2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Masallah hazirliklar da gUel ilerliyor olumsuz bi haber yok jkimsede sukur :)) bende de bir aiknti yk kizim ve ben cok mutluyuz hareketler cok gzel artik her an hissediyorum :)) bebek odasi aldk bebek arabasi anakucagi ve yari hazirliklar tamam :)))ikizler nasil merk ediyrm herkes oldugu yerde mi yksa dogan var mi :)

Çok sükür gercekten herkes hazirliklarla meagul.biz ikizlerimizle iyiyiz su an bi sıkıntı yok bakalim zamanlarini bekler paşalarim insallah.bizde besiklerin siparisini verdik.bir anne cantam kaldi iki olunca biraz büyük istiyorum bi karar veremedim hayirlisiyla artik hazirsa bekliyoruz heyecanla

Canlar hepimizin kandili mübarek olsun.bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim evlaarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.hayirli dualarimizi kabul eylesin insallah

Canlar hepimizin kandili mübarek olsun.bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim evlaarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.hayirli dualarimizi kabul eylesin insallah
Aminnn sizin de kandiliniz mubarek olsun saglıklı sıhatlı kucagımıza alırız inş

Yorumların altındakı takvım nasıl belırlenıyor.Iyı Akşamlar.
Merhaba canım ...üst kısımdaki zeynalla01 e tıkla.ordan kişisel bilgilerime gir.alta doğru hamilelik takvimi var.oraya 40 haftayı doldurduğunn doğum tarihini gir kaydet.oluşur takvim o zaman...

merhaba güzel anne adaylari, nasilsiniz? her birinizde durumlar iyidir bebislerinizde sizlerde sagliklisinizdir insallah.. bende bu sefer riskimi atlattim insallah allahin izniyle simdi sabirsizlikla Zaman gecsin diye bekliyorum.. bir sorum olucak size, göründügü gibi 15. haftamdayim ve ne bulanti ne agri sizi hic birsey kalmadi bende bi istah acik hala hepsi bu.. böyle rahatmi geciyor 2. Trimester hep :) yoksa korkmalimiyim acaba..?

ikizler vardi, onlar hala annelerinin güvenilir rahimlerindelermi yoksa sabirsizlanmaya basladilarmi bile?

Ben ikinci trimester boyunca hamile oldugumu bile unutmustum ne bir belirti ne bulanti hicbir sey kalmamisti. hatta uzulmeye baslamistim bulantilarim gecti acaba bebegimin kalbi mi durdu diye. 22 23 haftada ufak ufak segirmeler geri gelmisti. Sonrasinda bunlar tekmeye donustu :)Icin rahat olsun.

Bebeğinize neler aldınız? Doğum çantası hazırladınız mı?
Merhaba arkadaslar ben dogum cantasi hazirladim malum artik 33. Haftafayiz ve ginler gectikce afirlasip gezip tozmak zorlasiyor bebwk arabasi peg prego, bebek odasi newjoy, hastane cantasi hazir ve ufak tepfek ne gwrekiyorsa hepsini tamamladik sayilir. Artik zamnin gelmesino ve saglikli olarak bebegimizin dogmaaini bekleyecegiz bakalim :)

Günaydın herkese Arabanın hangi modelini aldınız ben çok kararsız kaldım ağır ve büyük tekerlekli istemiyorum

Günaydın herkese Arabanın hangi modelini aldınız ben çok kararsız kaldım ağır ve büyük tekerlekli istemiyorum
Aynen biz de oyle dusundugumuz icin kucuk tekerlwkli ve kucuk.puseti yalnizca takilabilen ve baston olan bebek arabas tercih ettik. Puseti de gayet kullanisli ve rahat bebek icin. Peg prego si switch travel sistem aldik

Bende arabada kararsızım büyük tekerliklerinde daha rahat sürüldüğünü söylüyorlar kullananlar

Bende arabada kararsızım büyük tekerliklerinde daha rahat sürüldüğünü söylüyorlar kullananlar
Maxi cosi 2 kullananlar çok memnun tekerlekleri küçük katlandıgında yer kaplamıyor çok zormuş herşey hazır Bebek arabasında karar veremediğimizden alamadık

Hayirli cumalar arkadaslarim herkes iyidir insallah dualarim hepinizle.az kaldi cok sükür miniklerimizi mis kokulularimizi koklamamiza.Rabbim hayirlisiyla kavustursun

Benimde ufak eksikler kaldı pisik kremi ne aldınız? Sudocrem iyi diyorlar kızlar bebek arabasi Kraft twist air aldık puseti ağır ama kullanışlı çok pratik.kızlar buarada doğum fotografisi düşünüyormusunuz?

Pişik kremi bende bebantol ve sudocrem aldım benimde bi tek Bebek arabam kaldı büyük tekerlek istemiyorum diğerleri de baston gurubuna giriyor maxi cosi alacağım galiba Kardeşim kullanıyor çok memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…