2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Bugun besigimizi aldik kizlar bu sekilde kullanicaz.resim boyutu buyuk oldugundan ekran resmi cekmek zorunda kladim o yuzden boyle gorunuyo.
@misam canim bak bu sekilde besigimiz

Güle güle kullanın inş. Gayet kullanışlı ve geniş duruyor. Yaşına kadar yatar herhalde değil mi?

M melda983 Bilinmeyennumara kizlar 60×120 olculeri.sade besik olarakta kullaniliyo.2 bucuk 3 yasina kadar yatar normalde.cunku bir yani acik alt kademesinde kullaniliyo.ben anneyanina cok para vermemek icin boyle birsey aldim.1 yasina kadar yatirmayi planliyorum bu sekilde.sonra kendi odasina geciririm.bu besigide 2.cocukta yine bu eekilde kullanip daha sonra 3 yasina kadar yatacagi konumda kullanirim nasipse.(2.ninkide aradan cikmis olur dedim.biraz sacma gelebilir ama uzun vadeli dusunmeyi seviyorum)
Fiyatina gelince ikeada 329 tl.Ben letgodan 2.el aldim tertemiz az kullabilmis.Aldigim bayan sadece yatagina 300 tl vermis.yakin oldugundan elden teslim aldik.Yatagi ve besigine 280 tl odedim. Cok konustum sanirim.besigin diger kullanis sekillerini netten cekip atmaya calisicam

Yani acik sekildekini bebek besikten cikmaya calistigi donemde rahat kullanilir.bu sekilde uzun surede yatar.kendisi iner cikar.diger resimdekilerde yatagin 2 kademedeki hali

İlk çocuk olunca ikinci için de düşünmek sanırım hepimizin yaptığı bir şey :) Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın

***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz de aldık yatağımızı mothercaredan. 1 ay olmuştu ama yeni geldi. 70x140 ölçüleri 3 kademeli kulanılıyor. 4-5 yalına kadar yatabilirmiş yanları çıkıp kısa korkuluk takılıyor düşme problemi de olmuyormuş.
Sadece içinin yatağını alamadık kafamız çok karıştı pamuk mu sünger mi ne marka olsun diye. Alan ve veya kullananlar yardımcı olabilir mi? Hangi doktor hangi bebek arabası derken aylar geçti nerelere geldik ama sorular bitmedi:)

Eklentiler

• image.webp
    21 KB · Görüntüleme: 246
ilk aylar visko yatakların uygun olduğu söyleniyor.ve tam ortopedik yataklar ilk zamanlar için önerilmiyor bilgin olsun.yarı ortopedik deniyor hep

İyi geceler hanımlaaaar...

Biraz alışveriş yaptık. Neye niye neye kısmet, hastane çıkışı diye gittik bebek arabası aldık :) Aslında aklımda yoktu bu araba ama piyasadan 500 lira ucuzdu (ön barının kenarındaki plastik parça kırılmış, yapıştıracağım). Arabayı alırsanız 169 liralık hastane çıkışı hediye dedi. Sonra 120 lira puan kazanıyorsunuz dedi onu da ateş ölçer için kullandım. 2 ürün alana 3. bedava kampanyası varmış. Sonra bir ürün daha alın dedi tulum aldım yanına da mont bedavaya geldi. Tırnak bakım seti tarağı fırçası derken bir baktık bir dünya şeyle çıkıyoruz chicco dan :)

Arabamız :

Bunlar da diğerler :

Hayirli olsun canim cok karli bir alisveris olmus gercekten :)

Kız okurken beynim döndü neyi bedavaya getirdin ne yaptın Allah kullandığınız günleri de göstersin inşallah

Sağol canım, bu aldığım 20li set Antalya'da özdilek avm de kendi mağazası var idilbaby nin oradan 250 TL ye aldık. Ben 10 lu almak istiyordum o da 160 TL idi.Ama bunu çok beğendim kumaşı resimden çok belli olmuyor ama çok ince yazlık diye bunu aldım canım.

Belli kumaşı güzel görünüyor. Hayırlı günlerde giysin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…