2016 Temmuz tüp bebek anneleri

herkese merhaba

uzun zamandır bu topiğe yazmamıştım.bizde de herşey yolunda.2 hafta önce erkeğe benzetmişti doktor.erkek fikrine alışmışken dün kız dedi:):)şok olduk tabi.yine de içimde bir şüphe var.6 şubatta yine kontrol var.bakalım o zaman kesinleşir.erkek olsaydı Kağan ya da Göktuğ olacaktı ismimiz.kızda Beren ya da Buse düşünüyoruz şimdilik

Arkadaslar pozitif sonucu 2 kez alinca kan tahlilinde ve doktorunuz 3 hafta snra kese ve kalp atimi icin ultrason dedginde o 3 haftayi nasil gecirdiniz.transferden snra test icin 12 gun catladm resmen simdi de ilk ultrason icin heyecandan oluyorum Allah korusun kalbi duymama keseyi gormeme o kadar korkutuyor ki beni bu 3 haftayi nasl gecirdiniz neye dikkat ettiniz ben cok heyecanliym kucagma alacagm gunun umuduyla yasiyorum cok da mutluyum cok sukur Allah'ima

Aynısı bendede oldu erkek diye kendimi çocuk magzasında buldum battaniyesine kadar aldım internetten aldım ve kız deyince doktor şaka yapıyor zannettim yüzde yüz kız dedi hayırlısı olsun aldıgım tüm kıyafetleri ertesi gün kız kıyafetleriyle degiştirdim

ben alışverişi 20den sonra yapıcam.sadece dün doktor çıkışı bir takım aldım onu da her ihtimale karşı su yeşili aldım:)

ben alışverişi 20den sonra yapıcam.sadece dün doktor çıkışı bir takım aldım onu da her ihtimale karşı su yeşili aldım:)
Benim kızım dayanamadı erkendi kıyafet için kesin kız dedimi size yoksa degişme imkanı varmı bana yüzde yüz dedi ama bilemiyorum

Benim kızım dayanamadı erkendi kıyafet için kesin kız dedimi size yoksa degişme imkanı varmı bana yüzde yüz dedi ama bilemiyorum
Bana da keain kiz dedi hatta ikili test sinucuma da yazmis doktir. Ama bem de hicbirsey lmadim daha zatrn 25 ten sonra almayi dusunuyorum. Ama hala kiz olduguna inananmiyorum :)

Bana da keain kiz dedi hatta ikili test sinucuma da yazmis doktir. Ama bem de hicbirsey lmadim daha zatrn 25 ten sonra almayi dusunuyorum. Ama hala kiz olduguna inananmiyorum :)
Tüp bebeklerimizin hepsi kız maşallah kız bambaşka oluyor 5 tanede kızım olsa hiç üzülmem Allah saglıkversin

Gubaydin annisler :)) tattilin ilk gunu bu tatili kece kapu susu ve bi kiz battaniyesi ormekle gecirmek istiyorum malum memeleketten izaktayim annemler gelecekto son anda kardeslerimin ainavlarindan dolayi iptal oldu siz naptosunuz bu gunlerde yoksa evde vakit gecmiyor ki :)) Y Ysnn hakkisin tek bebek olupta kiz olan var mi benim iki embriyoydu biri olmayinca deemmk digeri erkek ti diye tahmin ediyoruz :))

Modellerim bunlar :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-24-22-06-03.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2015-03-30-19-36-15.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 34
Benimde iki transfer ama kız daha güçlü çıktı demekkibattaniye çok güzel evde zaman geçmiyor haklısın yelek çok giydiriliyor birde bebek kıyafeti alırken daha sade kabartmalı resimli almayın arkaları sert oldugu için bebegi rahatsız ediyor

Yelek oremem ki :)) ayarlayamam sanki onu :) arrik ananr babanne bos durminlar bi zahmet onu orsunler ceket yelek :) bu arada hic kiyafet almadim daha durucam baklaim alinca da size dansiirim tabi

Benimde 14.hafta doktorum kız dedi başka bi dr da muayene oldum 15.hafta o da erkek dedi benimde kafam karıştı rüyamda hep erkek goruyom hayırlı sağlıklı olsun da ama insan merak da ediyor.20.haftadan sonra yavaş yavaş alırım diyorum ilk neler almaya başladınız kızlar

Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin bende oğlumda bişi aşmadım ama ikizlerimde daha cinsşyetlerini bilmeden dayanamadım aldım sğrekli kız kıyafetlerine bakıyorummm

Aa ciddi mi erkek diyen doktor kesin mi dedi :))

Erkek olsaydı bende göktuğ düşünmüştüm kız dedi de sonradan sürpriz yapmazsa bende beren göksu selin melis isimleri var aklımda her karar vermedik düşünüyoruz

Arkadaslar boyle surekli sizin gbi riskli donemi atlatmis cinsiyet ogrenen alisveris yapma donemindeki sansli anne adaylarna sacma konuyla alakasiz sorular soruyorum smdiden ozur dilerim ama icim icimi yiyor sormazsam cevremde tecrubesinden yararlanabilecegm biri de yok.lutfen bana yardimci olun 5 haftaya yeni girdm daha hamile oldugumu ogrenelim 4 5 gun oldu tup bebek yaptirdik dgerlerm guzeldi ilki 239 dgeri 616 her sey cok guzeldi taa bu geceye kadar bna neyi dr sakin yapma dese o basima geliyor cinsel iliski yasak dediler ben zaten duskun biri de dglim ama iste bu lanet olayi yasaycagm'ya gece ruyamda esimde birlikte oluyoruz ve ayni gercek gbi orgazm ve rahim kasiliyor o an uyandm ve rahmin gercekten kasiliyor ve agridi bi muddet we okudugum kadaryla rahim kasilmasi yani orgazm bebek icn zararli.boyle bi durumu ruyada veyahut esiyle yasayan var mi ilk haftalarda cok korkuyorum arkadaslar o kasilma bebege zarar werdi mi dye bu nasl bi sanstr yasayan varsa lutfen biri beni rahatlatsn aydinlatsin

Benim dr 30. Haftadan sonra alışveriş dedi ama ben 24. Haftadan sonra bakıcam ufak tefek zıbın filan aldık anneannesi temel pantolon ördü dedeside elbise almış tulum filan ailece heyecanlıyız %99 kız dedi dr 20. Haftada ayrıntılı ultrason var bakalım.

Yok kesin demedi ama benim sansima kadın doğum polikinligi ne verildim dr um musait zamanda bugün yine bakicak merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…