Merhaba markası nedir?Araba 3 parça urban modeli puset baby port renkli minderi falan aparatı bişeyler saydı unuttum 1300 tl şuan kampanyada
Güle güle kullanın CanımBen chicco trio love aldım, çok beğenerek :)
hayranlıkla bebeklerinize aldıklarınıza baktım hanımlar. ben daha alışverişe başlamadım. daha zamanımız var doğum için ama sürpriz yaparsa ufaklık yatacak yeri bile yokşimdilik karnımda keyfi yerinde
ne zaman almayı düşüünüyorsun :)
ben de başlamadım ..
anane ve babanne aldılar bikaç parça ama biz henüz başlamadık..
biraz daha geçsin zaman diyoruz bakalım :)
şuanda çok küçük bi yerde yaşadığım için doğru düzgün alışveriş yapılabilecek bi yer yok. İzmirden alıcam bütün malzemelerini oğlumun o da artık ne zaman gidebilirsek.
sen yine şanslısın anneanne babaanne almış bizimkiler ellerini ceplerine götürmüyor özellikle de babaanne anca gezsin.
aynen canım ugg ları ışıklarda burger king yanında bebe mağazası var uygun şeyler satıyolarhep ordan aldım alt açmayıda doğu garajında ada bebe var kır saçlı bi adam bebek eşyaları satıyo ordan aldım 35tl ugglarda 25 tl ydiay maşaallah
ugg lara bayıldım yerim ben o minicik ayakları :)
ayrıca alt açma seti mükemmel..
antalyadan almışsın sanırım tam olarak nereden_?
semt mah _?
ben de urban aldım ama puset koyulmuyor dedi satıcı..
sen puseti de dahil mi aldın acaba _?
ok canım aynen iyi yapmışsın doğru :)Koyuluyor Can'ım, adaptörü ve oto koltuğu ayrıca satılıyor. Onları alınca koyabilirsin.subitkisi senin yerine cevap yazmış oldum kusura bakma
chicco urban modeli 1300 tl şuan kampanya çok şık ve kullanışlı baby port puset renkli modelleri ve puset aparatı içindeMerhaba markası nedir?
antalyada ışıklarda bebk mağazasından aldım adını bılmıyorum ucuz mağazalar oluyo ya 10-15-20-30 tl herşey dye öyle biyerdiCokguzeller insan heves ediyor almak icin.allah giydirmeyi nasip etsin cumlemize.ugglar cok guzel nrreden acaba?
urban modelini aldım ben çok güzel tavsiye ederimBende araba almak istiyorum chicco love serisinden alan var mı ? Travel sistem istiyorum başka önerileride açığım
aynen canım ugg ları ışıklarda burger king yanında bebe mağazası var uygun şeyler satıyolarhep ordan aldım alt açmayıda doğu garajında ada bebe var kır saçlı bi adam bebek eşyaları satıyo ordan aldım 35tl ugglarda 25 tl ydi
ayrıca urban 3 lü takım satıyolardı kampanya belki şöyle bişey var puset koymak için ayrı bi aparat var onun takılması lazım ondanmı öyle dedi acaba biz o aparatıda aldık ama sete dahildi zaten
Teşekkür ederim nerde ki mağazada veya yerde 1300 lira Canım onu da söyleyebilir misin ?urban modelini aldım ben çok güzel tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim canım aminnnn hususi arıyorum hemen almıyorum nettede bakıyorum ama alt açmayı antalyadayım ben bi yaşlı amca var Bebek ürünleri satıyo normal bi dükkan ada bebe diye ordan aldım 35 tl ye istersen bakarım varsa alıp kargoyla gönderebilirm sana
Peg prego si swich modeli cok jisumuza gitti hem baaton hem puset travel hem de konforlu. Siz ne dersiniz kullanan var miYavaş yavaş Bebek arabalarını incelemeye başladık eşimle aklımız çok karıştı. Bugaboo bee , inglesina ve peg perego arasında kaldık. sizler neleri tavsiye edersiniz ?
N nevernerve Termometreyi aldım bugün, Braun'da karar kıldım. Aldın mı geçen zamanda bilmiyorum ama haber vereyim dedimBoş zamanlarımda kendi ateşimi ölçerek test ediyorum, şimdilik bir sıkıntı yok cihaz taş gibi
Eki Görüntüle 1796349
Bende elimde omronla bi kendimi olcuyorum bi suyu olcuyorum bi odayi olcuyorumN nevernerve Termometreyi aldım bugün, Braun'da karar kıldım. Aldın mı geçen zamanda bilmiyorum ama haber vereyim dedimBoş zamanlarımda kendi ateşimi ölçerek test ediyorum, şimdilik bir sıkıntı yok cihaz taş gibi
Eki Görüntüle 1796349
hayırlı olsun kuzum :)N nevernerve Termometreyi aldım bugün, Braun'da karar kıldım. Aldın mı geçen zamanda bilmiyorum ama haber vereyim dedimBoş zamanlarımda kendi ateşimi ölçerek test ediyorum, şimdilik bir sıkıntı yok cihaz taş gibi
Eki Görüntüle 1796349
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?