2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Yumiti kac cuma gunu adetin kacinci gunu oluyor canim.bende c.tesi kontrole gdecegim bakalim kac yumurta olustu

Ahh canm keşke tek sorunumuz tsh olsa.. Eşim 2 kez varikoselden ameliyat oldu morfoloji düşük.. Onunla uğraşırken benm fsh fırladı rezerv azalmş.. Yani sorun bir değil biçok.. 2 denemem oldu benm bu 3. Olacak.. İnşallahta son olur.. Bu uğurda yola çıkan herkese Allahım güzel sonuçlar almayı nasip etsin

Amin canim insallah 3.de tutar nerede yaptrmistin

Amin canim insallah 3.de tutar nerede yaptrmistin
Canm ilkini izmirde smyrna da yaptrdm 2 tane 5. Gün embrysu kimyasal oldu. İkinciyi akdeniz üniverstsnde yaptrdm 7. Haftada düşük yaşadım.. Şimdikini antalya tüp bebekte yaptrıcam. Üçüde farklı yerler yani inşallah bu kez devamı gelir.. Senin kaçıncı denemen?

Canim talihsizlikler yasamissin ama oluyor bak sonucta insallah 3.de olur.dusuk neden oldu pihtilasmaya baktrdinmi.benim ilk canim

Mrb hanimlar bende temmuz 22 gibi tup bebek tedavisine basliycam ins bir kizim var 8 yasinda norml oldu 1 senedir kardes deniyoruz olmayinca doktora gittik meger esimin spermi bitmis mikrotese ameliyati olucak bende sorn yok cok sukur acibadem tayfun bagisa gidiyorum doktor %70 sansin var dedi heyecanla adetimi bekliyorum tahliler folik asit fln verdi onlari yapiyoruz bu syfalari okumaktan uyku girmiyo gozume

selam hanımlar aranıza katılmak isterım.ilk adetımle süreç başlayacak ve dondurulmuşum transfer edilecek.ohss belası bittiyse tabi.

BİR SORUM VAR....slm kızlar bende ilk regl ile tüp bebek tedavisine başlıycam..kısaca hikayemi anlatayım (29 yaşındayım 1 yıllık evliyim aralık ayında bir düşüğüm var normal yollarla hamile kalmıştım düşüğüm olduğunda lupus(sle) hastası olduğumu öğrendim hastlalık amh değeri düşürüyor ve riskli gebelik durumunu da beraberinde getiriyor regl itibari ile kan sulandırcı kullanıyorum hamilelik boyuncada kullanıcam )
SORUM ŞU ben gaziantepteyim perinatoloji doktoruna gidiyorum ama tüp bebek tedavisini istanbulda yapılacak dktrumun beraber çalıştığı doktor TEKSEN ÇAMLIBEL miş bu doktor ve hastane hakkında bilgisi olan varmı..... birkaç yerde hep kötü şeyler yazıyor..
ben aslında acıbadem de bülent tıraşı düşünüyordum ama dkt kendi dkt ile çalışıyormuş ...

Canim gecmis olsun oncelikle bende fmf hastasiyim ve lupustan suphelendiler ana testim pozitif cikti.ailede lupus olup dogal yolla kalan kalabilen var.oncelikle teshisin dogru konuldumu buda cok onemli romtzmal hastaliklarda.ilac kullaniyormusun.kan sulandrci bende kullanacgim 9 ay nasip olursa gebelik

evet canım teşhis konuldu ilaç kullanıyorum ben hamile kalmadan öncede kan sulandırcı kullanıyorum çünkü bende gebelik oluşunca hemn düşük oluyor tutunamıyor malesef gebe kalırsamda hep kullanıcam kan sulandırıcı ... evet lupusta normal yollarla hamile kalan var ilk gebeliğimde bende öyle kaldım ama sorun oldu o yüzden tüp bebek yapılacak inşallah iyi bir doktor bulurum..
buarada sana da çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…