2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Sahihuban matsiyahoje Senam72015 Sezen91 Anlatıyorum kızlar Ebebek'te bebek arabalarının bağzılarına hediye çeki eklemişler. Mesela dün ben gittiğimde http://www.e-bebek.com/mamas-papas-armadillo-flip-xt_MMP-225926100 bu araba vardı yanında da 700 lira hediye çeki. Park yatak almayı düşündüğüm için yatak bana bedavaya gelecek. Yani o fiyata hem araba hem yatak almış olacağım. İkisine de ihtiyacı olanlar için bence güzel bir kampanya. Ama iş bebek arabası almaya gelince biraz zorlaşıyor çünkü çok seçenek var...
Bu arada mamas papas bebek arabası hakkında fikri olan var mı ?

biz chicco urban aldık kuzum...
ama mamas papas ı da çok duydum..
güzel yorumlar aldım
ama kullanıp bizzat burada tecrübeliler varsa o daha mükemmel olur fikirler netleşir...

Eki Görüntüle 1803479 Bebeğimiz dolabını aldık sonunda 1 yaşından sonra onun için oda hazırlayacağımız için şimdilik idare eder diye düşündük. İkeadan 210 TL aldık

hayırlı olsun canım güle güle kullanın, içinin raf ve askılık durumu nasıl peki?
ben de bu tip bir şey bulsam belli bir yaşa gelene kadar içine raf attırsam diyorum. küçükken asılacak çok kıyafet olmayınca büyüdükçe rafları iptal ettiririm diye düşündüm ama kararsızım. çekmece+raf+askılık olan bir model çizdim kafamda daha çok, bulamazsam alternatif modelleri ve yolları denemeyi düşünüyorum.

Ben bu arabayı pek begenmistim, e bebekte incelemistik. Ana kucagini da ayri alinca biraz pahalıya maloluyor ama. Bu cek olayını nette göremedim mağazaya özel bir durum sanırım. Senin verdiğin linkte fiyat 1999 ben mobilden bakiyorum 2199 hangisi dogru bilemiyorum ama 700 lira çek veriyorsa iyiymis.

Eee sen oda da yaptin park yatak neden aliyorsun ki? Bir sure o ahsap besigi odana al olmaz mi?

o kandırıkçılık bence canım. normalde zaten indirim yapınca o kadar indirim yapıyolar. şimdi indirim yok aynı miktarı hediye çeki olarak veriyolar.
bunun fiyatını bilmiyorum da fiyatını bildiğim bikaç üründe farkettim bu durumu.
cimri ve uyanık tombik iftiharla sunar :)

Ben bir sure takip ettim bu arabayi canim 1999 un altina düşmedi nette. Eger simdi cek ile 1299 a gelecekse bence almali DraconianX

Verdiğim link 2199 gösteriyor bende .s O karyola yatak odasına gidemeyecek kadar büyük, büyüyen karyolalardan olduğu için ebatı ve ağırlığı fazla. Park yatağı mutfağa salona her odaya götürürüm tekerlekli olandan beğendim bir tane. Ana kucaklarında da bu ayın sonuna kadar indirim var, 6 ay kullanacakları için gidip de 1000 lira olandan almaya gerek yok zaten onu da 300 küsüre buldum yine ebebekte.

O senin dediğin fiyata olan 2015 modeli, bu yeni çıkmış 2016 modeli olan. Beğendim ben de ama yine bir sorayım dedim belki kullanan vardır ya da alan.
Merhaba ben indirimi bekliyordum ama bu da olabilir beğendiğim ana kucağını e bebek mağazasında göremedim ama sitede varsa mantıklı olabilir. :) Bir bebe bir baba blogunda mamas papas armadillo flip hakkında baya detaylı bi yazı yazılmış. Bir de bende soru sordum xt almaya değer mi diye. Fark için değmez demiş ama ben yine de xt de kaldım. Bu arada tercih sebebim küçük ve kolay katlanir olmasi. Cybex aton q yu düşünüyorum puset için. Adaptör de alınacak. Aslında biraz pahaliya geliyor ama en hevesli olduğum şey bebek arabasi.

O senin dediğin fiyata olan 2015 modeli, bu yeni çıkmış 2016 modeli olan. Beğendim ben de ama yine bir sorayım dedim belki kullanan vardır ya da alan.

Bilgisayardan açınca 2199 göründü telden o şekildeydi. Öyle olaydı daha iyiydi tabi :) Ama bu şekilde de 1499 a geliyor fena değil. İş yerinde bir arkadaşım kullanıyormuş memnunuz demişti. Ben şık da buluyorum tasarımını

Merhaba hamişler ben ilk defa yazıyorum sayfaya. Herkese hayırlı ve sağlıklı doğum diliyorum.

Bugun besigimizi aldik kizlar bu sekilde kullanicaz.resim boyutu buyuk oldugundan ekran resmi cekmek zorunda kladim o yuzden boyle gorunuyo.
@misam canim bak bu sekilde besigimiz

Güle güle yatsın inşallah.
Ben de bu şekilde almak istiyordum. Ikea'da model de beğenmiştik, yatak yanı diye iyi olur dedik ama sonra sallanmıyor diye vazgeçtim. Senin için zor olmayacak mı sallanmaması?

Şimdi bir tanıdıktan bambu beşik buldum eğer o gelirse odasına karyola yaptıracağım. Bambu beşikte 6-7 ay yatabilir zaten.

Eğer dediğin gibi avantajlıysa on numara olur bu benim için. İnternet sitesinde çok pahalı tabi yine de bir umut gideceğim e bebek'e

Sadece dediğim arabada değil bu hediye çeki, başka marka ve modellerde de hediye çekleri var. Mayıs ayına kadar devam edecek dedi ebebek çalışanları. Araba koltuklarında da indirim var o da bu ayın sonuna kadar geçerliymiş, yarın git bir dolaş sen de bakarsın başka indirim haberleri de sen verirsin bize

Bu akşam gittik avm ye. E bebek e gidene kadar bir kaç mağazaya girdik.
Mothercare de dediğin gibi bir kampanya var. 800tl ye bir model beğendik 500tl hediye çeki vardı. Diğer modellerde de 250 ile 1000 arası hediye çekleri var.
Biz almadık işine yarayanlar olabilir tabi ama süre kısıtlı haberiniz olsun kızlar.

Biz yerli üretim 299tl ye bir model beğendik. Diğer markalarla aynı fonksiyonlar var. İstediğimiz renk olmadığı için beklemeye karar verdik. Ucuz olduğu için şüphelerim var. Crystal baby mega 212 diye bir marka.

Inşallah cok uzun süre değildir bu kampanya çünkü yanına alabileceğim bişey yok. Normal indirim yapsalar keşke. Mecbur 700 lirayı da oraya baglamayi garantiye aliyolar bu şekilde.

Inşallah cok uzun süre değildir bu kampanya çünkü yanına alabileceğim bişey yok. Normal indirim yapsalar keşke. Mecbur 700 lirayı da oraya baglamayi garantiye aliyolar bu şekilde.

Yok çok kısa zaten. Ne zaman başladı bilmiyorum ama bugün bitiyor olabilir.

800 tl ye 500 hediye çeki nerde ve hangi üründe var canım. iyiymiş baya

Selam hanimlar sizce böyle bişey alsamnasıl olur aslında küçük bisik almak istiyordum ama bunları görünce kararsız kaldım

Yaa kafam çok karışık biri yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…