2016 temmuz bebişlerinin cicileri

[QU-1221, post: 44361800, member: 632969"]bu yağı nerde bulabiliriz canm. Bide pişikten once mi sonra mı kullanılmalı.. Yukarda bahsettiğim pudra konusunda ne duşunuyosun? Kullanmamak buyuk bi sorun mu
Ben Ayvalık tan aldım özgün zeytincilik sitesinde de var aktararak vardır da gercegimi zeytinyağına kantin otu koy beklet öyle oluyormuş ama ben hiç yapmadım[/QUOTE]
evet samimi bi komşum kullandı ve o kendisi hazırladı. Peki kendimiz hazrlamak istesek otu bulabilir miyiz ki her yerde

"bebem-1221, post: 44363605, member: 632969"]Ben Ayvalık tan aldım özgün zeytincilik sitesinde de var aktararak vardır da gercegimi zeytinyağına kantin otu koy beklet öyle oluyormuş ama ben hiç yapmadım[/QUOTE]
evet samimi bi komşum kullandı ve o kendisi hazırladı. Peki kendimiz hazrlamak istesek otu bulabilir miyiz ki her yerde[/QUOTE]
Aktarda vardır sarı bir ot köylerde çok olur

"bebem-1221, post: 44363605, member: 632969"]Ben Ayvalık tan aldım özgün zeytincilik sitesinde de var aktararak vardır da gercegimi zeytinyağına kantin otu koy beklet öyle oluyormuş ama ben hiç yapmadım
evet samimi bi komşum kullandı ve o kendisi hazırladı. Peki kendimiz hazrlamak istesek otu bulabilir miyiz ki her yerde[/QUOTE]
Aktarda vardır sarı bir ot köylerde çok olur[/QUOTE]
mutlaka araştrcam inşllh.

Topiğimiz hayırlı uğurlu olsun

Diğer tarafta resim koymuştum bizim aldığımız arabayı buraya da koyayım, fiyatı yüksek ama ilgilenen olursa bilgisi olsun. Saraçhane alt geçitten 2600e aldık, jane marka. Aşağıda resimde ana kucağı komple yatar pozisyonda koymuşlar ama 3 kademeli kalkıyor sırt kısmı.

Bebek odası olarak aşağıdaki karyola ve 2 kapı dolabı beğendik ancak mart nisan gibi alacağız. 2400 gibi bi fiyatı vardı toplamda, çilek natura baby modeli.

Haftaya bursaya gideceğim tekstil türevi şeylere de bakacağım. Bişeyler alırsak paylaşırım yine.

Bi de yeni doğum yapmış bi arkadaş süt pompası satın almak yerine medela marka hastane tipi kiralamamı önerdi. E bebekte satılanlarla hem hızlı sağamazsın hem de sütün tamamını çekmediği için sütün azalır dedi. Hastane tipi olanlar baya hızlıymış, ihtiyacınız olursa bilginiz olsun.

Topiğimiz cicilerle dolsun inşallah

kesinlikle katılıyorum :))

Kantron cicegi yani otu belki aktarlarda vardir ama arkadasin dedigi gibi koylerde veya yaylarda oluyor genelde.eger bulursan otunu 500gr lik konserve kavanozlari varya onun icerisine saf zeytin yagini koyuyorsun ve o otuda icerisine ekliyorsun.daha sonra onu gunes goren biyerde 1hafta kadar bekletiyorsun.rengi kirmiziya yakin bir renk alana kadar bekletiyorsun.daha sonra kullanima hazir oluyor zaten

çok guzelmiş, bayıldımm. Ama araba çok pahalı değil mi ya

İslak mendil kullanacak olan arkadaslarada tavsiyem kullanmadan once ilik suda yikayip kullanirsaniz daha saglikli olur

çok guzelmiş, bayıldımm. Ama araba çok pahalı değil mi ya
Evet biraz pahalı, zaten ithal bi marka almaya kalktığında direkt 2nin üzerine çıkıyor fiyat. Hafiflik, amortisör, tek elle kapama, büyük tekerlek vs gibi özellikler isteyince de böyle oluyor. Bu araba konusu tamamen ihtiyaca bağlı. Avm de kullanıcam diosan ya da çok çukurlu tümsekli yolum yok diosan küçük teker daha uygun. Yanımda hep biri olur arabayı taşır katlar diosan mekanizması çok dert değil vs. İhtiyaca göre deneyip bakmak lazım, eşimden çok ben kullanacağım için kendi kullanımıma göre baktım hep, nasıl daha rahat ederim diye

Bende 56ydim 58 olmusum surekli yatiyrm bide bu progestan istahmi aciyo 3gundur doyamiyorum:))

bu yağı nerde bulabiliriz canm. Bide pişikten once mi sonra mı kullanılmalı.. Yukarda bahsettiğim pudra konusunda ne duşunuyosun? Kullanmamak buyuk bi sorun mu

ahh evet şimdi hatrladım. Adanalı bir komşum var o kullanıyordu bebeğine... Ee onun hazırını bulamaz mıyım bi yerden... Bide dediğim gibi o pudrayı hiç kullanmasak bebeğe kotu bi etkisi olur mu

kızlar, pudra hiç kullanmadım ama kantaron yağının hasını ege bölgesinden bulabilirsiniz.
ya da saf zeytinyağının içine sarı kantaron bitkisini koyup güneşin altında 15 gün bekletebilirsiniz. doğum tarihleri bunun için uygun :)) haziran güneşinde olur bu iş. bir süre sonra yağın rengi kırmızıya dönüyor ya da çok koyu turuncuya. cam şişede yapmanızı tavsiye ederim. :)))

zeytinyağı gerçek mucize canım, kimyasallara hiç gerek yok. 1 damla sürüyorsun zaten, vıcık olmuyor merak etme :))

bir de ne olursa olsun bebeğin tam yatabilen birşeyde taşınmasının bebeğin kemik yapısı ve rahatı olarak daha uygun olduğunu düşünüyorum ama ortopedist değilim sonuçta, tamamen kendi tecrübem ve görüşüm :))))

Kizlar bende bitane araba begendim butcenize uygun yorumlarınızı bekliyorum bugun siparis vermeyi düşünüyorum marka kraft twist eco portbebesi ve anakucagi benim icin onemli ayrica fiyatida 1000 lira civarında nette degisiyor tabide bugun n11 de indirimli oyuzden almayi düşünüyorum

Eklentiler

• images (15).webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 143
  • images (13).webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 127

kantoron yağı mucize gibi bir şey. ben kendimde de zaman zaman kullanıyorum. ne için denediysem işe yaradı. benim de annem yapıyor sağolsun. aktarlardan alınan evde yapılan kadar etkili olmuyormuş.

Aklınızda olsun kızlar bir çok modelin bu şekilde videosu var:
Senin dediğin araba için olan linki koydum canım, ben e-bebekte bakmıştım kraft twiste, güzel bir araba. bana katlanma mekanizması zor gelmişti, kişiden kişiye değişir. bi izle içine sinerse al. biz bi sürü video izledik ama yine de deneyip görmeden karar veremedik. bi de koltuğu çıkartmadan kapanmıyor diye hatırlıyorum, senin için o kısım önemli mi bilmiyorum.

Saol cnm video icin evet izledim tek sorun banada icini çıkarıp katlamak gibi geldi yakindan gormeden zaten almam kesinlikle once bakip ona gore netten siparis vericem tsk ederim yorumun icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…