2016 temmuz bebişlerinin cicileri

aynen canım kimi çocuk kullanmıyor bile bizde set içinde diye aldık zaten ihtiyaç olursa alırsınız ayyy aynen sağlıkla gelsinler artık sıpalar :)))

Anladim canim bende aynen senin gibi arastiriyorum ama henüz hic birsey almadim detaylidan sonra almayi düsünüyorum :) ayrica ince düsüncen icin cok tesekkür ederim sana zahmet vermek istemem trabzonda bulurum insallah:))
23. haftada yazıyo ama daha detaylı olmadımı benimde 2 gün önce oldu 20+4te çok şükür hersey yolunda inş seninde öyledir sağlıkla kavuşalım da herşey olur olur gider zaten :)

aynen canım kimi çocuk kullanmıyor bile bizde set içinde diye aldık zaten ihtiyaç olursa alırsınız ayyy aynen sağlıkla gelsinler artık sıpalar :)))

ay hazırlık yapmak ne kadar da heyecanlı :)
7. ayımız gelsin de inşaallah daha zevkle huzurla yapabileceğiz :)

N11 de var o fiyata, ordan mı aldın? Başka sitelerde az daha ucuza da buldum.
N11den aldım canım. Valla şöyle söyleyeyim sana, diğer siteler dediğin yerler pek güvenilir yerler değil :) Hani olur da sana termometre yerine başka bir şey gönderirler ya da sağında solunda bir hasar falan filan bir sürü aksilik olabilir, dersen ki ben uğraşırım hatta gider bir güzel onları benzetirim o zaman al yani oradan

Aman yok ugrasamam gebe gebe :) Uygun mu bu fiyat daha önce bakmadigimdan bilmiyorum.

Aman yok ugrasamam gebe gebe :) Uygun mu bu fiyat daha önce bakmadigimdan bilmiyorum.
Kaliteli bir şey olmasını istiyorsan Braun evet, 229 lira en düşük mağaza fiyatı ama internette dediğim gibi daha uygun fiyatta. Daha ucuz termometreler de var, bu senin tercihine bağlı biraz. 10-15 lira daha ucuzu da var ama N11 gibi siteler değil. O kadar bir fark için de baş ağrıtmaya gerek yok.

Ben de tavsiyeler üzerine ya braun ya da visio focus temassız ateş ölçer alacaktım. Sipariş vereyim o zaman ufak ufak almak lazım bunları.

Bu arada süt sağma makinesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Doğumdan önce alıp hazır etsek mi, yoksa doğum sonrası duruma göre baksak mı? Herkes farklı bir yorumda bulunuyor. Bilemedim...

genelde çalışan anneler ihtiyaç duyuyo gibime geliyor. Bn açıkçası onceden almicam dopumdan sonra ihtiyaç olursa anca alırım.. Zaten normal doğum duşunuyorum, inşllh olursa sutte de sorun yaşamam heralde

genelde çalışan anneler ihtiyaç duyuyo gibime geliyor. Bn açıkçası onceden almicam dopumdan sonra ihtiyaç olursa anca alırım.. Zaten normal doğum duşunuyorum, inşllh olursa sutte de sorun yaşamam heralde

Hemen sütü gelmeyenler kullandık sütümüz arttı falan demişler. Kimisinin bebeği emmediği için makine ile sağıp vermiş sütü. Bu gibi durumlar olursa gerekebilir belki.

Çalışan birisin sana lazım olacak, elektrikli olanlardan alırsın. Ama biraz bekle onun için, doğum izninde de alırsın duruma göre onun acelesi yok bence. Elzem olan şeyleri al ama her şeye de bak, araştır :)

Hemen sütü gelmeyenler kullandık sütümüz arttı falan demişler. Kimisinin bebeği emmediği için makine ile sağıp vermiş sütü. Bu gibi durumlar olursa gerekebilir belki.
genelde sezeryan doğumda oluyomuş sanırım bu skıntılar. Vucut tam doğum gerçkleştiğini kavrıyamıyormuş.. Yani soyluyenlerin yalancısıyım

Evet ilerleyen dönemde zaten gerekecek bana. Araştırıyorum bi arkadasim avent önerdi. Medela ile ilgili yorumlar da iyi ama asiri sesli ve yara yapiyor diyenler de var. Suan kafamda avent var. Ucuz gorurseniz haber edin

genelde sezeryan doğumda oluyomuş sanırım bu skıntılar. Vucut tam doğum gerçkleştiğini kavrıyamıyormuş.. Yani soyluyenlerin yalancısıyım

Evet tecrübesiz anneler olarak hep birilerinin yalancisiyiz :)

23. haftada yazıyo ama daha detaylı olmadımı benimde 2 gün önce oldu 20+4te çok şükür hersey yolunda inş seninde öyledir sağlıkla kavuşalım da herşey olur olur gider zaten :)

Malesef hala olamadik canim benim doktorum 26. haftaya verdi randevuyu neyse sabir az kaldi cicileri almama :)
Senin adina cok sevindim insallah hepimizin detaylisi hayirlisiyla sonuclanir.

İlke bebe de kodu 2088 neon prego ben ondan almayı düşünüyorum hem çok hafif hem bagajda fazla yer kaplamiyor gidip inceledim çok beğendim kampanyadaydi 1.150ydi fiyatı bir bak derim

Ritmo marka bebek arabasını da önerebilirim o da çok pratik tek düğmesine basınca kendiliğinden kapanıyor üzerinde Londra yazısı var ben sarı rengini çok beğendim hala düşünüyorum prego mu alsam ritmo mu alsam diye ikisi de aynı kalitede ritmo biraz daha yüksek prego ya göre o açıdan ritmoyu da tercih edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…