2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Pembe uçurta: bende de stresten 20 gün geçti adetim en sonunda doktora gittim adet söktğrücüyle oldum hormon testi yaptırdım TSH- FH -PROLAKTİN- T4 çok şükür iyi çıktı hemen tedaviye başladım. Dondurulmuş kullanacam

Canim sen ozge beyin hastasydin dimi yanlis hatrlamiyorsam.transfer nezmandi

ben de napsam acaba diye düşünüyorum, hep 28.gün olurdum ben, hcg. baktırdım, ne yazık ki <0.1000...
acaba haftasonuna kadar bekleyip gitsem mi doktora, yoksa biraz daha beklesem mi bilemedim... lekelenme oldu perşembe cuma ama sökemedi...

Şişli Memorial a gidiyorum ameliyatımı Semra kahraman yaptı mayısta iki tüpümü aldırdım.
Rahim ve yumurtalıklarda hiç sorunum yok sadece tüp tıkanıktı açılmıyorduda zaten. Ben tutunmayı engeller diye belki göremediğimiz enfeksiyon olma ihtinalini düşünerek ısrarla ameliyat oldum onlarda almışlar.
5 embriyom kaldı kalitesi iyi diyorlar ama çözüldüğünde mutlaka kayıp oluyor. Bazen çok az kayıp var yüzde 5 diyorlar koyuyorlar. Aslında belki cok kayıp var tam anlamıyla belli olmazmış. Yanılma oluyormuş. Allah birtanesine bile can verdiyse inşallah bu seferkine rast gelir. Birdaha doktor kapısı aşındırmam. Hem psikolojik savaşta yasıyorum
Evlendikten sonra kocamla düğününe gittiklerimin şimdi Bebek ziyaretine gidiyorum

inşallah olumlu olur transferin, sağlıkla kavuşursun bebeğine :)

Insallah olur canim.yalniz degilsin bak inan yasadigimiz bircok seyimiz ortak.insanlarin sorulari vs cok yipratiyor ama insallah sinucumuz guzel olacak hepimizin

Adet getirir dedikleri ne varsa yaptım sogan suyu maydanoz suyu
Vicdan perçemi cayı
Yok gelmedi. İnat ettim ama kendiliğinden adet olacam diye.
Sonunda tarlusanla oldum ama 62 gün sonra.
Hemen tedaviye başlamak istiyorsan ilaçla adet ol
Kurtul. Lekelenme olduysan gelir sıkma canını rahat ol kısmetini yasarsın sonuçta

Canim ben ne diyorum sana stres yaptkca olmuyor olur daha senjn 3 gun gecti merak etme hemen doktora gtme bi cumaya kadar bekle bakalim olmadi ozman git

Canim ben ne diyorum sana stres yaptkca olmuyor olur daha senjn 3 gun gecti merak etme hemen doktora gtme bi cumaya kadar bekle bakalim olmadi ozman git

cumaya kadar olmazsam arayayım, gelin derseler giderim canım, bekle biraz derseler de beklerim.
senin kontrolün ne zaman olacak?

Insallah olur canim.yalniz degilsin bak inan yasadigimiz bircok seyimiz ortak.insanlarin sorulari vs cok yipratiyor ama insallah sinucumuz guzel olacak hepimizin

İnşallah canım.
Yaşadığım bir andan bahsetmek istiyorum hem sizede örnek olur.
Ameliyattan 4 gün sonra hava çok güzel sitede bahçede oturayım evde cok Can'ım sıkılmıştı dedim, Ama psikoloji olarakta çökük durumdayım.evde gündüz yalnız olduğum için devamlı ağlıyordum. İşe yaramayan iki tüpüme bile alındığı için üzülüyordum. artık yüzde yüz kısırdım sonuçta. Normalde çocuk parkının Orayı transit geçerim yürürken bu sefer ilk kez acımın üstüne üstüne gideyim dinsin diye
parkın orda bankta oturdum. anne sesleri çocuk sesleri beni iyice yıpratmıştı yanıma bir kadın geldi. Hava almaya çıkmış. ikiz Bebek arabası vardı bende sohbet açtım. Tüp bebekmiş yeni doğum yapmış.
5-6 yıl 2 hastahane değiştirmiş cok kez transfer olmuş hiç tutmamış. Sonra beni ameliyat yapan doktora gitmiş onunda tüpleri alınmış sonra tedaviye girmiş bir kızı olmuş 3 yasındaydı. Kızına kardeş istemiş bu sefer Allah hem kız hem erkek ikiz vermiş.
Sen neden canını sıkıyorsun dedi BUKADAR. Kendisi herzaman akışına bırakmış soran olduğunda da çocuk düşünmüyoruz diyormuş hep.
biliyordum Birgün anne olacağımı dedi.
O gün o komşumu bana Allah Karsıma çıkardı diyorum.
Ve 2 aydır
Bana çok moral oldu bu olay

cumaya kadar olmazsam arayayım, gelin derseler giderim canım, bekle biraz derseler de beklerim.
senin kontrolün ne zaman olacak?
Cumartesi olacak canim.igneleri sormustum sislik yapiyormu diye.cok degil ama var tabi tartida 1 kilodan fazla oynadi hemen onsa sasrdim.

Meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldm bende bugün adet oldum ama tsh değerim yüksek olduğu için ilaç kullanıyorum ve tedavimi birdahaki adete erteledk. Sanırım temmuz sonu gibi adet olurum ve herşey normalse başlarım.. Bu yolda Allah hepimize yardım etsin inşallah...

Neguzel resmen rabbim cikarmis karsina.umudunu hic yitirme.canim bende niye olmuyor sebepte yok diye okdar uzuldum kendimi yiprattimki ama allahin takdiri demekki insallah hemipiz anneligi tadicaz sabir...

Canim sorunun ne.tsh dan baska sorun yoksa bekle bence.cunku cok etkiliyor arkdsim ilac kullandi normale donunce 3 ay brkle demis doktor hamile kalmazsan gel demis ilk ay hamile kaldi.ve 5 senelik evli 5 senede iki kez gebe kaldi onlarda dusuk oldu.sebepsiz diyorlardi hep tsh cok dikkate almayirlar biraz yuksek bile olsa etkiliyormus demekki

Cuma günü opu yapılacak bugün bir başağrısı en son majezik aldım inşallah bir sıkıntı olmaz DR sordum al dedi

İyi geceler kizlar bende tedaviye baslamayi bekliyorum.bu ay baslayacaktik fakat bir yumurtam biraz fazla buyukmus o sebeple baslayamadik.temmuz ayina kaldi artik beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…