Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi ilaclar devam canim ben jeli biraktmkızlar selamm bebişi gördük bugun maşallah kıpır kpır ultrason iyi geçti detaylı baktı ikili test için kan verdm ense kalınlığı iyi dedi 1,5 a yakınmış normal dedi ilaçlar aynen devam bir ay sonra gel dedi ama 3 hafta sonra giderim özlerim dayanamam![]()
Cinsqiyeyini soyledi mi canim merkla bekliyoruz ben de cok ozledim bebisimi gormek istiyorum :)kızlar selamm bebişi gördük bugun maşallah kıpır kpır ultrason iyi geçti detaylı baktı ikili test için kan verdm ense kalınlığı iyi dedi 1,5 a yakınmış normal dedi ilaçlar aynen devam bir ay sonra gel dedi ama 3 hafta sonra giderim özlerim dayanamam![]()
Hangi ilaclar devam canim ben jeli biraktm
Canım corasprin kan sulandirici vitamin devam haftada bir pruloton vardı bitti progestan fitil de aksamlari bir tane devamHangi ilaclar devam canim ben jeli biraktm
Ay sonunda kesin dedi ama sunan için kıza benzio deei ama.kesin değil tabii şimdiden özledim vallaCinsqiyeyini soyledi mi canim merkla bekliyoruz ben de cok ozledim bebisimi gormek istiyorum :)
Ayy kiz bebis sen ne hissediyiraun peki :)))Ay sonunda kesin dedi ama sunan için kıza benzio deei ama.kesin değil tabii şimdiden özledim valla
Ben erken mi bitirdim acaba progestani gerci artik tahris olmaya basladim jelden sukur bitti diyorumCanım corasprin kan sulandirici vitamin devam haftada bir pruloton vardı bitti progestan fitil de aksamlari bir tane devam
Kız istiom ama bakalım hayirlisiAyy kiz bebis sen ne hissediyiraun peki :)))
Benimde ignesi haftaliga çevrilmişti fitil i kadin dogumcu doktoru verdi tedbir olarakBen erken mi bitirdim acaba progestani gerci artik tahris olmaya basladim jelden sukur bitti diyorum
Normal canim bende 12+3 de yaptırdımArkadaslar gunaydin sixin ikili test tarihiniz kacinci hafta kaconvu gun oldu. Bana 12+6 vermisler haftaua pazartesi cok mu gec acaba
Benim bugün çıktı test sonucum biraz morAlim bozuldu gerçi hazırlıklıydım böyle bi sonuç çıkacagını tahmin ediyordum yaşa göre risk çıktıİkili test sonuçları çıktı mi cinsiyeti belli olan var mı arkadaşlar
Evet ilk duydugumda üzülmüştüm ama bekliyordumda 38 yaşındayım bir çok kişi yaptırma dedi ama ben dayanamadım, kız kardeşimde de problem çıktı çok şükür saglıklı dogdu harmony test önerdi doktorum bende bebegimde bi problem olsa bile aldırmam dedim o testi yaptırmak istemedim ayrıntılı testdede belli oluyor 18,22 hafta içinde profosere yönderip bakacagız tekrar, erkek olabilir dediKaç yaşındasınız nasıl çıktı değerler Testin güvenilirliği yok moral bozmayın
Benimde ikili test sonuclarim temizmis. Bebisimiz erkek bu arada. Bi onceki kötü gebelik hikayemden dolayi kromozom anomali testleri yaptirmami onerdi dr.um. yurt disina kan gondericez 2 haftaya kadar.İkili test sonuçları çıktı mi cinsiyeti belli olan var mı arkadaşlar