- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
ben opu dan 1 hafta sonra adet gördüm ve doktora gittim. dogum kontrol hapina başlattı ve yaklaşık 6 ila 7 hafta sonra transferim olucak dedi. yarin kontrolum var kendisi bir iyne yapacakmış. ve transfer günü belli olur herhalde.amin çok tşk. en azindan bu ay iğne kullanmıcaz. ben kaçıncı gun transfer yapilacağini merak edıyorum.yıne 17.gunu bulacakmı acaba bilgin varmı
Aynen canim benimde ilk yarin son ignem ama kontrolum c.tesi sabah erkenden.menopur 225 kulandim sen ne kullaniyorsinBende bugün 4. Yü oldum yarın 5. Gün kontrolüm var..sizinde mi ilk sefer
Ozman ayni gun baslasik demekki bakalim haberlesiriz canim merede yaptryorsunBende bugün 4. Yü oldum yarın 5. Gün kontrolüm var..sizinde mi ilk sefer
Puregon 300 kullanıyorum..ilaçların ne gibi bi farkı oluyor bilmiyorm ama..nerde yaptırıyorsunuz tüp bebeğiAynen canim benimde ilk yarin son ignem ama kontrolum c.tesi sabah erkenden.menopur 225 kulandim sen ne kullaniyorsin
Bende bilmiyorum canim farkini.soruna goremi acaba.benim aciklanamayan infertilite.eurofertil istanbul sen canmPuregon 300 kullanıyorum..ilaçların ne gibi bi farkı oluyor bilmiyorm ama..nerde yaptırıyorsunuz tüp bebeği
Brüksel tüp bebek Cnm. İns hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruzBende bilmiyorum canim farkini.soruna goremi acaba.benim aciklanamayan infertilite.eurofertil istanbul sen canm
Insallah canim.hber ver bakalim yarin kac yumurtan olusmus bende c.tesi yazarimBrüksel tüp bebek Cnm. İns hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz
Ruzey Merhaba ben de brükselde yaptircm. Nasılsin kaçıncı gündesinBrüksel tüp bebek Cnm. İns hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz
Tamam Cnm haber ederim ins iyidir stresi var üstümde epey ins hepimiz için herşey yolunda giderInsallah canim.hber ver bakalim yarin kac yumurtan olusmus bende c.tesi yazarim
Insallah canim.bende cok stresliyim daha basindayim ama ilk oldugundan sanirim cok heyecan ve strsliyim gunler gecmiyorTamam Cnm haber ederim ins iyidir stresi var üstümde epey ins hepimiz için herşey yolunda gider
bu durumda 2 görüş var bazı dr lar engel değil dıyor, bazıları 1 ay erteliyor. ohss nefes darlığı , pıhtı atma vs yapabıleceği için tehlıkelı.hastanın durumuna göre karar verıolar demekkı.. zaten ben çok üzüldüm ertelenince butun ümitlerım bitti o an. elıme su vermışlerdı idrara sıkış dedıler 5 dk sonra iptal edıoruz dedıler.neye uğradığımı şaşırdım.artık unutmak ıstıyorum.Merhaba Cnm karnında mı sıvı vardı bendede var sıvı ama doktorum transfere engel degil Dedi şuan çok stres oldum sıvı tam olarak nerde sende doktor bana embriyo yüzde koyacağımız yerde olmadığı müddetçe sorun yok Dedi çünkü
Aynen geçmiyor günler hayırlısıyla geçsinde ins..unuturuz bu günleri nasılsa :)Insallah canim.bende cok stresliyim daha basindayim ama ilk oldugundan sanirim cok heyecan ve strsliyim gunler gecmiyor
Hayırlısı o zaman..ben çok sordum doktora ( ki zaten benim sorunum sıvı olması ve bu yüzden ameliyatta oldum) sorum olmaz mı diye kesinlikle bi sorun yok herşey yolunda Dedi..içim çok sıkılıyor aksilik çıkmasından korkuyorum ama doktorlarada güvenmek istiyorm..ins sorun olmaz ne diyim..gerçekten sende düşünme o Zaman Cnm haklısın unutmak lazım bazı şeyleri..bu durumda 2 görüş var bazı dr lar engel değil dıyor, bazıları 1 ay erteliyor. ohss nefes darlığı , pıhtı atma vs yapabıleceği için tehlıkelı.hastanın durumuna göre karar verıolar demekkı.. zaten ben çok üzüldüm ertelenince butun ümitlerım bitti o an. elıme su vermışlerdı idrara sıkış dedıler 5 dk sonra iptal edıoruz dedıler.neye uğradığımı şaşırdım.artık unutmak ıstıyorum.
mrblar ben gaziantepteyim perinatoloji uzmanına gidiyorum o yapıcak ama biraz korkuyorum polip alındıktan sonrada benim dkt çalıştığı dkt tekzen çamlıbel miş onunla çalıştığını söyledi takibini gaziantepteki doktorum yapıcak yumurta toplama ve yerleştirme işlemini tekzen çamlıbel yapıcak istanbulda inşallah tüp bebek olumlu sonuç verir.canım, ben de mayıs sonunda histeroskopi ile polip aldırdım, bu ay da adet günüm geldiği halde adet olamadım... nerede tedavi olacaksın? inşallah tedavinin sonucu olumlu olsun.
Canim hadi hayirlisi olsun.insallah guzel kaliteli yumurtalarin olur..Bugün opum var lütfen dua edin arkadaşlar bana kaliteli olurlar inşallah
Canim polip sogan kuru ile kaybolcak bisey degil.yag bezesi gibi dusun onu.benimde vardi ilk tup bebekten once histereskopiyle aldirdim bende.cok korkulacak bisey degil merak etme.ama aldirmaktan baska carede yok malesef..mrblar ben gaziantepteyim perinatoloji uzmanına gidiyorum o yapıcak ama biraz korkuyorum polip alındıktan sonrada benim dkt çalıştığı dkt tekzen çamlıbel miş onunla çalıştığını söyledi takibini gaziantepteki doktorum yapıcak yumurta toplama ve yerleştirme işlemini tekzen çamlıbel yapıcak istanbulda inşallah tüp bebek olumlu sonuç verir.
polip için soğan suyu kürü yazıyor ama denesem mi bilemedim..
mrblar ben gaziantepteyim perinatoloji uzmanına gidiyorum o yapıcak ama biraz korkuyorum polip alındıktan sonrada benim dkt çalıştığı dkt tekzen çamlıbel miş onunla çalıştığını söyledi takibini gaziantepteki doktorum yapıcak yumurta toplama ve yerleştirme işlemini tekzen çamlıbel yapıcak istanbulda inşallah tüp bebek olumlu sonuç verir.
polip için soğan suyu kürü yazıyor ama denesem mi bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?