2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

tup bebek 2 denemem yumurtalar toplandi ve transfer temmuz sonu. 1 denememde de aynisi oldu donduruldu 2 ayrı zamanda transferim oldu. yumurta toplama 2. transfer 3 olucak yani
Dondurulmuslarla sans daha yukseliyor diye duydum.hatta bazi merkezler ozellikkle dondurup sonrasjnda transfer ediyorlarmis ins olur busefer

Nasibimizde varsa o kurler hepsi bir arac.tabiki beslenmemize dikkat etmemiz gerekiyormus bilmem yapsakmiki

ay ins canim ya çok yorucu bir süreç. mevlam tez vakitte hepimize nasip etsin ins.
Canim buarda yumurta takibinde hep benim bir yumurtam olusuyordu.acaba bundada oyle olmasin.nasil ilaclar kullaniliyor ignemi hapmi bir ilacmi bide ilac fiayati 1500 gbi rakamlardan bahsediliyor pahali degilmi.kac gun kullaniyoruz bu ilaclari

Canim buarda yumurta takibinde hep benim bir yumurtam olusuyordu.acaba bundada oyle olmasin.nasil ilaclar kullaniliyor ignemi hapmi bir ilacmi bide ilac fiayati 1500 gbi rakamlardan bahsediliyor pahali degilmi.kac gun kullaniyoruz bu ilaclari
arkadasim tup bebekte sadece iyne kullanıyorsun. doktorun senin tahminlerine senin rahatsızlığına göre tedavini baslatiyo. i ynelerin fiyatları kişiye göre degisiyo tabi 1000, 1500,2000 veren bile var. ama şartların tutuyorsa rapor cikart fiyat neredeyse yarıya dusuyo

ben yumurta gelişiminde 2 ayrı iyne kullanmistim. 12 gün de toplanmıştı. raporlu olduğum içinde 608 lira vermistim

Anladim.rapor cikarmaya zamanim yok artik onun icinde baya formaliteler gerekiyor sanirim.sagol canm

Şimdi yaz mevsimi, Güneşten de alıyoruz canım D vitaminini.
Allah nasip etsin inşallah.
Klomen mi içiyordun yumurta takibi yaptırdığın Zaman?
Evet canim klomenle yapildi bir kere yapildi.sonrasinda kist olustu 3 4 ay gtmedi onu bekledim.sonra asilama direk yaptrdim.asilmadada ayni sorun oldu.bende kendi oluruna biraktim.baktim olacak gbi degil.tup denemeya karar verdim

Pembe ucurtma adet oldun mu ben hala olmadim ya karin agrisindan duramiyorum olmuyor ama hic sasmszdi gunude pazartesi gece olmam gerekiyordu hatta saati bile sasmaz

Olmadım Canım haftasonu olmam lazım benim, ya da pazartesi olurum.
test yaptın mı günlerin düzenliyse bi baksamıydın acaba? Hayırlısı allahtan

Olmadım Canım haftasonu olmam lazım benim, ya da pazartesi olurum.
test yaptın mı günlerin düzenliyse bi baksamıydın acaba? Hayırlısı allahtan
Canim test yoktu elimde.ovulasyon testi vardi demin ona baktim ikinci cizgi belirgin ama onunla anlasilirmiki

Canim test yoktu elimde.ovulasyon testi vardi demin ona baktim ikinci cizgi belirgin ama onunla anlasilirmiki
Bak çok heyecanlandım şimdi :) Ovulasyon testiyle olur mu bilmiyorum da sabah hemen bi test al bence eczaneden. Temmuz gelmeden belki de müjde vereceksin, hayırlısı Canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…