2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Saol kuzum
Artık yoruluyoruz Cidde'n
Temizlik yemek ütü derken hiç yapası gelmiyor insanın
Halledince rahatlıyor insan
Sen de yaparsın oh mis
Valla ben erken olunca şu an bile uyku bastırdı ama fasulye kavurdumbuzluğa atacam soğumasını bekliyorum sonra inşaallah güzel Bi uyku

Kızlar bunlar da Ertuğrul un kirli torbası ile bez torbası
Rabb im sağlık afiyet huzurla kullanmak nasip eylesin
Şimdilik iki adet diktim
Ara ara kısmetse dikeceğim
Kumaşım var
Bi bu mavi Bi de su yeşili
Ben böyle becerikli değildim noldu bana yağıyı

çektim içini görünmüyor mu??...tek ortada fermuar tek göz yanii.....onde de orada orta boutta cep.bir de hem sağda hem solda küçük bir cep var cnm
Sağol canım yeterli bence gayet güzel. Boyutu da iyi. Gerçi chicco ürünlerini yenidoğan için tavsiye etmiyolar ama sırf çantası için bile alınır bence

canım evet erkek bekliyoruz :) biiznillah
markası var da hatırlamıyorum..
o kadar modelden bunu tercih ettim... içi kısa kollu sabahlık kolları kapalı dantel veya tül değil..ben kapalıyım ya koridorda gezerken rahat olur diye düşündüm ..bi de çok çok janjanlı olmasın dedim ..sade ama azcık da annecik modu :)

Bence güzel bir tercih olmuş :) Ben çalıştığım için anca h.sonları böyle şeylere vakit ayırabiliyorum ama haftaya artık izne çıkıyorum. Baya da ağırlaştım ama kendimi çok zorlamadan kalan ufak tefek ihtiyaçları izne çıkınca almayı planlıyorum. Artık izne çıkınca sizlerle paylaşırım ben de fotoları :) benim bulduğum gecelik takımları hep 100 TL ve üzeri idi. Sen ne kadara aldın?

Bende eksikleri listelere bakıp bi yazayım dedim. Bir sürü eksik çıktı yine.

Kızlar sizce burun aspiratoru,göğüs kalkanı,pisik kremi gibi şeyleri önceden almalı mı?
Bi de erkek anneleri pipiped gördünüz mü? Çiş kazalarını önlemek icinmis.

Canım burun aspiratörünü al hatta doğum çantasına koy derim. Ağızla çekilenler iyiymiş. Tecrübem yok ama bu şekilde okudum.
Göğüs kalkanı belki kullanmazsın şimdiden alma bence. Dışardan da çok kötü görünüyomuş ben almaktan vazgeçtim mecbur kalırsam alıcam.
ama pişik kreminin kaçarı yok bi denk geldiğinde al dursun derim nasılsa lazım olacak elinin altında bulunsun

Peki pişik kremi için öneriniz var mı ?

açıkcası fiyat olarak pahalı idi..ama penye kalitesi ve modeli çok hoşuma gitmişti..
fiyatı 160 felandı..

sen de alırsın yavaştan yormadan kendini

Liste bitmiyor gün geçtikçe artıyor.

Kızlar uyku seti alacağım da iyi bir şey olsun diyorum bir yıkamada gitmesin hemen.Yengem çilekten almıştı 3 çocuk kullandı onu çok memnun ama size de sorayım dedim.
Kid boo nun ürünlerini tavsiye ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…