Aminn çok teşekkürler :)MasaAllah.. Cok guzeller.. Mavilere bayilldimm.. :)
Allah saglikla guzel gunlerde giydirmenizi nasip etsin..
cevabın için çok sağol canım Rabbim hayirlisiyla meleklerimizi kucagimiza alip hayirli bi sekilde büyütmeyi nasip etsin inşallahMerhabalar..
Ben de park yatagin cok kullanisli oldugunu bildigim halde hic almak istememistim. Hic sevmiyorum patk yataklari.. Ikeadan aaacaktim karar vermistik. Son anda karar degistirip bir anda karar verip park yatagi aldik ciktik magazadan.. Kullanis olarak cok rahat. Odadan odaya tasimasi kolay oldugu icin bana cok faydasi oldu. Bir tane de anneannemize aldik. Oraya gidince de park yatakta uyudu kizim.. Sallama aparatini hic kullanmadik. Zaten cok ses cikariyor. Ilk 3 ay kizim surekli pusetteydi.. Ilk 6 ay icin uygun fiyatli kucuk besikler var. Onlardan da alabilirsiniz ilk etapta. Inanin cok cabuk buyuyorlar. Verilen paraya yazik.. Suan 2.5 yasinda hala park yatakta yatiyor.. Yalniz 70*110 olculerinde almaniz faydaniza olur. 60*120 ler dar oluyor.
6.aydan sonra da sifonyer ve gardrop aldik.. Ilk 6 ay kiyafetlerini sifonyere koymustum. Simdi yeni bebisimiz kizimin park yatagini kullanacak. Kizima da yeni yatak alacagiz kismetse bakalim..
Rica ederim..cevabın için çok sağol canım Rabbim hayirlisiyla meleklerimizi kucagimiza alip hayirli bi sekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah
Cok guzelmis Allah hayirlisiyla kullanmayi da nasip eder insBiz de odasının birazını aldık, bir de beşiği hazır
göğüs pompası 299 TL , biberonları hatırlayamadım , göğüs kalkanı 47 TL , emzirirken göğüs ucu koruyucu 21 TL olması gerekiyor Toker Bebeden aldımCanim INŞALLAH bunları kullanmana gerek kalmaz biberon bude süt sagma makinesi diğerleri neydi anlamadım tam görünmüyor nerden aldin fiyatları nekadardi INŞALLAH gerek kalmaz ama bende alcam
Çok teşekkürler :)Cok cici.. Guzel gunlerde giysin kuzycuk insaAllah..
Mini Damla nin kumasi da cok guzel.. Yumusacikk..
Merhaba,Merhaba arkadaşlar.Sayfanın ilk yorumundan sonuna kadar takip ettim keyifle yazılanları.Her şey çok güzel görünüyor.Allah sağ sâlim kucağımıza almamızı nasip eder inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine. Ben de ufaktan ufaktan almaya başladım kıyafetlerimizi.Hastane çıkışımı ve bir takım aldım instagramda sevdiğim bir sayfadan ama henüz elime ulaşmadı.Zaten nereye baksam içime sinen bir hastane çıkışı bulamadım ama orada buldum :) Size bir tavsiyem olacak.İki arkadaşım da alacağı her şeyi titizlikle araştırıp öyle alan kişiler ve inanılmaz dikkatliler bu konuda.Hatta bu süreçte onlar ne yapıyorsa onları yapıyorum yapmadıklarını yapmıyorum o derece güveniyorum :) Onların ikisi de mustelayı tercih edecekler ve çok eczacıyla görüşüp bu karara vardılar.Diğer markalara göre sanırım fiyatları pahalıymış (ne kadar üstündedir hiçbir fikrim yok) sizinle de paylaşmak istedim
Amin cnm hepimizin inşallah.Cok guzelmis Allah hayirlisiyla kullanmayi da nasip eder ins
Can'ım ben anneyanı beşik düşündüm.küçük olanlar 6 ay kadar kullanıldığından İKEA'nın gulliver beşiğini anne yanı olarak kullanıcam.oda yapacağım için yanıma alacağım beşiğe çok fazla para vermek istemedim.şansıma ikinci el ürün satan biryerden denk geldim ve aldım :)
. Letgodan bakabilirsin , ordada İKEA'nın ürünleri baya çoknerden aldın cnm
. Letgodan bakabilirsin , ordada İKEA'nın ürünleri baya çok
Çok cici canım :) üzerinde görmeyi de Nasip etsin Allah
kızlar annem yavrumuza hastane çıkışı almış :)
amin kuzum duamız o yönce hayırlarla nasip olsun inşaalah :)Çok cici canım :) üzerinde görmeyi de Nasip etsin Allah
Bebiş doğduğu zaman benim oğlum 3 yas 1 ay olacak canım :) şuan oğlumun zorluğu yok bana 4 gözle bekliyor ksrdeşini zaten benim düşünceme gore 2,5 3 yaş ideal oyun arkadaşı olabilirler 1 sene sonra üst üste gebelikler anneyi psikolojik olarak çok etkiliyor diğer çocuğun tuvalet alışkanlığını edinmiş yemeğini yiyebilecek duruma gelmiş uyku düzeyi yerinde olmalı biz bunları atlattık Allah ın izniyle :)Hakkaten yeri gelmişken soruyim 2 inci 3 hamileliği olanlar zor oluyormu aralarında ne kadar olsa iyi olur lütfen akıl verin onu düşünmek için erken ama tecrübeli anneleri bulmuşken soruyim aklımın bi köşesinde dursun
sağlıkla kullansın inşallah, bayıldım
Aminn hepimiz inşallah.Çok teşekkür ederim benim de favorilerim arasında olanlardı,aldım kurtuldum :) Hastane çıkışı bir türlü içime sinen olmamıştı bu takımdan başka,gelsin bakalım aynı fikirde mi olacağım göreceğiz :)sağlıkla kullansın inşallah, bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?