Ben de almaya karar verdim canım sagolasin. Bu mu acaba senin aldığın :
http://www.hepsiburada.com/kraft-av-33-smart-elektrikli-gogus-pompasi-pm-aileatadeav33
Canım benimki bu model http://www.e-bebek.com/kraft-easy-elektrikli-gogus-pompasi_KRA-2209MA
Şuan güncel fiyatı 219TL ama ben şubat indiriminde aldım dediğim gibi 100tl gibi bir rakama gelmişti, emme güçleri açısından fark var mı bilmiyorum
Kızlar bende avent elektrikli süt sağma pompası, avent yenidoğan emzik, avent biberon seti, bebedor tırnak makası, bebedor tarak seti, ağız silme bezi aldım. Baby corner prematüre kıyafet ve hastane çıkışı aldım. Onun dışında bir kaç parça zıbın,pantolon vs. Şimdi bide battaniye örüyorum. Bide bebek şekeri, kurebiye, çikolata vs koymak için 2-3 tane sepet aldım. Listemde lohusa gecelik ve pijama takımı almak var ama o zamana kadar çok fazla kilo alırmıyım bilemediğim için kararsız kaldım alıp almamak konusunda.
L beden çok büyük olmaz mı :s ben çok kilolu biri değilim bide hamileliğimde mide bulantıları yüzünden ilk zamanlar çok kilo kaybettim şimdi yavaş yavaş almaya başladım ama son haftalarda çok fazla olur mu kilo artışı bilemedim. Dediğin gibi zatn lastikli olduğu için rahat oluyorCnm bende senin gibi dusundum ama pijamalarin alti lastikli ust kısımlarıda zaten bol elastik kumas oldugu icin L beden aldim kilo bile alsam acilir rahatlikla olur sende bi incele istersen
Çok iyi fiyata almissin. Şubattan sonra öyle indirim olmuyor mu acaba?
Kızlar bende avent elektrikli süt sağma pompası, avent yenidoğan emzik, avent biberon seti, bebedor tırnak makası, bebedor tarak seti, ağız silme bezi aldım. Baby corner prematüre kıyafet ve hastane çıkışı aldım. Onun dışında bir kaç parça zıbın,pantolon vs. Şimdi bide battaniye örüyorum. Bide bebek şekeri, kurebiye, çikolata vs koymak için 2-3 tane sepet aldım. Listemde lohusa gecelik ve pijama takımı almak var ama o zamana kadar çok fazla kilo alırmıyım bilemediğim için kararsız kaldım alıp almamak konusunda.
Benim çoğul gebelik olduğu için bebişlerin erken gelme ihtimali var ve malesef çok kilolu olmuyorlar. Zaten bir kaç tane aldım prematüre çok fazla değil diğerleri normalcanım Baby corner prematüreler çok ufak neden öyle aldın? Ben inan 0-3 ay ve yenidoğanları bile çok az aldım hemen büyüyecek diye. Normalde 0-3 ay tulumları vs 1,5 ay kadar giyebiliyorlar...
L beden çok büyük olmaz mı :s ben çok kilolu biri değilim bide hamileliğimde mide bulantıları yüzünden ilk zamanlar çok kilo kaybettim şimdi yavaş yavaş almaya başladım ama son haftalarda çok fazla olur mu kilo artışı bilemedim. Dediğin gibi zatn lastikli olduğu için rahat oluyor
Yavaş yavaş Bebek arabalarını incelemeye başladık eşimle aklımız çok karıştı. Bugaboo bee , inglesina ve peg perego arasında kaldık. sizler neleri tavsiye edersiniz ?
Benim çoğul gebelik olduğu için bebişlerin erken gelme ihtimali var ve malesef çok kilolu olmuyorlar. Zaten bir kaç tane aldım prematüre çok fazla değil diğerleri normal
Amin inşallah cümlemize :)Anladım canım evet daha küçük oluyorlar , Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin
Bebekten bebege degisiyor sanirim. Benim kizim hast.cikislari zibin tkmlarini 3 aydan fazla giydi. Fakat tulumlar (ayakli tulumlar) cok cabuk kuculuyo. Iki kere giydoriyosun bakmissin kuculmus.. Ben kizima premature tulum yelek takimi bile almistim hersey buyuk geliyordu :)Benim çoğul gebelik olduğu için bebişlerin erken gelme ihtimali var ve malesef çok kilolu olmuyorlar. Zaten bir kaç tane aldım prematüre çok fazla değil diğerleri normal
Ben ilk dogunumu Ekimde yaptigim icin simdi pek karar veremedim bu duruma..Kızlar benim kafam çok karışık temmuzda doğacak bebişlerimiz kısmetse kısa kollu mu uzun kollu mu giydiricez bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?