Canım özelliklerinin hepsinin yazılı olduğu linki paylaşayım, ben internetten almıştım ama teknosa'da da indirime girmiş.DraconianX û termometre sadece vücut için mi yoksa odayı falan da ölçüyo mu ne gibi özellikleri var
Bundan kullanan var mı
Güle güle kullansın :)) ben şu 3. Takıma bayılıyorum ya oğluma bile alasım var :)))Almıcam almıcam dedim dayanamadım :) napiim morhipoda indirim olmasaymış
Birinci sıradakinden bana da alır mısın nolursunnnAlmıcam almıcam dedim dayanamadım :) napiim morhipoda indirim olmasaymış
genelde çalışan anneler ihtiyaç duyuyo gibime geliyor. Bn açıkçası onceden almicam dopumdan sonra ihtiyaç olursa anca alırım.. Zaten normal doğum duşunuyorum, inşllh olursa sutte de sorun yaşamam heralde
Arkadaslar aldiklarinizi internetten mi aliyosunuz yoksa magazalardan mi?
Kızlar benim kafam çok karışık temmuzda doğacak bebişlerimiz kısmetse kısa kollu mu uzun kollu mu giydiricez bilemiyorum
Hangisinden aldın peki marka olarak avent ve medellayı iyi die duydumM melda983 canlarım ben çalışıyorum ama evde , home office yani... Tüm gün bebeğimle olacağım ama süt sağma makinemi aldım tavsiye üzerine. Nedeni de çok bunalıp evden çıkacak ya da bir işim olup çıkacak olursam annemler sağdığım sütümü versinler, olur da çok yorgun olursam akşam eşim uyanıp bebeği besleyebilsin ve emzirme durumumun çok zor olduğu durumlarda kullanırım diye aldım. Bir de bebek tam boşaltamazsa memede biriken süt annede ateş ve memede beze yapabiliyormuş, hatta morarma ve ağrıda. En çokta bu nedenle tavsiye ettiler... Bir de ek gıdaya geçtiğimizde muhallebisini vs yaparken de kendi sütümü kullanmak istiyorum. Kısaca bebeğimi daha uzun süre anne sütü ile besleyebilmek için aldım diyebilirim...
Ben de istanbuldayım canım sanırım uzun kollu mantıklı olcak gibiCanım nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama marmara ve iç anadolu için ilk etapta uzun kollu birşeyler aldım ben ilk zamanlar adapte olamadıkları için çok üşüyorlar..
Hangisinden aldın peki marka olarak avent ve medellayı iyi die duydum
Ben de istanbuldayım canım sanırım uzun kollu mantıklı olcak gibi
Canım madellayı çok övüyorlar ama sanırım çok gürültülü çalışıyormuş. Ben boyutu küçük olduğu için kraft tercih ettim elektrikli dediğim gibi zaten evde olacağım için o beni idare eder. Aslında avent düşünüyordum ama e-bebekte indirim yakaladım 100tl gibi bir rakama gelince aldım genelde kullananlar memnun beni idare eder diye düşünüyorum. Bir de hediye manuel bebedor geldi. Aslına bakarsan her markadan memnun olan var, olmayan var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?