2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Bence gayet güzel canım. Alttaki daha iyi büyüyen beşik alırsan uzun sire kullanırsın.
Cevabın için sagol canim şu konuda kararsız kaldım ilk küçük bitanemi alıp bi yaşında falan sonra park besikmi alsam yoksa bu numu

Kullanış olarak bitane odama koymak için küçük beşik le park almak istiyorum biyandada zaten dolap falan alcam bari takım olsun daha güzel olur duyurum bilmiyorum çok kararsız kaldim

Canim anneyani besigin sallanabilir ozellikte olmasina gerek yok zaten.yataga bitisik olacaginda sallanmasini ozellikle istemiyorum.Normaldede sallama olayini en son care olarak dusunuyorum insallah gerek kalmaz.odasindaki yataginin sallanabilir ozellgi olacak ama dedigim gibi insallah gerek kalmaz :)

DraconianX canim indirim ne zamana kadarmis bir bilgin var mi? Her bebek arabasinda var midir acaba bu kampanya

DraconianX canim indirim ne zamana kadarmis bir bilgin var mi? Her bebek arabasinda var midir acaba bu kampanya
Tam adamına sordun Bugün yine ebebek mağazalarını talan ettim. O dediğim indirim Mayıs'a kadar devam ediyor. Bir de şöyle bir şey var; her 150 liralık alışverişe 50 lira hediye çeki veriyorlar. Yani sadece bebek arabalarında değil bu hediye çeki, ne alırsan uygulanıyor bu kampanya. Ama bunda karlı çıkmak istiyorsan her ihtiyacını alman gerekiyor. Mesela sterilizasyon cihazı, elektrikli süt sağma makinesi falan bunlar 300er lira civarı ve bebek arabasından aldığın hediye çekleriyle bunları bedava alabiliyorsun.
İndirim olmayan her bebek arabasında var kampanya bu arada.

Evet o kampanyayi da gordum.gidip ayrintili bakmak lazim herseye.dedigin gibi ihtiyaclari almak lazimki birseye benzesin almak icin almayalim

Canim ikinci resimdeki model daha guzel gibi.besigide buyuyebilenlerden oldugu icin daha kullanisli :)
Evet benimde o çok hoşuma gitti Sence bunu alınca küçük beşik almama gerek varmi

Kızlar bebegimdensana diye site buldum, özellikle beşik arayanlara tavsiye ederim 3-4 ay kullanılmış ya da kullanılmamış beşikleri çok çok uygun fiyata alabilirsiniz. Bir de dün annemler dükkan dükkan gezmişler beşik için, söyledikleri fiyatlar 200-1000 tl'ye kadar ama hepsi aynı , aynı yerde yaptırılmış sadece herkes kendi markasını yapıştırmış üzerine...

odanda yer varsa bunun yatağı ilk başta odanda yanında durur canım. olmaz mı?
Evet canım Odamda yer var odama koycam zaten kullanış olarak sordum bencede bunu alınca küçük bisige gerek kalmaz

İkiside cok guzel canım evin musaitse buyuyen besikli olanı al daha sonrada bi süre yatar benim oglum 3,5 yasinda biz büyüttük beşiği şimdi bi sürede öyle kullanacaz sonra baza alırım
Evim musayit canım benimde aklimda kalan buydu Allah nasip ederse ikinci olursa nasıl yapcam diye kafam karışmıştı Sen şimdi hayırlısıyla bebegin olunca bi beşik daha mi alcan nasıl yapcan

Evim musayit canım benimde aklimda kalan buydu Allah nasip ederse ikinci olursa nasıl yapcam diye kafam karışmıştı Sen şimdi hayırlısıyla bebegin olunca bi beşik daha mi alcan nasıl yapcan
Canim benim park besik te var onu kullanacam mersine sık gidip geliyorum diye almıştım.

merhaba herkese
bizde oda takimimizi 2 hafta once siparis ettik.bu ay icinde teslim olacak.buyuyem yatakli aldim ben.yatak odasina da park yatak alacagiz.bir yere giderken yanimizda gotururuz diye dusunduk

Evet benimde o çok hoşuma gitti Sence bunu alınca küçük beşik almama gerek varmi
Canim yatakodasi icin yanina besik gerekli tabi.ne kadar yatirirsin bilmiyorum ama ben 1 seneye yakin yatirmayi planliyorum.problem cikarmazsa daha erkende ayirabilirim.bebegime biraktim bu sureci.sen cok yatirmam diyosan en az 6 ay yatirman lazim ki ona gore de besik lazim

Yok canım bi yaşında bile başka odaya koymaya gönlüm razi olmaz benim uykum okadar hafif değil o yuzden için rahat edmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…