2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Bugunler inan cabuk geciyor canim.yok ignelerdi kontroldu kac yumurta oldu buyudu buyumedi derken.asil sikinti tranfer sonrasi.resmen saatleri sayiyosun sonuc icin.insallah bu ay bize ugurlu gelir hepimiz guzel haberler alirizz
Onu hic dusenmiyorm zaten nasil gececek.insallah canim insallah

Günaydın 6 tane falan yumurtam bar cuma opu olacağım hayırlısıyla inşallah sağlıklı çıkarları

Tup bebek doktorum ultrsona bakalim gerek gorursem istcem dedi.demekki gerek gormedi

benim ilk zamanlar ultrasonda 4-5 antral folikülüm vardı doktor hemen istedi ,
sana antral folikül sayını falan söylemedi mi hiç ?

bazı doktorlar fsh ı çok yüksek görmezse istemiyor ama o da yanlış
benim fsh ım 5,5 iken amh 0,37 idi ...

yani fsh iyi amh kötü idi

Ya simdi bi arkadsimla konusuyorum sonucunu almis amh yaptacakti demistimya 0.01 cikmis kizlar labrtda yaptrmis daha doktora gotrmemis ama cok dusuk degilmi

arkadaşım yumurtaları bitmek üzere çok acele etsin

arkadaşım benim ilk tedavim 6 aydır olur diye uğraştım
7 ay önce dhea kullanmaya başladım hala kullanıyorum
5 defa çatlatma iğnesi yapıldı olmadı

sen nerede tedevi oluyorsun ?

bol şans dilerim :) tedaviniz nerede olacak? sorununuz nedir? inşallah sonuçlar güzel olsun hepimiz için.
Teşekkür ederim. Hepimize bol şanslar :) Tedavim İzmir İrenbe Tüp Bebek Merkezi'nde devam ediyor. Sorunum konusunda az önce uzunca bir mesaj yazdım ama kısaca kronik tüpte kronik iltihaplanma ve daha önce geçirdiğim ameliyatlar sonucunda yapışmalar var. Şansımızı deniyoruz işte. Bakalım zaman ne gösterecek :) Umarım hepimizin yüzü güler sonunda. Sevgiler :)

maşallah canım,
senin sorun neydi amh mı?
Hayır aslında bir problem yok amh 2.03 benim yalım 32 eşimde sayı az ama olmayacak gibi değil biz Zaman kaybetmek istemedik ama az çıktı yumurta malasef ama inşallah sağlıklı olur

Hayır aslında bir problem yok amh 2.03 benim yalım 32 eşimde sayı az ama olmayacak gibi değil biz Zaman kaybetmek istemedik ama az çıktı yumurta malasef ama inşallah sağlıklı olur

sağlıklı olsunlar, hepsi de döllensin ve gelişsin, inşallah sonucunuz güzel olsun.

Kaç tane yumurta toplandı canım sende

Pembe ucurtma nasılsın adet olmadim sanırım. Yücel bey tatile çıkacak mı acaba

olamadım daha ya
çıkmaz umarım, bi de çıkarsa naparım o zaman, hiç sormadım açıkcası...
senin de başlamana az kaldı di mi?
ben mayıs sonunda, adetime 1 hafta kala histeroskopi olmuştum, polip alınmıştı... acaba adet düzenim ondan değişmiş olabilir mi? bu hafta adet olmazsam, yine de gidip muayene olsam mı acaba?

Ben de sormadım hiç canım. Ben de temmuz sonu gibi istanbul da olurum . Açıkçası dünkü patlamadan dolayi da korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…