- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
Güle güle kullanın canım.İyi geceler hanımlaaaar...
Biraz alışveriş yaptık. Neye niye neye kısmet, hastane çıkışı diye gittik bebek arabası aldık :) Aslında aklımda yoktu bu araba ama piyasadan 500 lira ucuzdu (ön barının kenarındaki plastik parça kırılmış, yapıştıracağım). Arabayı alırsanız 169 liralık hastane çıkışı hediye dedi. Sonra 120 lira puan kazanıyorsunuz dedi onu da ateş ölçer için kullandım. 2 ürün alana 3. bedava kampanyası varmış. Sonra bir ürün daha alın dedi tulum aldım yanına da mont bedavaya geldi. Tırnak bakım seti tarağı fırçası derken bir baktık bir dünya şeyle çıkıyoruz chicco dan :)
Arabamız :
Eki Görüntüle 1803409
Bunlar da diğerler :
Eki Görüntüle 1803410
Güle güle kullanın canım.
Bişey sorcam arabayı hangi şubeden aldın? Outlet falan mı nasıl oldu? Böyle uyguna alabikeceksem ufak tefek kusurunu görmem bile. Aldığın yerde başka var mıydı böyle?
aa bizim oradan almışsın :) ben de kısmetse doktorlardan güzel bişeyler duymayı bekliyorum alışverişe başlamak için. inşallah benim de karşıma böyle fırsatlar çıkar. güle güle kullan tekrardanChicco nun Kurtköy Viaport taki outlet mağazasından aldım. Ama bu durumda olan başka yoktu. Diğer şubeden buraya getirirken bizim taşıma aracimizda oldu dediler. Bu outlet mağazalara firsat buldukca ugramak lazim. Güzel indirim ya da kampanyalar denk gelebiliyor.
aa bizim oradan almışsın :) ben de kısmetse doktorlardan güzel bişeyler duymayı bekliyorum alışverişe başlamak için. inşallah benim de karşıma böyle fırsatlar çıkar. güle güle kullan tekrardan
hayırlı sabahlar kızlar :)
ben de başlamak istiyorum ..
az daha sabır dedim ama bilemiyorummmm...
nisan da evelallah ın izni ile kontrolümüz var sonrasında kısmetse almayı planlıyorum..
şu an sadece bakıyorum..
neyden kaç tane almam gerekiyor onun listesini yapıyorum
Ben de anca 26 da başladım işte. Daha vaktimiz var Allah'ın izniyle. İnş. herkes vakti tamamlanınca doğurur hazırlıklarını tamamlayıp
inşallah canım o günler gelsin de halledilir bir şekildeBenim de iş yerime yakın evime nispeten. Eşim akşam işten aldı beni öyle gittik.
Güzel haberler alacağın günler yakın inş. Senin evine de yakın arada dolanırsın, e bebek, joker falan da va orda hepsi bir arada iyi olur
Bugun besigimizi aldik kizlar bu sekilde kullanicaz.resim boyutu buyuk oldugundan ekran resmi cekmek zorunda kladim o yuzden boyle gorunuyo.
misam canim bak bu sekilde besigimiz
Çok şirinleeeer... Aldın mı bunlardan? İnstagramdan mı?
Aldım canım, netten aldım . Uyku beresini gittigidyordan, diğerlerini de İG dan aldım :)
Biri beni gerçekten durdursun :) Maaşı vermeye başlayacağım yakında bebeğe :) Carters baya bir indirim bekledim gelmeyince aldım artık, merak eden olursa kalıpları baya büyük ben 3-6 ay aldım ama satan kız bebeğiniz çok kilolu olmazsa daha uzun giydirirsiniz dedi...
Carters ürünleri görsel olarak çok güzel ama üretim yeri ÇinBiri beni gerçekten durdursun :) Maaşı vermeye başlayacağım yakında bebeğe :) Carters baya bir indirim bekledim gelmeyince aldım artık, merak eden olursa kalıpları baya büyük ben 3-6 ay aldım ama satan kız bebeğiniz çok kilolu olmazsa daha uzun giydirirsiniz dedi...
Biri beni gerçekten durdursun :) Maaşı vermeye başlayacağım yakında bebeğe :) Carters baya bir indirim bekledim gelmeyince aldım artık, merak eden olursa kalıpları baya büyük ben 3-6 ay aldım ama satan kız bebeğiniz çok kilolu olmazsa daha uzun giydirirsiniz dedi...
Yok canim degil sabitcanım tekerlekli mi? ben tekerlekli model arıyorum
Carters ürünleri görsel olarak çok güzel ama üretim yeri Çinetiketlerini inceleyince çok üzülmüştüm bu duruma ..
ay maşaallah çok güzeller :)
kaç tl pek, :)
Canım çok takip ettim ama bu marka indirime bir türlü girmiyor, 3'lü takım 84 tl ama bonusumuz vardı, bir de 150tl üzeri alışverişe 30 tl indirim artı bonusla yaparsan 20 tl bonu alıyorsun onu da düşüyorlar 3 tane takım neredeyse bize 150-160 tl gibi bir rakama gelince aldım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?