Saol kuzumKolay gelsin canım. Eline sağlık. Bende 7.5 en geç 9 da uyaniyorum. Gece de zor uyuyorum 1.5 2 civarı.
Bu ay temizlik malzemelerini alicam. Ay sonuna doğru da yıkar ütülerim. Sonra da cantami hazırlarım. Bi de indirime girseler de alıp aklımdan silsem bebek arabasıyla birlikte.Bugün temizlik yaptık üstümden kamyon geçmiş gibi şu an. Ve tamamen de bitmedi.
Eki Görüntüle 1836349
Fotodan görünmüyo içinde gözü falan var mı onu merak etmiştim debursadayım ya cnm burda bir mağazadan aldım.. Eki Görüntüle 1836392 Eki Görüntüle 1836394 Eki Görüntüle 1836395 Eki Görüntüle 1836396
çektim içini görünmüyor mu??...tek ortada fermuar tek göz yanii.....onde de orada orta boutta cep.bir de hem sağda hem solda küçük bir cep var cnmFotodan görünmüyo içinde gözü falan var mı onu merak etmiştim de
Sağol canım yeterli bence gayet güzel. Boyutu da iyi. Gerçi chicco ürünlerini yenidoğan için tavsiye etmiyolar ama sırf çantası için bile alınır benceçektim içini görünmüyor mu??...tek ortada fermuar tek göz yanii.....onde de orada orta boutta cep.bir de hem sağda hem solda küçük bir cep var cnm
Geceliği beğendim :) sen de benim gibi erkek bebek mi bekliyorsun canım? Ben de h.sonu baya gezdim bunun için henüz tam kararımı vermedim ama tercihim kırık beyaz, krem tonlarında olacak. Bu geceliğin markası falan var mı?
Geceliği beğendim :) sen de benim gibi erkek bebek mi bekliyorsun canım? Ben de h.sonu baya gezdim bunun için henüz tam kararımı vermedim ama tercihim kırık beyaz, krem tonlarında olacak. Bu geceliğin markası falan var mı?
Bence güzel bir tercih olmuş :) Ben çalıştığım için anca h.sonları böyle şeylere vakit ayırabiliyorum ama haftaya artık izne çıkıyorum. Baya da ağırlaştım ama kendimi çok zorlamadan kalan ufak tefek ihtiyaçları izne çıkınca almayı planlıyorum. Artık izne çıkınca sizlerle paylaşırım ben de fotoları :) benim bulduğum gecelik takımları hep 100 TL ve üzeri idi. Sen ne kadara aldın?canım evet erkek bekliyoruz :) biiznillah
markası var da hatırlamıyorum..
o kadar modelden bunu tercih ettim... içi kısa kollu sabahlık kolları kapalı dantel veya tül değil..ben kapalıyım ya koridorda gezerken rahat olur diye düşündüm ..bi de çok çok janjanlı olmasın dedim ..sade ama azcık da annecik modu :)
Canım burun aspiratörünü al hatta doğum çantasına koy derim. Ağızla çekilenler iyiymiş. Tecrübem yok ama bu şekilde okudum.Bende eksikleri listelere bakıp bi yazayım dedim. Bir sürü eksik çıktı yine.
Kızlar sizce burun aspiratoru,göğüs kalkanı,pisik kremi gibi şeyleri önceden almalı mı?
Bi de erkek anneleri pipiped gördünüz mü? Çiş kazalarını önlemek icinmis.
Peki pişik kremi için öneriniz var mı ?Canım burun aspiratörünü al hatta doğum çantasına koy derim. Ağızla çekilenler iyiymiş. Tecrübem yok ama bu şekilde okudum.
Göğüs kalkanı belki kullanmazsın şimdiden alma bence. Dışardan da çok kötü görünüyomuş ben almaktan vazgeçtim mecbur kalırsam alıcam.
ama pişik kreminin kaçarı yok bi denk geldiğinde al dursun derim nasılsa lazım olacak elinin altında bulunsun
açıkcası fiyat olarak pahalı idi..ama penye kalitesi ve modeli çok hoşuma gitmişti..Bence güzel bir tercih olmuş :) Ben çalıştığım için anca h.sonları böyle şeylere vakit ayırabiliyorum ama haftaya artık izne çıkıyorum. Baya da ağırlaştım ama kendimi çok zorlamadan kalan ufak tefek ihtiyaçları izne çıkınca almayı planlıyorum. Artık izne çıkınca sizlerle paylaşırım ben de fotoları :) benim bulduğum gecelik takımları hep 100 TL ve üzeri idi. Sen ne kadara aldın?
Mustela barier 1 2 3 baslangıc için yeterli oluyor ilerliyen zamanlarda tabi ki daha farklı kremler kullanılıyorPeki pişik kremi için öneriniz var mı ?
Liste bitmiyor gün geçtikçe artıyor.Canım burun aspiratörünü al hatta doğum çantasına koy derim. Ağızla çekilenler iyiymiş. Tecrübem yok ama bu şekilde okudum.
Göğüs kalkanı belki kullanmazsın şimdiden alma bence. Dışardan da çok kötü görünüyomuş ben almaktan vazgeçtim mecbur kalırsam alıcam.
ama pişik kreminin kaçarı yok bi denk geldiğinde al dursun derim nasılsa lazım olacak elinin altında bulunsun
Kid boo nun ürünlerini tavsiye ederim canımKızlar uyku seti alacağım da iyi bir şey olsun diyorum bir yıkamada gitmesin hemen.Yengem çilekten almıştı 3 çocuk kullandı onu çok memnun ama size de sorayım dedim.
Kid boo nun ürünlerini tavsiye ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?