Maasallah çok güzel. Allah kullanmayı da nasip etsin cümlemize inşallah.Prensesimin cicileri
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin, herşey çok güzel ama beşiğe baaayıldımmm:) markası ve fiyatı ne acaba?Prensesimin cicileri
Çok teşekkür ederim beğendiğine sevindim:) çilek mobilyadan aldım dolabı beşiği..kesinlikle tavsiye ederim hem çok şirin hemde sıfır koku boyasız ürünler..Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin, herşey çok güzel ama beşiğe baaayıldımmm:) markası ve fiyatı ne acaba?
Aminnn..allah razı olsun teşekkür ederim :)Maasallah çok güzel. Allah kullanmayı da nasip etsin cümlemize inşallah.
Bende dediğin gbi çok düşündüm araştırdım ve en sonunda,şampuan ve bakım ürünlerini sebamed aldım..ıslak mendil uni baby yeni doğan aldım..bez olarakta prima alıcam inşallah..sebamedi doktorlarda tavsiye ediyor ilk altı ay sebamed kullanın diyolar hemdr eczane markası..içim rahat aldım tavsiye ederim...Günaydın anneler bebegimin bezi ıslak mendili şampuan falan da şimdi almak istiyorum siz hangi markayı almayı düşünüyorsunuz ben ıslak mendile şampuan ı uni beybi bezinide prima almak istiyorum sizce iyimi
bnde sebamed duşunuyorum. Ama ıslak mendil elimden geldiğince kullanmicsm. Poposuna faln da pamuk ve kaynatılmış su duşunuyorum. İnşllh çok zor gelmezse oyle devam edicemBende dediğin gbi çok düşündüm araştırdım ve en sonunda,şampuan ve bakım ürünlerini sebamed aldım..ıslak mendil uni baby yeni doğan aldım..bez olarakta prima alıcam inşallah..sebamedi doktorlarda tavsiye ediyor ilk altı ay sebamed kullanın diyolar hemdr eczane markası..içim rahat aldım tavsiye ederim...
Sağlıkla doğsunlarda yerim onun popişini:)) herşeyi ayrı heyecan Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu..:)bnde sebamed duşunuyorum. Ama ıslak mendil elimden geldiğince kullanmicsm. Poposuna faln da pamuk ve kaynatılmış su duşunuyorum. İnşllh çok zor gelmezse oyle devam edicem
amiinnnn;Sağlıkla doğsunlarda yerim onun popişini:)) herşeyi ayrı heyecan Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu..:)
dermoeczanem güvenilir bir site, kampanyaları falanda oluyor.. konak önleyici olan köpük şampuandan aldım benKızlar mustela ürünlerini en uygun nerede bulabiliriz? Önerebileceğiniz internet sitesi var mı? Bir de iki tane yeni doğan şampuanı var sanırım. Hangisinden almak lazım?
dermoeczanem güvenilir bir site, kampanyaları falanda oluyor.. konak önleyici olan köpük şampuandan aldım ben
Aynen ben de..ben araştırmalarım sonucunda mustelanın yenidoğan çantalı setini aldım netten.
Hepsi cook guzel..Eki Görüntüle 1821825 Eki Görüntüle 1821824 Eki Görüntüle 1821823 Eki Görüntüle 1821822 Eki Görüntüle 1821822
Eki Görüntüle 1821823 Eki Görüntüle 1821824 Eki Görüntüle 1821825
Merhaba aldıklarımdan bazıları ;
Ayrıca sepet beşik aldım. Alışverişlerimiz hızla devam ediyor :)
Merhabalar..kızlar ben bu yatak işinin içindne çıkamıyorum
beşik mi park yatak mı hala kararsızım
ve sadece giysilerini aldık bebeğimin ki o da tamam değil henüz
Amin inşallah, teşekkür ederimHepsi cook guzel..
Allah hayirlisiyla kullanmanizi nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?