2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Canim polip sogan kuru ile kaybolcak bisey degil.yag bezesi gibi dusun onu.benimde vardi ilk tup bebekten once histereskopiyle aldirdim bende.cok korkulacak bisey degil merak etme.ama aldirmaktan baska carede yok malesef..

polipinizi aldırdıktan sonra adet düzeniniz değişti mi? ben mayıs sonunda adetimden 1 hafta önce aldırdım, o ay zaten histeroskopi sonrası devam eden kanama ile adetim aynı dönemlerde oldu. bu ay da adet günüm geldi geçti fakat olamadım :S ne güzel adet olsam başlamış olacaktım tüp bebek tedavisine.

Brüksel tüp bebek Cnm. İns hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz
merhaba, ben de mayıs sonunda brüksel tüp bebek mrkz.de polip aldırdım. adet günüm geçti ama olamadım maalesef yoksa şimdi başlamış olacaktım tedaviye, adet olunca inşallah...
merkez bayramda da açıkmış, çok güzel. bol şans dilerim size.

Canim merkezi arayıp sordun mu adet olamıyorum diye

Teşekkür ederim hepimize bol şans..evet açık bayramdada..bende geçen ay gelecektim ama ameliyattan sonra çok erken oldum adet çok yıpranmış hissettim kendimi o yüzden gelmedim bu ay oldu..hayırlısıyla olsunda ins..ins sizde biran önce başlarsınız..

Canim polip sogan kuru ile kaybolcak bisey degil.yag bezesi gibi dusun onu.benimde vardi ilk tup bebekten once histereskopiyle aldirdim bende.cok korkulacak bisey degil merak etme.ama aldirmaktan baska carede yok malesef..
tşk ederim canım .. ilk tüp bebek demişsin ya inşallah olumlu sonuç almışsındır

tşk ederim inşallah güzel olur rabbim isteyen herkese bu mubarek gecede sağlıklı mubarek evlatlar versin..

inşallah benim dkt ve merkezde iyi olur bana dua edin kızlar sizler hepiniz dualarımdasınız...

Kizlar selam. Tedavilerinizi nerede yaptiyorsunuz?

Ben bahceci umut tup bebek merkezi doc dr cem celik e gidecegiz ama tam olarak hakkinda bilgim yok malesef. Rapor hakkimi kullanmak icin sectim bu merkezi.

Canim evet benimde 5 gun gecikmeyle geldi adetim.ama benim perdede vardi.hem polip hem perde ameliyatini ayni anda oldum.ben ona bagladim gecikmesini.hayirlisi olsun canim artik hic stres yapma oyle daha cok gecikiyo.

Kizlar selam. Tedavilerinizi nerede yaptiyorsunuz?

Ben bahceci umut tup bebek merkezi doc dr cem celik e gidecegiz ama tam olarak hakkinda bilgim yok malesef. Rapor hakkimi kullanmak icin sectim bu merkezi.
ben tekzen çamlıbele gidicem benim doktorum tekzen beyle çalışıyormuş inşallah iyi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…