- 22 Haziran 2016
- 819
- 677
- 103
- 41
Canim polip sogan kuru ile kaybolcak bisey degil.yag bezesi gibi dusun onu.benimde vardi ilk tup bebekten once histereskopiyle aldirdim bende.cok korkulacak bisey degil merak etme.ama aldirmaktan baska carede yok malesef..
hepsi kaliteli olsun, hepsi döllensin ve 5. güne kadar gitsin, transferden sonra da dondurmak için de kalsın inşallah :)Bugün opum var lütfen dua edin arkadaşlar bana kaliteli olurlar inşallah
Amin Canım inşallahhepsi kaliteli olsun, hepsi döllensin ve 5. güne kadar gitsin, transferden sonra da dondurmak için de kalsın inşallah :)
merhaba, ben de mayıs sonunda brüksel tüp bebek mrkz.de polip aldırdım. adet günüm geçti ama olamadım maalesef yoksa şimdi başlamış olacaktım tedaviye, adet olunca inşallah...Brüksel tüp bebek Cnm. İns hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz
Insallah canim.bende cok stresliyim daha basindayim ama ilk oldugundan sanirim cok heyecan ve strsliyim gunler gecmiyor
Canim merkezi arayıp sordun mu adet olamıyorum diyemerhaba, ben de mayıs sonunda brüksel tüp bebek mrkz.de polip aldırdım. adet günüm geçti ama olamadım maalesef yoksa şimdi başlamış olacaktım tedaviye, adet olunca inşallah...
merkez bayramda da açıkmış, çok güzel. bol şans dilerim size.
Teşekkür ederim hepimize bol şans..evet açık bayramdada..bende geçen ay gelecektim ama ameliyattan sonra çok erken oldum adet çok yıpranmış hissettim kendimi o yüzden gelmedim bu ay oldu..hayırlısıyla olsunda ins..ins sizde biran önce başlarsınız..merhaba, ben de mayıs sonunda brüksel tüp bebek mrkz.de polip aldırdım. adet günüm geçti ama olamadım maalesef yoksa şimdi başlamış olacaktım tedaviye, adet olunca inşallah...
merkez bayramda da açıkmış, çok güzel. bol şans dilerim size.
tşk ederim canım .. ilk tüp bebek demişsin ya inşallah olumlu sonuç almışsındırCanim polip sogan kuru ile kaybolcak bisey degil.yag bezesi gibi dusun onu.benimde vardi ilk tup bebekten once histereskopiyle aldirdim bende.cok korkulacak bisey degil merak etme.ama aldirmaktan baska carede yok malesef..
tşk ederim inşallah güzel olur rabbim isteyen herkese bu mubarek gecede sağlıklı mubarek evlatlar versin..istiyorsan dene ama soğan-incir vs kürlerinin ben faydasına inanamıyorum... polip i aldırmak olumlu olur inşallah. operasyon çok kısa sürüyor sonrasında da iki saat içinde normal hayatına devam edebiliyorsun.
allah kolaylıklar versin.
Canim evet benimde 5 gun gecikmeyle geldi adetim.ama benim perdede vardi.hem polip hem perde ameliyatini ayni anda oldum.ben ona bagladim gecikmesini.hayirlisi olsun canim artik hic stres yapma oyle daha cok gecikiyo.polipinizi aldırdıktan sonra adet düzeniniz değişti mi? ben mayıs sonunda adetimden 1 hafta önce aldırdım, o ay zaten histeroskopi sonrası devam eden kanama ile adetim aynı dönemlerde oldu. bu ay da adet günüm geldi geçti fakat olamadım :S ne güzel adet olsam başlamış olacaktım tüp bebek tedavisine.
Yok canim malesef alamadim.aralik ayinda yapmistim ama gebelik elde edemedik.simdi adetimle ikinciye baslicaz kismetse..tşk ederim canım .. ilk tüp bebek demişsin ya inşallah olumlu sonuç almışsındır
inşallah bu defa güzel sonuç alırsın rabbim bu mubarek günde hepimize nasip etsin..Yok canim malesef alamadim.aralik ayinda yapmistim ama gebelik elde edemedik.simdi adetimle ikinciye baslicaz kismetse..
Insallah canim hberlerini bekliyoruzBugün opum var lütfen dua edin arkadaşlar bana kaliteli olurlar inşallah
Insallah canim.nasilsin nasil yapildi islem agri aci oldumu7 yumurtam toplandı kızlar inşallah hepsi sağlıklı çıkar
ben tekzen çamlıbele gidicem benim doktorum tekzen beyle çalışıyormuş inşallah iyi olur..Kizlar selam. Tedavilerinizi nerede yaptiyorsunuz?
Ben bahceci umut tup bebek merkezi doc dr cem celik e gidecegiz ama tam olarak hakkinda bilgim yok malesef. Rapor hakkimi kullanmak icin sectim bu merkezi.
Ruzey neyaptinTamam Cnm haber ederim ins iyidir stresi var üstümde epey ins hepimiz için herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?