Çok sükür gercekten herkes hazirliklarla meagul.biz ikizlerimizle iyiyiz su an bi sıkıntı yok bakalim zamanlarini bekler paşalarim insallah.bizde besiklerin siparisini verdik.bir anne cantam kaldi iki olunca biraz büyük istiyorum bi karar veremedim hayirlisiyla artik hazirsa bekliyoruz heyecanlaMasallah hazirliklar da gUel ilerliyor olannelerin aber yok jkimsede sukur :)) bende de bir aiknti yk kizim ve ben cok mutluyuz hareketler cok gzel artik her an hissediyorum :)) bebek odasi aldk bebek arabasi anakucagi ve yari hazirliklar tamam :)))ikizler nasil merk ediyrm herkes oldugu yerde mi yksa dogan var mi :)
Aminnn sizin de kandiliniz mubarek olsun saglıklı sıhatlı kucagımıza alırız inşCanlar hepimizin kandili mübarek olsun.bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim evlaarimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.hayirli dualarimizi kabul eylesin insallah
Merhaba canım ...üst kısımdaki zeynalla01 e tıkla.ordan kişisel bilgilerime gir.alta doğru hamilelik takvimi var.oraya 40 haftayı doldurduğunn doğum tarihini gir kaydet.oluşur takvim o zaman...Yorumların altındakı takvım nasıl belırlenıyor.Iyı Akşamlar.
merhaba güzel anne adaylari, nasilsiniz? her birinizde durumlar iyidir bebislerinizde sizlerde sagliklisinizdir insallah.. bende bu sefer riskimi atlattim insallah allahin izniyle simdi sabirsizlikla Zaman gecsin diye bekliyorum.. bir sorum olucak size, göründügü gibi 15. haftamdayim ve ne bulanti ne agri sizi hic birsey kalmadi bende bi istah acik hala hepsi bu.. böyle rahatmi geciyor 2. Trimester hep :) yoksa korkmalimiyim acaba..?
ikizler vardi, onlar hala annelerinin güvenilir rahimlerindelermi yoksa sabirsizlanmaya basladilarmi bile?
Merhaba arkadaslar ben dogum cantasi hazirladim malum artik 33. Haftafayiz ve ginler gectikce afirlasip gezip tozmak zorlasiyor bebwk arabasi peg prego, bebek odasi newjoy, hastane cantasi hazir ve ufak tepfek ne gwrekiyorsa hepsini tamamladik sayilir. Artik zamnin gelmesino ve saglikli olarak bebegimizin dogmaaini bekleyecegiz bakalim :)Bebeğinize neler aldınız? Doğum çantası hazırladınız mı?
Günaydın herkese Arabanın hangi modelini aldınız ben çok kararsız kaldım ağır ve büyük tekerlekli istemiyorumMerhaba arkadaslar ben dogum cantasi hazirladim malum artik 33. Haftafayiz ve ginler gectikce afirlasip gezip tozmak zorlasiyor bebwk arabasi peg prego, bebek odasi newjoy, hastane cantasi hazir ve ufak tepfek ne gwrekiyorsa hepsini tamamladik sayilir. Artik zamnin gelmesino ve saglikli olarak bebegimizin dogmaaini bekleyecegiz bakalim :)
Aynen biz de oyle dusundugumuz icin kucuk tekerlwkli ve kucuk.puseti yalnizca takilabilen ve baston olan bebek arabas tercih ettik. Puseti de gayet kullanisli ve rahat bebek icin. Peg prego si switch travel sistem aldikGünaydın herkese Arabanın hangi modelini aldınız ben çok kararsız kaldım ağır ve büyük tekerlekli istemiyorum
Maxi cosi 2 kullananlar çok memnun tekerlekleri küçük katlandıgında yer kaplamıyor çok zormuş herşey hazır Bebek arabasında karar veremediğimizden alamadıkBende arabada kararsızım büyük tekerliklerinde daha rahat sürüldüğünü söylüyorlar kullananlar
Pişik kremi bende bebantol ve sudocrem aldım benimde bi tek Bebek arabam kaldı büyük tekerlek istemiyorum diğerleri de baston gurubuna giriyor maxi cosi alacağım galiba Kardeşim kullanıyor çok memnunBenimde ufak eksikler kaldı pisik kremi ne aldınız? Sudocrem iyi diyorlar kızlar bebek arabasi Kraft twist air aldık puseti ağır ama kullanışlı çok pratik.kızlar buarada doğum fotografisi düşünüyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?