2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Aynen oyle canim bari yarina sarksada biraz.3.gunle pazrtesiyi kurtarsak.simdi sökulecek die korkuyorum.simdi olsa yarin.2.gun sayilmaz pazartesi 4.gun gbi olur bi tuaf :) testlerimizi tekrarlarlarmiki.ben merkeze4 ay once galan gttim gorusmeye yakin zamanda gtmedim.tam bilmiyorum.ya bide moralim bozuldu eurofertil yorumlari okudum hep olumsuz syler yazmislar

Canım, henüz yok benim bari akşama doğru başlasın ya da yarın. Biz mi telaş yaptık anlamadım ki benim hiç böyle leke olmazdı.
2.gün ya da 3. Testler tekrardan yapılıyor ve ona göre ilaçlar belirleniyor.
merkez mühim ama şans, nasip işi canım, olumsuzları okuyup da üzülme bence. İnşallah sen güzel şeyler Yaşar ve yazarsın. ben Brüksel E sormuştum, bayram günlerinde de açıklar, öyle olmaları gerekir saatlerin kıymeti var, opu Bayrama denk gelir bence.

arkadaşlar gunaydin. bende geçen ay ki adet dönemiyle başladım tedavime. aynı sizin gibi cumartesi sabah yataktan hastalanmış olarak kalktım.ve hemen doktorumu aradi. cumartesi 1, pazar 2, napicam ben dediim. Korkma biz adetin 2 ila 5 gün arasi baslayabiliyoruz. genelde alışkanlık olmuş 2 gün diye ama sorun yok benim için rahat ol pazartesi gel başlarız dedi. ve 3 günü basladik. ve sizinde e ndiselerimizi görünce yazmak istedim rahat olun arkasaslar

Meraba kizlar bende ikinci icin tedavi basliyorum kismetse.dun adetin ikinci gunuydu doktora gittim ama malesef bayrama takiliyoruz 9 gunluk tatil oldugu icin.temmuz adetine kaldim malesef

Teşekkürler yorumun için, normalde benim 28 günde bir, pazar olmam lazım ama dün sabah leke sonrasında da regl im başlamış gibi oldu ama devam etmedi, şimdi de yok. Randevu almıştım bugün için ama arayıp devam etmediğini söyledim. Hep stresten böyle oldu sanırım, bakalım ya bugün ya da yarın başlar diye umuyorum.

Sizin tedaviniz ne aşamada? Nerede tedavi görüyorsunuz? Bol şans dilerim.

ben izmir de medikal park da tedavi görüyorum. geçen ay yumurtalarim toplandi. pko yum ben aşırı yumurta olduğu için ohss oldum ve yumurtalar toplanildi. kismetse temmuzda transferim olucak. bu arada benim hastanede çalışıyor bayramda.
stres çok etkiliyo arkadasim. bide adetin lekelenmemiydi yoksa 1 pet falan doldumu? bunun bilgisini verdi mi?

Gına l f kullanıyorum 225 ama 7 -8 yumurtam olmuş az değiş mi adetimin 5. Günü

Merhaba hikâyemiz nerdeyse ayni 4 bucuk yıllık evliyiz 1 olumsuz asilama yapildi bizede sebepsiz dendi
Bizde temmuz sonu gibi baslayacgiz Allahin izniyle..
@esrayesra

Tedekkurler canim allah razi olsun.sonucun neoldu peki

Canim ben bu sabah oldum adet aradim merkezi pazartesi gelenilrsin skinti olmaz dediler

Benimde 4 sene olacak canim evleneli.inslalah basi gbi sonuda ayni olur ikimizde mutlu hber aliriz
Insallah guzel haberler veririz..benimde adet dundu olmadim henüz.sen bu ay basliyosun herhlde
Bende basliycktm ama dr um kongreye gidckmis bayram donemlerinde o yuzden onumuzdeki aya kaldi.canim senin hic hamilelik olusmadi mi ne zamandir istiyosun bebek.

Kızlar bugün adetimin 5. Günü gonal f kullanıyorum 225 ama 7 -8 yumurtam olmuş az değiş mi

Hayir canim malesef hic olmadi.gorunuste hersey normal.2 senedir korunmuyorum.senin peki

Canim ben bursada uludag universitesinde yaptiriyorum.devlet oldugu icin malesef bayramdada kapali.
Olsun canim bidahaki ay yaptrirsin hayorlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…