- 20 Aralık 2015
- 117
- 80
- 18
güle güle kullanın canım nerden almıştın beşiği birde kaç aya kadar kullanılıyor ?Bugun besigimizi aldik kizlar bu sekilde kullanicaz.resim boyutu buyuk oldugundan ekran resmi cekmek zorunda kladim o yuzden boyle gorunuyo.
@misam canim bak bu sekilde besigimiz
Bugun besigimizi aldik kizlar bu sekilde kullanicaz.resim boyutu buyuk oldugundan ekran resmi cekmek zorunda kladim o yuzden boyle gorunuyo.
@misam canim bak bu sekilde besigimiz
ya ama çok minnoş napayım dayanamadım bunları görünce
M melda983Bilinmeyennumara kizlar 60×120 olculeri.sade besik olarakta kullaniliyo.2 bucuk 3 yasina kadar yatar normalde.cunku bir yani acik alt kademesinde kullaniliyo.ben anneyanina cok para vermemek icin boyle birsey aldim.1 yasina kadar yatirmayi planliyorum bu sekilde.sonra kendi odasina geciririm.bu besigide 2.cocukta yine bu eekilde kullanip daha sonra 3 yasina kadar yatacagi konumda kullanirim nasipse.(2.ninkide aradan cikmis olur dedim.biraz sacma gelebilir ama uzun vadeli dusunmeyi seviyorum )
Fiyatina gelince ikeada 329 tl.Ben letgodan 2.el aldim tertemiz az kullabilmis.Aldigim bayan sadece yatagina 300 tl vermis.yakin oldugundan elden teslim aldik.Yatagi ve besigine 280 tl odedim. Cok konustum sanirim.besigin diger kullanis sekillerini netten cekip atmaya calisicam
ilk aylar visko yatakların uygun olduğu söyleniyor.ve tam ortopedik yataklar ilk zamanlar için önerilmiyor bilgin olsun.yarı ortopedik deniyor hepBiz de aldık yatağımızı mothercaredan. 1 ay olmuştu ama yeni geldi. 70x140 ölçüleri 3 kademeli kulanılıyor. 4-5 yalına kadar yatabilirmiş yanları çıkıp kısa korkuluk takılıyor düşme problemi de olmuyormuş.
Sadece içinin yatağını alamadık kafamız çok karıştı pamuk mu sünger mi ne marka olsun diye. Alan ve veya kullananlar yardımcı olabilir mi? Hangi doktor hangi bebek arabası derken aylar geçti nerelere geldik ama sorular bitmedi:)
Hayirli olsun canim cok karli bir alisveris olmus gercekten :)İyi geceler hanımlaaaar...
Biraz alışveriş yaptık. Neye niye neye kısmet, hastane çıkışı diye gittik bebek arabası aldık :) Aslında aklımda yoktu bu araba ama piyasadan 500 lira ucuzdu (ön barının kenarındaki plastik parça kırılmış, yapıştıracağım). Arabayı alırsanız 169 liralık hastane çıkışı hediye dedi. Sonra 120 lira puan kazanıyorsunuz dedi onu da ateş ölçer için kullandım. 2 ürün alana 3. bedava kampanyası varmış. Sonra bir ürün daha alın dedi tulum aldım yanına da mont bedavaya geldi. Tırnak bakım seti tarağı fırçası derken bir baktık bir dünya şeyle çıkıyoruz chicco dan :)
Arabamız :
Eki Görüntüle 1803409
Bunlar da diğerler :
Eki Görüntüle 1803410
Kız okurken beynim döndü neyi bedavaya getirdin ne yaptınİyi geceler hanımlaaaar...
Biraz alışveriş yaptık. Neye niye neye kısmet, hastane çıkışı diye gittik bebek arabası aldık :) Aslında aklımda yoktu bu araba ama piyasadan 500 lira ucuzdu (ön barının kenarındaki plastik parça kırılmış, yapıştıracağım). Arabayı alırsanız 169 liralık hastane çıkışı hediye dedi. Sonra 120 lira puan kazanıyorsunuz dedi onu da ateş ölçer için kullandım. 2 ürün alana 3. bedava kampanyası varmış. Sonra bir ürün daha alın dedi tulum aldım yanına da mont bedavaya geldi. Tırnak bakım seti tarağı fırçası derken bir baktık bir dünya şeyle çıkıyoruz chicco dan :)
Arabamız :
Eki Görüntüle 1803409
Bunlar da diğerler :
Eki Görüntüle 1803410
Kız okurken beynim döndü neyi bedavaya getirdin ne yaptınAllah kullandığınız günleri de göstersin inşallah
Sonunda hastane çıkışımızı aldık: ))) Kuzumun bugünkü ganimetleri, Allahım üstünde görmeyi nasip etsinEki Görüntüle 1803615 Eki Görüntüle 1803615 Eki Görüntüle 1803616
Sağol canım, bu aldığım 20li set Antalya'da özdilek avm de kendi mağazası var idilbaby nin oradan 250 TL ye aldık. Ben 10 lu almak istiyordum o da 160 TL idi.Ama bunu çok beğendim kumaşı resimden çok belli olmuyor ama çok ince yazlık diye bunu aldım canım.Güle güle sağlıklı günlerde giysin inş. Ben 2. bir hastane çıkışı daha almayı düşünüyorum. Onu da ya idil baby ya da aziz bebe alacağım, onları baya övüyorlar. Sen nerden kaça aldın acaba?
Sağol canım, bu aldığım 20li set Antalya'da özdilek avm de kendi mağazası var idilbaby nin oradan 250 TL ye aldık. Ben 10 lu almak istiyordum o da 160 TL idi.Ama bunu çok beğendim kumaşı resimden çok belli olmuyor ama çok ince yazlık diye bunu aldım canım.
Amin canım sağol, daha iyileri senin bebişine olsun inşallahBelli kumaşı güzel görünüyor. Hayırlı günlerde giysin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?