çıkacak ya da bir işim olup çıkacak olursam annemler sağdığım sütümü versinler, olur da çok yorgun olursam akşam eşim uyanıp bebeği besleyebilsin ve emzirme durumumun çok zor olduğu durumlarda kullanırım diye aldım. Bir de bebek tam boşaltamazsa memede biriken süt annede ateş ve memede beze yapabiliyormuş, hatta morarma ve ağrıda. En çokta bu nedenle tavsiye ettiler... Bir de ek gıdaya geçtiğimizde muhallebisini vs yaparken de kendi sütümü kullanmak istiyorum. Kısaca bebeğimi daha uzun süre anne sütü ile besleyebilmek için aldım diyebilirim...

Kızlar benim kafam çok karışık temmuzda doğacak bebişlerimiz kısmetse kısa kollu mu uzun kollu mu giydiricez bilemiyorum

Canım nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama marmara ve iç anadolu için ilk etapta uzun kollu birşeyler aldım ben ilk zamanlar adapte olamadıkları için çok üşüyorlar..

Hangisinden aldın peki marka olarak avent ve medellayı iyi die duydum

Canım nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama marmara ve iç anadolu için ilk etapta uzun kollu birşeyler aldım ben ilk zamanlar adapte olamadıkları için çok üşüyorlar..
Ben de istanbuldayım canım sanırım uzun kollu mantıklı olcak gibi

Hangisinden aldın peki marka olarak avent ve medellayı iyi die duydum

Canım madellayı çok övüyorlar ama sanırım çok gürültülü çalışıyormuş. Ben boyutu küçük olduğu için kraft tercih ettim elektrikli dediğim gibi zaten evde olacağım için o beni idare eder. Aslında avent düşünüyordum ama e-bebekte indirim yakaladım 100tl gibi bir rakama gelince aldım genelde kullananlar memnun beni idare eder diye düşünüyorum. Bir de hediye manuel bebedor geldi. Aslına bakarsan her markadan memnun olan var, olmayan var...

Ben de istanbuldayım canım sanırım uzun kollu mantıklı olcak gibi

en azından ilk etapta, yeğenim bursada haziranda doğmuştu şimdi resimlerine bakıyorum yeni doğduğunda hep uzun kollu giydirmişiz bir de sıcak diye ev havalandırılıyor ya bebek üşümez o şekilde onu düşündük sanırım, ama biraz kendini toparlayınca temmuz-ağustos gibi kısa kollulara geçmişiz:)

Kızlar başta İstanbul'da yaşayan ve tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum Sabah bomba haberleri ile başlayıp, geceyi bomba haberleri ile kapatır olduk

Ben de almaya karar verdim canım sagolasin. Bu mu acaba senin aldığın :

http://www.hepsiburada.com/kraft-av-33-smart-elektrikli-gogus-pompasi-pm-aileatadeav33

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…