2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Ben daha kırık igne bile almadim ogluma.30. Haftadan sonra yapicam butun alisverisimi. Dunyanin kirk turlu hali var. Gecen sene 27 haftalik dogum yapip 2 ay yasayan oglumu kaybedince erken alisverise gitmiyor hic elim, gönlüm. Saglikla sihhatle gelsinlerde kucaklarimiza aç kalmaz acikta kalmaz taşa yatmaz can parelerimiz. Hepsi 1 bilemedin 2 günde hallolur allahin izniyle...

Allah bebeklerimize ve bize sağlıkla sıhhatle doğmak nasip etsin inşallah bu korkuları üzüntüleri yaşamayalım sevinçlerimiz katlansın unutalım yaşadıklarımızı.

Merhaba arkadaşlar, belki beni hatırlayanlar olur. Bende Temmuz tüp bebek annesi adayıydım, fakat bebeğim gelişmemişti bebekte kalbte hiç görülmemişti kürtaj olmuştum 8.haftamda. Şimdi nasipse kasım annesi adayıyım.

Bebeklerinizin iyi olmasına çok sevindim, rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

Arada soru sormamın sakıncası olurmu size acaba, gerçi bu sefer daha cool ve rahatım, pek takmamaya çalışıyorum kafaya bı yüzden netten pek bakmıyorum ama bazen dayanamıyorum..

Allaha emanetsiniz canlar..

Seni hatirliyorum. Istedigini sorabilirsin canim. Cok sevindim hemen hamile kalabilmene. Allah tamamina erdirsin :)

Şeker yüklemesi yaptırdın yüksek çıktı diyet verdi doktor 10 gün sonra bakacaklar tekrar

Gecmis olsun canim benimde pazartesi yapilacak insallah benim elim ayagim sürekli yaniyor birde azicik sistiler senin varmiydi bi belirtin sanki bende de cikacak gibi geliyor el ayak yanmasi belirtiai diye okudum

Slm kizlar nasil gidio...benim ayaklarim sismeye basladi tuzlu da yemiyorum ama davul gibi oluyo vala ne zormus

Merhaba kızlar benimde 1 şubatta transferim oldu.çok şükür ikizlerim var inşallah.10.haftaya girdim ama ultrasonda 12.hafta diye çıktı.doktorumuza herşeyi soramıyorum.biraz asabi.mecburen gidiyorum başından beri takip ettiği için.kızlar karnımda hafif gerilmeler oluyor ve ben ilaçlarımı bıraktım.mide bulantısından dolayı.serumlarla idare ediyorum.ve bir çay kaşığı bile su içemiyorum.bol bol karpuz yiyorum.bebeğe zararı olurmu su içmemenin.içtiğim gibi kusuyorum.

Selam kızlar nasıl gidiyor hamilelik ben bayadır girmiyorum :) yazılanları okudum herkezin maşallahı var rabbim hepimizin kucağına sağlıkla sıhhatle versin çocuklarımızı

Kizlar benim dün seker yüklemem yapildi sükür seker cikmadi ama bebeklerim gecen ay ayniydilar bu ay biri digerinden büyük arti biri 1 hafta biri 2 hafta önden gidiyor.doktorum 10 gün sonra tekrar cagirdi insallah bisey olmaz birz twdirgin oldum acikcasi.sizlr nasilsiniz

Ikiz anneleri kiyafetleri yeni dogan icin kac beden aliyorsunuz. Ikizler kucük doguyor nediyo.50-56 buyuk oluyo deniyor 46 mi alayim.kararsiz kaldim

Benim ki de tüp bebek 2 hafta önden gidiolar .bi sıkıntı olur mu ?

Ikiz anneleri kiyafetleri yeni dogan icin kac beden aliyorsunuz. Ikizler kucük doguyor nediyo.50-56 buyuk oluyo deniyor 46 mi alayim.kararsiz kaldim
Canim sen yeni dogan al yine de istersen bnce 46 yi prematür giyer bn de pek bilgi sahibi değilim bnm de ilk ama:) hastane çıkışları zaten en fazla 40 gun giyolar diyolar oda kirlendiini yikandigini düşün 5 6 kere anca giyer bnce sen yine de o kadar küçük alma sen bilirsin yine debi arkadas var onun kızı hastane çıkışı ni 15 gün giyen bile var malesef

Kızlar şekerim düştü diyetle çok şükür kalan süreyi doğuma kadar diyetle devam edeceğiz kilo almıyorum bebeğin gelişimine engel değilmiş sayılı günler kaldı artık. İnternetten hastane çıkışı alan var mı nerelerden aldınız

Cok gecmis olsun canm insallah doguma kadar kazasiz belasiz atlatiriz sureclerimizi. Ben bi tne hastne ckai aldim e bebekten 100 den 50 yr daumustu. Bir de yenidogan seti aldim civilden 8 parca ve 25 tl idi

Aynen doguma çok az kaldı sayılır hayırlısıyla sag saglim kucagımıza alırız inş bebeklerimizi bende sobeden aldım internetten kalite olarak çok güzel burda magZası vardı ama internette kompile set 50 tl ye aldım takip edebilirsin çok indirimler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…