2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Merhaba arkadaşlar.Sayfanın ilk yorumundan sonuna kadar takip ettim keyifle yazılanları.Her şey çok güzel görünüyor.Allah sağ sâlim kucağımıza almamızı nasip eder inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine. Ben de ufaktan ufaktan almaya başladım kıyafetlerimizi.Hastane çıkışımı ve bir takım aldım instagramda sevdiğim bir sayfadan ama henüz elime ulaşmadı.Zaten nereye baksam içime sinen bir hastane çıkışı bulamadım ama orada buldum :) Size bir tavsiyem olacak.İki arkadaşım da alacağı her şeyi titizlikle araştırıp öyle alan kişiler ve inanılmaz dikkatliler bu konuda.Hatta bu süreçte onlar ne yapıyorsa onları yapıyorum yapmadıklarını yapmıyorum o derece güveniyorum :) Onların ikisi de mustelayı tercih edecekler ve çok eczacıyla görüşüp bu karara vardılar.Diğer markalara göre sanırım fiyatları pahalıymış (ne kadar üstündedir hiçbir fikrim yok) sizinle de paylaşmak istedim

cevabın için çok sağol canım Rabbim hayirlisiyla meleklerimizi kucagimiza alip hayirli bi sekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah

Canim INŞALLAH bunları kullanmana gerek kalmaz biberon bude süt sagma makinesi diğerleri neydi anlamadım tam görünmüyor nerden aldin fiyatları nekadardi INŞALLAH gerek kalmaz ama bende alcam
göğüs pompası 299 TL , biberonları hatırlayamadım , göğüs kalkanı 47 TL , emzirirken göğüs ucu koruyucu 21 TL olması gerekiyor Toker Bebeden aldım

Merhaba,
Mustafa'nın ürünleri de toksik seviyesi yüksek olduğunu okumuştum, bir anne adayının paylaşımından. Bebek için en saf şampuanlardan biri Urtekram'mış.
Mustela'yı illa düşünüyorsanız n11'de paket satışları var kargo bedeva ve fiyat olarakta dışarıya göre uygun. Güneş koruyuculu olan mesela ideal olabilir yaz geldiği için.

nerden aldın cnm

Bebiş doğduğu zaman benim oğlum 3 yas 1 ay olacak canım :) şuan oğlumun zorluğu yok bana 4 gözle bekliyor ksrdeşini zaten benim düşünceme gore 2,5 3 yaş ideal oyun arkadaşı olabilirler 1 sene sonra üst üste gebelikler anneyi psikolojik olarak çok etkiliyor diğer çocuğun tuvalet alışkanlığını edinmiş yemeğini yiyebilecek duruma gelmiş uyku düzeyi yerinde olmalı biz bunları atlattık Allah ın izniyle :)

sağlıkla kullansın inşallah, bayıldım
Aminn hepimiz inşallah.Çok teşekkür ederim benim de favorilerim arasında olanlardı,aldım kurtuldum :) Hastane çıkışı bir türlü içime sinen olmamıştı bu takımdan başka,gelsin bakalım aynı fikirde mi olacağım göreceğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…