Aynen oyle canim bari yarina sarksada biraz.3.gunle pazrtesiyi kurtarsak.simdi sökulecek die korkuyorum.simdi olsa yarin.2.gun sayilmaz pazartesi 4.gun gbi olur bi tuaf :) testlerimizi tekrarlarlarmiki.ben merkeze4 ay once galan gttim gorusmeye yakin zamanda gtmedim.tam bilmiyorum.ya bide moralim bozuldu eurofertil yorumlari okudum hep olumsuz syler yazmislarBen de seninle aynı durumdayım, sabah bi damla geldi, oldum diyerek randevu aldım yarına, sonrasında devam etmedinapacağımı da şaşırdım :/ 3. Gün de başlanabilir ama bana hep 2 demişlerdi. Hormonlara bakılacak ona göre.
Aksilik işte stresten oldu hep :/
Teşekkürler yorumun için, normalde benim 28 günde bir, pazar olmam lazım ama dün sabah leke sonrasında da regl im başlamış gibi oldu ama devam etmedi, şimdi de yok. Randevu almıştım bugün için ama arayıp devam etmediğini söyledim. Hep stresten böyle oldu sanırım, bakalım ya bugün ya da yarın başlar diye umuyorum.arkadaşlar gunaydin. bende geçen ay ki adet dönemiyle başladım tedavime. aynı sizin gibi cumartesi sabah yataktan hastalanmış olarak kalktım.ve hemen doktorumu aradi. cumartesi 1, pazar 2, napicam ben dediim. Korkma biz adetin 2 ila 5 gün arasi baslayabiliyoruz. genelde alışkanlık olmuş 2 gün diye ama sorun yok benim için rahat ol pazartesi gel başlarız dedi. ve 3 günü basladik. ve sizinde e ndiselerimizi görünce yazmak istedim rahat olun arkasaslar
Nerede olacak tedaviniz, ben Brüksel tüp bebek mrkz. Bayram'da da açıklarmış.Meraba kizlar bende ikinci icin tedavi basliyorum kismetse.dun adetin ikinci gunuydu doktora gittim ama malesef bayrama takiliyoruz 9 gunluk tatil oldugu icin.temmuz adetine kaldim malesef
ben izmir de medikal park da tedavi görüyorum. geçen ay yumurtalarim toplandi. pko yum ben aşırı yumurta olduğu için ohss oldum ve yumurtalar toplanildi. kismetse temmuzda transferim olucak. bu arada benim hastanede çalışıyor bayramda.Teşekkürler yorumun için, normalde benim 28 günde bir, pazar olmam lazım ama dün sabah leke sonrasında da regl im başlamış gibi oldu ama devam etmedi, şimdi de yok. Randevu almıştım bugün için ama arayıp devam etmediğini söyledim. Hep stresten böyle oldu sanırım, bakalım ya bugün ya da yarın başlar diye umuyorum.
Sizin tedaviniz ne aşamada? Nerede tedavi görüyorsunuz? Bol şans dilerim.
Tedekkurler canim allah razi olsun.sonucun neoldu pekiarkadaşlar gunaydin. bende geçen ay ki adet dönemiyle başladım tedavime. aynı sizin gibi cumartesi sabah yataktan hastalanmış olarak kalktım.ve hemen doktorumu aradi. cumartesi 1, pazar 2, napicam ben dediim. Korkma biz adetin 2 ila 5 gün arasi baslayabiliyoruz. genelde alışkanlık olmuş 2 gün diye ama sorun yok benim için rahat ol pazartesi gel başlarız dedi. ve 3 günü basladik. ve sizinde e ndiselerimizi görünce yazmak istedim rahat olun arkasaslar
Benimde 4 sene olacak canim evleneli.inslalah basi gbi sonuda ayni olur ikimizde mutlu hber alirizMerhaba hikâyemiz nerdeyse ayni 4 bucuk yıllık evliyiz 1 olumsuz asilama yapildi bizede sebepsiz dendi
Bizde temmuz sonu gibi baslayacgiz Allahin izniyle..
@esrayesra
Canim ben bu sabah oldum adet aradim merkezi pazartesi gelenilrsin skinti olmaz dedilerTeşekkürler yorumun için, normalde benim 28 günde bir, pazar olmam lazım ama dün sabah leke sonrasında da regl im başlamış gibi oldu ama devam etmedi, şimdi de yok. Randevu almıştım bugün için ama arayıp devam etmediğini söyledim. Hep stresten böyle oldu sanırım, bakalım ya bugün ya da yarın başlar diye umuyorum.
Sizin tedaviniz ne aşamada? Nerede tedavi görüyorsunuz? Bol şans dilerim.
Insallah guzel haberler veririz..benimde adet dundu olmadim henüz.sen bu ay basliyosun herhldeBenimde 4 sene olacak canim evleneli.inslalah basi gbi sonuda ayni olur ikimizde mutlu hber aliriz
Hayir canim malesef hic olmadi.gorunuste hersey normal.2 senedir korunmuyorum.senin pekiInsallah guzel haberler veririz..benimde adet dundu olmadim henüz.sen bu ay basliyosun herhlde
Bende basliycktm ama dr um kongreye gidckmis bayram donemlerinde o yuzden onumuzdeki aya kaldi.canim senin hic hamilelik olusmadi mi ne zamandir istiyosun bebek.
Canim ben bursada uludag universitesinde yaptiriyorum.devlet oldugu icin malesef bayramdada kapali.Nerede olacak tedaviniz, ben Brüksel tüp bebek mrkz. Bayram'da da açıklarmış.
Canim sizde sorun neydi?Kızlar bugün adetimin 5. Günü gonal f kullanıyorum 225 ama 7 -8 yumurtam olmuş az değiş mi
Insallah guzel haberler veririz..benimde adet dundu olmadim henüz.sen bu ay basliyosun herhlde
Bende basliycktm ama dr um kongreye gidckmis bayram donemlerinde o yuzden onumuzdeki aya kaldi.canim senin hic hamilelik olusmadi mi ne zamandir istiyosun bebek.
Olsun canim bidahaki ay yaptrirsin hayorlisi olsunCanim ben bursada uludag universitesinde yaptiriyorum.devlet oldugu icin malesef bayramdada kapali.
Hic fikrim yok canmKızlar bugün adetimin 5. Günü gonal f kullanıyorum 225 ama 7 -8 yumurtam olmuş az değiş mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?