2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Güle güle kullanın canım.
Bişey sorcam arabayı hangi şubeden aldın? Outlet falan mı nasıl oldu? Böyle uyguna alabikeceksem ufak tefek kusurunu görmem bile. Aldığın yerde başka var mıydı böyle?

Güle güle kullanın canım.
Bişey sorcam arabayı hangi şubeden aldın? Outlet falan mı nasıl oldu? Böyle uyguna alabikeceksem ufak tefek kusurunu görmem bile. Aldığın yerde başka var mıydı böyle?

Chicco nun Kurtköy Viaport taki outlet mağazasından aldım. Ama bu durumda olan başka yoktu. Diğer şubeden buraya getirirken bizim taşıma aracimizda oldu dediler. Bu outlet mağazalara firsat buldukca ugramak lazim. Güzel indirim ya da kampanyalar denk gelebiliyor.

hayırlı sabahlar kızlar :)

ben de başlamak istiyorum ..
az daha sabır dedim ama bilemiyorummmm...

nisan da evelallah ın izni ile kontrolümüz var sonrasında kısmetse almayı planlıyorum..
şu an sadece bakıyorum..
neyden kaç tane almam gerekiyor onun listesini yapıyorum

aa bizim oradan almışsın :) ben de kısmetse doktorlardan güzel bişeyler duymayı bekliyorum alışverişe başlamak için. inşallah benim de karşıma böyle fırsatlar çıkar. güle güle kullan tekrardan

Benim de iş yerime yakın evime nispeten. Eşim akşam işten aldı beni öyle gittik.
Güzel haberler alacağın günler yakın inş. Senin evine de yakın arada dolanırsın, e bebek, joker falan da va orda hepsi bir arada iyi olur

Ben de anca 26 da başladım işte. Daha vaktimiz var Allah'ın izniyle. İnş. herkes vakti tamamlanınca doğurur hazırlıklarını tamamlayıp

Ben de anca 26 da başladım işte. Daha vaktimiz var Allah'ın izniyle. İnş. herkes vakti tamamlanınca doğurur hazırlıklarını tamamlayıp

yaa :)
benim de inşaallah o vakitlere denk geliyor sanırım ..
nisan 12 de randevumuz Rabb imin izni ile..

araştırmalara devam :)
ama çok heyecanlanıyorum sabredişyorum

inşallah canım o günler gelsin de halledilir bir şekilde

Biri beni gerçekten durdursun :) Maaşı vermeye başlayacağım yakında bebeğe :) Carters baya bir indirim bekledim gelmeyince aldım artık, merak eden olursa kalıpları baya büyük ben 3-6 ay aldım ama satan kız bebeğiniz çok kilolu olmazsa daha uzun giydirirsiniz dedi...

Eklentiler

• 8b651dab-d6fa-4ec1-9f58-c4904e4421e3.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 254
  • 40cf16dd-7d91-4e4a-a81a-22ff646e9954.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 250
  • c2003bbb-809f-4a18-9e9f-4288f8ed22e9.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 226
Can'ım güle güle giysin inşallah. İnsan dayanamıyor görünce hep bişeyler almak istiyor :) Bu İG dediğiniz ne ola ki? Cehaletime verin bilemedim
Aldım canım, netten aldım . Uyku beresini gittigidyordan, diğerlerini de İG dan aldım :)

Carters ürünleri görsel olarak çok güzel ama üretim yeri Çin etiketlerini inceleyince çok üzülmüştüm bu duruma ..

Modelleri çok şirin ben de beğeniyorum. Bize burada pahalı pahalı satıyorlar ama arkadaşım Amerika nın lcw si bu marka demişti. Fiyatları da öyle olsa ne güzel olur :)

Güzel günlerde giysin inş. miniğin

Carters ürünleri görsel olarak çok güzel ama üretim yeri Çin etiketlerini inceleyince çok üzülmüştüm bu duruma ..

Canım kullandığımız bir çok ürünün üretim yeri çin ucuz işçilikten dolayı, fakat her çin üretimi olan ürün kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor. Kendim dış ticaretçiyim zaten ve yurtdışından gelen malların %90'ı çin. Eğer eline alırsan kalite farkını görürsün; evet biraz daha pahalı ama bütçesi uygun olanlar için mothercare ve cartesı tek geçerim gerçekten...Örneğin Nuna ve Joie'nin malları da çinden geliyor ama özellikle Joienin kalitesi tartışılmaz...

ay maşaallah çok güzeller :)

kaç tl pek, :)

ay maşaallah çok güzeller :)

kaç tl pek, :)

Canım çok takip ettim ama bu marka indirime bir türlü girmiyor, 3'lü takım 84 tl ama bonusumuz vardı, bir de 150tl üzeri alışverişe 30 tl indirim artı bonusla yaparsan 20 tl bonu alıyorsun onu da düşüyorlar 3 tane takım neredeyse bize 150-160 tl gibi bir rakama gelince aldım ....

önemli olan içine sinmesi senin beğenmen ve pamuklu olması
carters kalitesini de bilioruz.
güle güle kullanın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…