- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
Aynısı bendede oldu erkek diye kendimi çocuk magzasında buldum battaniyesine kadar aldım internetten aldım ve kız deyince doktor şaka yapıyor zannettim yüzde yüz kız dedi hayırlısı olsun aldıgım tüm kıyafetleri ertesi gün kız kıyafetleriyle degiştirdimherkese merhaba
uzun zamandır bu topiğe yazmamıştım.bizde de herşey yolunda.2 hafta önce erkeğe benzetmişti doktor.erkek fikrine alışmışken dün kız dedi:):)şok olduk tabi.yine de içimde bir şüphe var.6 şubatta yine kontrol var.bakalım o zaman kesinleşir.erkek olsaydı Kağan ya da Göktuğ olacaktı ismimiz.kızda Beren ya da Buse düşünüyoruz şimdilik
ben alışverişi 20den sonra yapıcam.sadece dün doktor çıkışı bir takım aldım onu da her ihtimale karşı su yeşili aldım:)Aynısı bendede oldu erkek diye kendimi çocuk magzasında buldum battaniyesine kadar aldım internetten aldım ve kız deyince doktor şaka yapıyor zannettim yüzde yüz kız dedi hayırlısı olsun aldıgım tüm kıyafetleri ertesi gün kız kıyafetleriyle degiştirdim
Benim kızım dayanamadı erkendi kıyafet için kesin kız dedimi size yoksa degişme imkanı varmı bana yüzde yüz dedi ama bilemiyorumben alışverişi 20den sonra yapıcam.sadece dün doktor çıkışı bir takım aldım onu da her ihtimale karşı su yeşili aldım:)
Bana da keain kiz dedi hatta ikili test sinucuma da yazmis doktir. Ama bem de hicbirsey lmadim daha zatrn 25 ten sonra almayi dusunuyorum. Ama hala kiz olduguna inananmiyorum :)Benim kızım dayanamadı erkendi kıyafet için kesin kız dedimi size yoksa degişme imkanı varmı bana yüzde yüz dedi ama bilemiyorum
Tüp bebeklerimizin hepsi kız maşallah kız bambaşka oluyor 5 tanede kızım olsa hiç üzülmem Allah saglıkversinBana da keain kiz dedi hatta ikili test sinucuma da yazmis doktir. Ama bem de hicbirsey lmadim daha zatrn 25 ten sonra almayi dusunuyorum. Ama hala kiz olduguna inananmiyorum :)
Benimde iki transfer ama kız daha güçlü çıktı demekkiGubaydin annisler :)) tattilin ilk gunu bu tatili kece kapu susu ve bi kiz battaniyesi ormekle gecirmek istiyorum malum memeleketten izaktayim annemler gelecekto son anda kardeslerimin ainavlarindan dolayi iptal oldu siz naptosunuz bu gunlerde yoksa evde vakit gecmiyor ki :)) Y Ysnn hakkisin tek bebek olupta kiz olan var mi benim iki embriyoydu biri olmayinca deemmk digeri erkek ti diye tahmin ediyoruz :))
Yelek oremem ki :)) ayarlayamam sanki onu :) arrik ananr babanne bos durminlar bi zahmet onu orsunler ceket yelek :) bu arada hic kiyafet almadim daha durucam baklaim alinca da size dansiirim tabiBenimde iki transfer ama kız daha güçlü çıktı demekkibattaniye çok güzel evde zaman geçmiyor haklısın yelek çok giydiriliyor birde bebek kıyafeti alırken daha sade kabartmalı resimli almayın arkaları sert oldugu için bebegi rahatsız ediyor
Aa ciddi mi erkek diyen doktor kesin mi dedi :))Benimde 14.hafta doktorum kız dedi başka bi dr da muayene oldum 15.hafta o da erkek dedi benimde kafam karıştı rüyamda hep erkek goruyom hayırlı sağlıklı olsun da ama insan merak da ediyor.20.haftadan sonra yavaş yavaş alırım diyorum ilk neler almaya başladınız kızlar
herkese merhaba
uzun zamandır bu topiğe yazmamıştım.bizde de herşey yolunda.2 hafta önce erkeğe benzetmişti doktor.erkek fikrine alışmışken dün kız dedi:):)şok olduk tabi.yine de içimde bir şüphe var.6 şubatta yine kontrol var.bakalım o zaman kesinleşir.erkek olsaydı Kağan ya da Göktuğ olacaktı ismimiz.kızda Beren ya da Buse düşünüyoruz şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?