- 6 Eylül 2015
- 397
- 364
- 33
- 35
Bizim de ikili testte büyük ihtimal erkek demişti dün üçlü testte oğlunuz değil bir kızınız olucak dedi.çok şaşırdık sevindik hem sağlıklı oluşuna.bi daha değişir mi acabaBizede ilk doktor erkek deyince hep erkek ismiucaünmeye başlamıştık kız olunca bakalım kızım kendi koyacakmış kardeşinin ismini begüm diyor ama eminim dogana kadar çok degiştirir
Bence degişmez bende erkek deyince erkek kıyafeti almaya başlamıştık kız deyince bi anda şok oldum şaka yapıyor zannettim ciddimisin deyip durdum doktora doktorda şaşırdı yüzde yüz kız dedi aslında benim için hiç farketmez kız erkek saglıklı olsunda degişenlerde oluyormuş ama düşük bi ihtimal benim arkadaşıma kız dediler doguma kadar göbek kordonu pipisini dolanmış herşeyini pembe aldı dogdu erkekBizim de ikili testte büyük ihtimal erkek demişti dün üçlü testte oğlunuz değil bir kızınız olucak dedi.çok şaşırdık sevindik hem sağlıklı oluşuna.bi daha değişir mi acaba
Üçlü test niye yaptırdınız ikilide problem çıkarsa yapılıyorBizim de ikili testte büyük ihtimal erkek demişti dün üçlü testte oğlunuz değil bir kızınız olucak dedi.çok şaşırdık sevindik hem sağlıklı oluşuna.bi daha değişir mi acaba
Ben de şasırdım üçlü isteyince rutin şekilde yapılıyor heralde diye hiçsormadım bile.ben kontrole gitmiştim normal olarak .üçlü test için de kan verin dedi.iyi dedik biz de o heyecanla.dörtlü olcak mı diye sormayı bile unuttum.umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıarız bebeşlerimizi :)Üçlü test niye yaptırdınız ikilide problem çıkarsa yapılıyor
Ben hem doktorumla hemde saglık ocagındaki doktorla görüştüm norlmade ikilide problem çıkınca üçlü dörtlü isteniyor dedi bendede yaştan dolayı düşük risk çıktı ama doktorum gerek duymadı aytıntılı ultrasyona girecegim 20. Haftada zaten bu testlerin hiç garantisi yok dedi dktorum yanılma payı çok dedi içimizi ferah tutalım inş saglıklı çocuklarımızı kucagımıza alırız senin doktor belkide daha detaycıBen de şasırdım üçlü isteyince rutin şekilde yapılıyor heralde diye hiçsormadım bile.ben kontrole gitmiştim normal olarak .üçlü test için de kan verin dedi.iyi dedik biz de o heyecanla.dörtlü olcak mı diye sormayı bile unuttum.umarım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıarız bebeşlerimizi :)
İçini ferah tut benimde unutup ani hareket yaptıgım oldu 3. Gün normal hayatıma döndüm rahat ol inş saglıklı kucagına alırsın bebeginiMeraba arkadaslar ben de tup bebek yaptrdim cok evhamliyim ilk degerim 40 sonraki 89 bugunku 239 doktor tamamdr dedi.ama benim kafama takilan hareket konusu ani hareket yasak ve ben bugun uyku sersemi ani kalktm Ve cok uzgunum oysa daha hemsire bugun ani hareket yok dedi bisey oldu mu cok korkuyorum sizin de oldu mu hc boyle durumlarnz insallah ben'yersiz yere abartiyorumdur
Insallah canim o kadar mutluyum ki pozitifi ogrendgmden beri icimi rahatlattn.ama hemsire bugun hala israrla ani hareket yapma filan deyince korktum.bi muddet cok stresli ve sinirliymdim aksam uzeri aglayasm geldi resmen smdi biraz normale dondum.Rabbim kismet ettikten snra hicbir sey engel olamaz tabi ki de boyle dusununce cok rahatliyorum o bir iki saatim cok uzgun gecti aksam esimin burnundan getirdm yine hayatiİçini ferah tut benimde unutup ani hareket yaptıgım oldu 3. Gün normal hayatıma döndüm rahat ol inş saglıklı kucagına alırsın bebegini
2 DOKTORA SORDUM 2Sİ DE 3LÜ TESTİ YAPALIM DEDİ,2Lİ TEST GAYET İYİ ÇIKTI.ACABA PARA İÇİN Mİ YAPMAK İSTİYORLAR ANLAYAMADIM2 li testi yaptik 3 testi yapmayacaz dedi doktorum. 21. Haftada detayli ultrasona giricez
Sen rahat ol bende eşimin kafasının etini yiyordum erkekler bizden rahat biz nekadar istersek isteyelim kısmet degilse zamanı degilse olmaz.A
Insallah canim o kadar mutluyum ki pozitifi ogrendgmden beri icimi rahatlattn.ama hemsire bugun hala israrla ani hareket yapma filan deyince korktum.bi muddet cok stresli ve sinirliymdim aksam uzeri aglayasm geldi resmen smdi biraz normale dondum.Rabbim kismet ettikten snra hicbir sey engel olamaz tabi ki de boyle dusununce cok rahatliyorum o bir iki saatim cok uzgun gecti aksam esimin burnundan getirdm yine hayati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?