- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
Bence gayet güzel canım. Alttaki daha iyi büyüyen beşik alırsan uzun sire kullanırsın.Selam hanimlar sizce böyle bişey alsamnasıl olur aslında küçük bisik almak istiyordum ama bunları görünce kararsız kaldım Eki Görüntüle 1806314 Eki Görüntüle 1806315
Cevabın için sagol canim şu konuda kararsız kaldım ilk küçük bitanemi alıp bi yaşında falan sonra park besikmi alsam yoksa bu numuBence gayet güzel canım. Alttaki daha iyi büyüyen beşik alırsan uzun sire kullanırsın.
Canim ikinci resimdeki model daha guzel gibi.besigide buyuyebilenlerden oldugu icin daha kullanisli :)Selam hanimlar sizce böyle bişey alsamnasıl olur aslında küçük bisik almak istiyordum ama bunları görünce kararsız kaldım Eki Görüntüle 1806314 Eki Görüntüle 1806315
Canim anneyani besigin sallanabilir ozellikte olmasina gerek yok zaten.yataga bitisik olacaginda sallanmasini ozellikle istemiyorum.Normaldede sallama olayini en son care olarak dusunuyorum insallah gerek kalmaz.odasindaki yataginin sallanabilir ozellgi olacak ama dedigim gibi insallah gerek kalmaz :)Merhaba hamişler ben ilk defa yazıyorum sayfaya. Herkese hayırlı ve sağlıklı doğum diliyorum.
Güle güle yatsın inşallah.
Ben de bu şekilde almak istiyordum. Ikea'da model de beğenmiştik, yatak yanı diye iyi olur dedik ama sonra sallanmıyor diye vazgeçtim. Senin için zor olmayacak mı sallanmaması?
Şimdi bir tanıdıktan bambu beşik buldum eğer o gelirse odasına karyola yaptıracağım. Bambu beşikte 6-7 ay yatabilir zaten.
Eğer dediğin gibi avantajlıysa on numara olur bu benim için. İnternet sitesinde çok pahalı tabi yine de bir umut gideceğim e bebek'e
Tam adamına sordunDraconianX canim indirim ne zamana kadarmis bir bilgin var mi? Her bebek arabasinda var midir acaba bu kampanya
Evet o kampanyayi da gordum.gidip ayrintili bakmak lazim herseye.dedigin gibi ihtiyaclari almak lazimki birseye benzesin almak icin almayalimTam adamına sordunBugün yine ebebek mağazalarını talan ettim. O dediğim indirim Mayıs'a kadar devam ediyor. Bir de şöyle bir şey var; her 150 liralık alışverişe 50 lira hediye çeki veriyorlar. Yani sadece bebek arabalarında değil bu hediye çeki, ne alırsan uygulanıyor bu kampanya. Ama bunda karlı çıkmak istiyorsan her ihtiyacını alman gerekiyor. Mesela sterilizasyon cihazı, elektrikli süt sağma makinesi falan bunlar 300er lira civarı ve bebek arabasından aldığın hediye çekleriyle bunları bedava alabiliyorsun.
İndirim olmayan her bebek arabasında var kampanya bu arada.
Evet benimde o çok hoşuma gitti Sence bunu alınca küçük beşik almama gerek varmiCanim ikinci resimdeki model daha guzel gibi.besigide buyuyebilenlerden oldugu icin daha kullanisli :)
canım instagramCan'ım güle güle giysin inşallah. İnsan dayanamıyor görünce hep bişeyler almak istiyor :) Bu İG dediğiniz ne ola ki? Cehaletime verin bilemedim
odanda yer varsa bunun yatağı ilk başta odanda yanında durur canım. olmaz mı?Evet benimde o çok hoşuma gitti Sence bunu alınca küçük beşik almama gerek varmi
İkiside cok guzel canım evin musaitse buyuyen besikli olanı al daha sonrada bi süre yatar benim oglum 3,5 yasinda biz büyüttük beşiği şimdi bi sürede öyle kullanacaz sonra baza alırımSelam hanimlar sizce böyle bişey alsamnasıl olur aslında küçük bisik almak istiyordum ama bunları görünce kararsız kaldım Eki Görüntüle 1806314 Eki Görüntüle 1806315
Evet canım Odamda yer var odama koycam zaten kullanış olarak sordum bencede bunu alınca küçük bisige gerek kalmazodanda yer varsa bunun yatağı ilk başta odanda yanında durur canım. olmaz mı?
Evim musayit canım benimde aklimda kalan buydu Allah nasip ederse ikinci olursa nasıl yapcam diye kafam karışmıştı Sen şimdi hayırlısıyla bebegin olunca bi beşik daha mi alcan nasıl yapcanİkiside cok guzel canım evin musaitse buyuyen besikli olanı al daha sonrada bi süre yatar benim oglum 3,5 yasinda biz büyüttük beşiği şimdi bi sürede öyle kullanacaz sonra baza alırım
Canim benim park besik te var onu kullanacam mersine sık gidip geliyorum diye almıştım.Evim musayit canım benimde aklimda kalan buydu Allah nasip ederse ikinci olursa nasıl yapcam diye kafam karışmıştı Sen şimdi hayırlısıyla bebegin olunca bi beşik daha mi alcan nasıl yapcan
canım alt resimdeki model güzel ve geniş. onu al bencede. bende aldım buna benzer şimdi 2.çocuğum onu kullanacak kısmetse kızıma da genç yatağı alacam:)Selam hanimlar sizce böyle bişey alsamnasıl olur aslında küçük bisik almak istiyordum ama bunları görünce kararsız kaldım Eki Görüntüle 1806314 Eki Görüntüle 1806315
Canim yatakodasi icin yanina besik gerekli tabi.ne kadar yatirirsin bilmiyorum ama ben 1 seneye yakin yatirmayi planliyorum.problem cikarmazsa daha erkende ayirabilirim.bebegime biraktim bu sureci.sen cok yatirmam diyosan en az 6 ay yatirman lazim ki ona gore de besik lazimEvet benimde o çok hoşuma gitti Sence bunu alınca küçük beşik almama gerek varmi
Yok canım bi yaşında bile başka odaya koymaya gönlüm razi olmaz benim uykum okadar hafif değil o yuzden için rahat edmezCanim yatakodasi icin yanina besik gerekli tabi.ne kadar yatirirsin bilmiyorum ama ben 1 seneye yakin yatirmayi planliyorum.problem cikarmazsa daha erkende ayirabilirim.bebegime biraktim bu sureci.sen cok yatirmam diyosan en az 6 ay yatirman lazim ki ona gore de besik lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?