2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Kızlar bende avent elektrikli süt sağma pompası, avent yenidoğan emzik, avent biberon seti, bebedor tırnak makası, bebedor tarak seti, ağız silme bezi aldım. Baby corner prematüre kıyafet ve hastane çıkışı aldım. Onun dışında bir kaç parça zıbın,pantolon vs. Şimdi bide battaniye örüyorum. Bide bebek şekeri, kurebiye, çikolata vs koymak için 2-3 tane sepet aldım. Listemde lohusa gecelik ve pijama takımı almak var ama o zamana kadar çok fazla kilo alırmıyım bilemediğim için kararsız kaldım alıp almamak konusunda.

Cnm bende senin gibi dusundum ama pijamalarin alti lastikli ust kısımlarıda zaten bol elastik kumas oldugu icin L beden aldim kilo bile alsam acilir rahatlikla olur sende bi incele istersen

Cnm bende senin gibi dusundum ama pijamalarin alti lastikli ust kısımlarıda zaten bol elastik kumas oldugu icin L beden aldim kilo bile alsam acilir rahatlikla olur sende bi incele istersen
L beden çok büyük olmaz mı :s ben çok kilolu biri değilim bide hamileliğimde mide bulantıları yüzünden ilk zamanlar çok kilo kaybettim şimdi yavaş yavaş almaya başladım ama son haftalarda çok fazla olur mu kilo artışı bilemedim. Dediğin gibi zatn lastikli olduğu için rahat oluyor

Çok iyi fiyata almissin. Şubattan sonra öyle indirim olmuyor mu acaba?

Canım şubatta çok indirim vardı, hergün e-bebek sitesine giriyorum ben olursa mutlaka yazıyorum buraya indirim var diye seni de etiketlerim. Bir de n11'de bak, orda da bazen indirimle çok uyguna yakalayabilirsin.

canım Baby corner prematüreler çok ufak neden öyle aldın? Ben inan 0-3 ay ve yenidoğanları bile çok az aldım hemen büyüyecek diye. Normalde 0-3 ay tulumları vs 1,5 ay kadar giyebiliyorlar...

canım Baby corner prematüreler çok ufak neden öyle aldın? Ben inan 0-3 ay ve yenidoğanları bile çok az aldım hemen büyüyecek diye. Normalde 0-3 ay tulumları vs 1,5 ay kadar giyebiliyorlar...
Benim çoğul gebelik olduğu için bebişlerin erken gelme ihtimali var ve malesef çok kilolu olmuyorlar. Zaten bir kaç tane aldım prematüre çok fazla değil diğerleri normal

Ben kendime gore dedim cnm l bedeni sen daha kucugunude alabilirsin

Kızlar dün e bebeke gittim epeyi indirim vardı yüzde100 pamuk zıbınlar 4-5 liraydı bircok sey indirimdeydi fazla zamanım olmadığı icin pek gezemedim ama tekrar gitmeyi düşünüyorum, size de söyleyeym dedim

Benim çoğul gebelik olduğu için bebişlerin erken gelme ihtimali var ve malesef çok kilolu olmuyorlar. Zaten bir kaç tane aldım prematüre çok fazla değil diğerleri normal

Anladım canım evet daha küçük oluyorlar , Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

selam kızlar..
benim ikinci gebelik olduğu için çok bir şey almayacağım. karyolamız, sepet beşiğimiz falan var. sadece bebek arabası aldık onu da yeni olsun istedik. baby to go 'nun travel setlerinden aldık. çok övdü mağazada ki satış görevlisi ona inandık aldık ama umarım memnun kalırız. göğüs pompası benim var evde. lansınohun 2li elektrikli olan var benim ben baya kullandım ilk kızımda memnunda kaldım. almak isteyen olursa tavsiye ediyorum. hastane çıkışı ve birkaç giyim alacağım ama 28.hafta olmadan almak istemiyorum. birde kendime gecelik ve pijama takımı alacağım. ilk doğumum bahardı ama hava serindi o yüzden çok ince bir şey almamıştım ama şimdi hava sıcak olur sanırım.

Bebekten bebege degisiyor sanirim. Benim kizim hast.cikislari zibin tkmlarini 3 aydan fazla giydi. Fakat tulumlar (ayakli tulumlar) cok cabuk kuculuyo. Iki kere giydoriyosun bakmissin kuculmus.. Ben kizima premature tulum yelek takimi bile almistim hersey buyuk geliyordu :)
3 kilo 60 gr dogmustu..
Simdi yazad enk gelecehi icin ilk bir ay sadece citcitli badi giyerler..

Kızlar benim kafam çok karışık temmuzda doğacak bebişlerimiz kısmetse kısa kollu mu uzun kollu mu giydiricez bilemiyorum
Ben ilk dogunumu Ekimde yaptigim icin simdi pek karar veremedim bu duruma..
Gecen senenin temmuz / agustos annelerine sordum. Askili ve cogu yarim kol citcitli badi ile gecirmisler yazi. Daha ileriki aylar icin alisveris onerdiler. Ilk dogdugunda bir kac gun uzun kollu giydirmisler genelde..

Kızlar bebeğine kehribar bebek diş kolyesi almak isteyen varsa benimle irtibata geçebilir sadece diş çıkarma dönemi için değil; gaz, kolik, huzursuzluk, iştahsızlık ve uyku problemlerinin giderilmesinde de yardımcı oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…