- 10 Ocak 2016
- 32
- 12
- 3
- 32
Canim senin bebis kac haftalik. Ben surekli ruyada kiz goruyom surekli.. Hayirlisi olsn ins saglikli olsunda bebislerimizBiz cinsiyet göremedik 15 gün sonra kontrolüm bakalım inşallah görürüz bu kez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim senin bebis kac haftalik. Ben surekli ruyada kiz goruyom surekli.. Hayirlisi olsn ins saglikli olsunda bebislerimizBiz cinsiyet göremedik 15 gün sonra kontrolüm bakalım inşallah görürüz bu kez
İnsallah canim. 6 ay bana cok uzak geliyo biran once kucagima almak istiyorum onumerhaba arkadaşlar bende 13 haftalığım.temmuz tup bebek annesıyım.sağlıkla alırız ınşallah bebışlerı kucaklarımıza
Arkadaslarim guzel haberlerle geldim. Bebegimizin bir sikintisi yok sukur. Kan verdik simdi kan sonucu bekliyoruz. Veeeee bizim cinsiuetimiz belli oldu doktor kiz bebek dedi :)) halbuki ben erkek hissediyordum :)Biz cinsiyet göremedik 15 gün sonra kontrolüm bakalım inşallah görürüz bu kez
ınşallah alırız canım.ne bıleyım zaman çabuk gelıp geçıyor gıbı gelıyor banaİnsallah canim. 6 ay bana cok uzak geliyo biran once kucagima almak istiyorum onu![]()
hayırlsıı olsun.benımde bır oğlum var.kız ıstıyordum ama oğlan gıbı dedıler banada.Arkadaslarim guzel haberlerle geldim. Bebegimizin bir sikintisi yok sukur. Kan verdik simdi kan sonucu bekliyoruz. Veeeee bizim cinsiuetimiz belli oldu doktor kiz bebek dedi :)) halbuki ben erkek hissediyordum :)
Banada erkek dedi ama belli olmaz dedi kesin kız gözüyle bakma 3 hafta sonra tam belli olurmuş Allahtan saglıklı evlat isteyelim herzamanArkadaslarim guzel haberlerle geldim. Bebegimizin bir sikintisi yok sukur. Kan verdik simdi kan sonucu bekliyoruz. Veeeee bizim cinsiuetimiz belli oldu doktor kiz bebek dedi :)) halbuki ben erkek hissediyordum :)
Tabi hayirlisi ben zaten icten ivten kiz istiyirdum :) hayirliai olsun saglikli olsun da onemli olan oBanada erkek dedi ama belli olmaz dedi kesin kız gözüyle bakma 3 hafta sonra tam belli olurmuş Allahtan saglıklı evlat isteyelim herzaman
hayırlısı olsun canımmm çok sevindim bende ay sonunda 16.haftamda öğrencem inşallah kıza benzıo dedi ama kesin değil dedi geçen hafta bu haftada ikili test sonucu cıkar inşallah iyi atlatırız.Arkadaslarim guzel haberlerle geldim. Bebegimizin bir sikintisi yok sukur. Kan verdik simdi kan sonucu bekliyoruz. Veeeee bizim cinsiuetimiz belli oldu doktor kiz bebek dedi :)) halbuki ben erkek hissediyordum :)
tekrar geçmiş olsun kuzum iyi olsunlarda herşeye razıyız bugunler de geççek gidecek allahın izniyle.Kizlar hepinize cok tesekkür ederim hastaneden taburcu oldum bugün.haftasonu diye devlete gitmistim.cikista doktoruma gittik bebeklerim iyi Allaha sükür ama kanamam devam ediyor ignr vuruldum 4 gün sonra bir daha vurulucam sonra kontrol.Rabbim muhafaza etsin bütün bebeklerimizi kavustursun bir an önce annelerine.bakalim yaticam artik
Dualarinizi ve yapilan dualari kabul etsin Rabbim. Ben 10 tane okuyiaagim. Allah tez zmanada yzuuzunu zu guldursun. İnsallah guzel gunler hepimuzin olsun...TÜP BEBEKTE 2.DENEMEMİ YAPMADAN 4444 TEFRİCİYE ADADIM ONA NEFES VERECEK RABBİME,,
KİMİN DUASI MAKBULDÜR BİLİNMEZ
BELKİ SİZLERİN DİLİNDEN DÖKÜLEN DUALARLA GELİR BANA MELEĞİM,,
öyle yüzlerce dua beklemiyorum sizden 1 tane okusanız kafidir benim için ,,önemli olan ;kimin duasının makbul olacağı belli olmadığı için yalnız tamamlamak istemiyorum duamı ,, katkınız olursa çok sevinirim,,kaç tane okuduydanız bu topiğe yazarsanız çok sevinirim,,şimdiden okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...duasiyla-gelir-evladim-4444-tefriciye.894362/
“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”
“Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed’e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O’nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O’nun hürmetine elde edilir. O’nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah’ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et.”
Bence hiç alakası yok doktorlar tüp bebek olunca ailelerin kafası rahat olsun diye çogunlugu sezaryan diyormuş benim ilk dogum normal inş sorun olmadıgı sürece buda normal olacak benimde ikinci tüp bebekKizlar merhaba sizlere bi sorum olacakti. Tup bebekle hamile kalmak maddi manevi yorucu oldugu icin cevremdekiler seni kesin sezeryan doguma alir doktor diyorlar. Daha doktora sormadim ama ben hersey yolunda giderse normal olsun isterim. . bu konuda bilgisi olan varsa paylasir mi lutfen.