2016 temmuz bebişlerinin cicileri

hayranlıkla bebeklerinize aldıklarınıza baktım hanımlar. ben daha alışverişe başlamadım. daha zamanımız var doğum için ama sürpriz yaparsa ufaklık yatacak yeri bile yok şimdilik karnımda keyfi yerinde

ne zaman almayı düşüünüyorsun :)

ben de başlamadım ..
anane ve babanne aldılar bikaç parça ama biz henüz başlamadık..
biraz daha geçsin zaman diyoruz bakalım :)

ne zaman almayı düşüünüyorsun :)

ben de başlamadım ..
anane ve babanne aldılar bikaç parça ama biz henüz başlamadık..
biraz daha geçsin zaman diyoruz bakalım :)

şuanda çok küçük bi yerde yaşadığım için doğru düzgün alışveriş yapılabilecek bi yer yok. İzmirden alıcam bütün malzemelerini oğlumun o da artık ne zaman gidebilirsek.

sen yine şanslısın anneanne babaanne almış bizimkiler ellerini ceplerine götürmüyor özellikle de babaanne anca gezsin.

ay alırlar kuzum be :)

bizim babanne bana bakmaya geldiğinde mağaza dolaştık da aldı :)
anneanne de öyle :)
ay heyecanlandım :)
soalsun ilgililer..

k validecik zamanın yaklaşmasını bekliyordur ondan geziyordur belki de :)

aynen canım ugg ları ışıklarda burger king yanında bebe mağazası var uygun şeyler satıyolarhep ordan aldım alt açmayıda doğu garajında ada bebe var kır saçlı bi adam bebek eşyaları satıyo ordan aldım 35tl ugglarda 25 tl ydi
ayrıca urban 3 lü takım satıyolardı kampanya belki şöyle bişey var puset koymak için ayrı bi aparat var onun takılması lazım ondanmı öyle dedi acaba biz o aparatıda aldık ama sete dahildi zaten

sanıırm aparat gerekiyor ..
puset olmaz dedi ama hani düz yatış yapılan hali ile pusetin çok da farkı yok zannımca...
ihtiyaç olursa ya alacağız ya da abimleriin var onu kullanacağız :)
hayırlısıyla sağlıkla gelsinler deeeeeeee

Yavaş yavaş Bebek arabalarını incelemeye başladık eşimle aklımız çok karıştı. Bugaboo bee , inglesina ve peg perego arasında kaldık. sizler neleri tavsiye edersiniz ?

Anladim canim bende aynen senin gibi arastiriyorum ama henüz hic birsey almadim detaylidan sonra almayi düsünüyorum :) ayrica ince düsüncen icin cok tesekkür ederim sana zahmet vermek istemem trabzonda bulurum insallah:))

Yavaş yavaş Bebek arabalarını incelemeye başladık eşimle aklımız çok karıştı. Bugaboo bee , inglesina ve peg perego arasında kaldık. sizler neleri tavsiye edersiniz ?
Peg prego si swich modeli cok jisumuza gitti hem baaton hem puset travel hem de konforlu. Siz ne dersiniz kullanan var mi

Bende elimde omronla bi kendimi olcuyorum bi suyu olcuyorum bi odayi olcuyorum . Sende gule gule kullan cok ihtiyacin olmasin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…