Seni hatirliyorum. Istedigini sorabilirsin canim. Cok sevindim hemen hamile kalabilmene. Allah tamamina erdirsin :)Merhaba arkadaşlar, belki beni hatırlayanlar olur. Bende Temmuz tüp bebek annesi adayıydım, fakat bebeğim gelişmemişti bebekte kalbte hiç görülmemişti kürtaj olmuştum 8.haftamda. Şimdi nasipse kasım annesi adayıyım.
Bebeklerinizin iyi olmasına çok sevindim, rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Arada soru sormamın sakıncası olurmu size acaba, gerçi bu sefer daha cool ve rahatım, pek takmamaya çalışıyorum kafaya bı yüzden netten pek bakmıyorum ama bazen dayanamıyorum..
Allaha emanetsiniz canlar..
Kolay gelsin arkadasim 2 saat falan suruyor zaren skntsz halledersiniz unsallahBugün kontrolümüz var şeker yüklemesi yapılacak.
Benim ki de tüp bebek 2 hafta önden gidiolar .bi sıkıntı olur mu ?Kizlar benim dün seker yüklemem yapildi sükür seker cikmadi ama bebeklerim gecen ay ayniydilar bu ay biri digerinden büyük arti biri 1 hafta biri 2 hafta önden gidiyor.doktorum 10 gün sonra tekrar cagirdi insallah bisey olmaz birz twdirgin oldum acikcasi.sizlr nasilsiniz
Canim sen yeni dogan al yine de istersen bnce 46 yi prematür giyer bn de pek bilgi sahibi değilim bnm de ilk ama:) hastane çıkışları zaten en fazla 40 gun giyolar diyolar oda kirlendiini yikandigini düşün 5 6 kere anca giyer bnce sen yine de o kadar küçük alma sen bilirsin yine deIkiz anneleri kiyafetleri yeni dogan icin kac beden aliyorsunuz. Ikizler kucük doguyor nediyo.50-56 buyuk oluyo deniyor 46 mi alayim.kararsiz kaldim
Cok gecmis olsun canm insallah doguma kadar kazasiz belasiz atlatiriz sureclerimizi. Ben bi tne hastne ckai aldim e bebekten 100 den 50 yr daumustu. Bir de yenidogan seti aldim civilden 8 parca ve 25 tl idiKızlar şekerim düştü diyetle çok şükür kalan süreyi doğuma kadar diyetle devam edeceğiz kilo almıyorum bebeğin gelişimine engel değilmiş sayılı günler kaldı artık. İnternetten hastane çıkışı alan var mı nerelerden aldınız
Cok gecmis olsun canm insallah doguma kadar kazasiz belasiz atlatiriz sureclerimizi. Ben bi tne hastne ckai aldim e bebekten 100 den 50 yr daumustu. Bir de yenidogan seti aldim civilden 8 parca ve 25 tl idi
Aynen doguma çok az kaldı sayılır hayırlısıyla sag saglim kucagımıza alırız inş bebeklerimizi bende sobeden aldım internetten kalite olarak çok güzel burda magZası vardı ama internette kompile set 50 tl ye aldım takip edebilirsin çok indirimler oluyorKızlar şekerim düştü diyetle çok şükür kalan süreyi doğuma kadar diyetle devam edeceğiz kilo almıyorum bebeğin gelişimine engel değilmiş sayılı günler kaldı artık. İnternetten hastane çıkışı alan var mı nerelerden aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?