- 8 Ağustos 2015
- 132
- 65
- 98
- 36
Amin, cümlemizin inşallah.Merhaba canım allah nasip.ederse bayramdan sonra basliycam allahım yardimcimiz olsunn
Bi arkadasimla konusyordum.gecen ay hamile kaldi ama gelisrmedi dustu bebegi.ona adetimin gectiginden bahsettim.test yaptr dedi.ovulasyonlarida birlikte almistik.ben ovulasyon testiyle ogrendim bi dene dedi.denedim ama tam koyu degil silik.olursa eger şok olurum.bu ay hic umudum yoktu tup bebege baslayacagim icin.Bak çok heyecanlandım şimdi :) Ovulasyon testiyle olur mu bilmiyorum da sabah hemen bi test al bence eczaneden. Temmuz gelmeden belki de müjde vereceksin, hayırlısı Canım.
Ay inan çok sevineceğim inşallah hamilesindir ve tüp E gerek kalmaz :) benim de bu ay hiç ek gayretim olmadı ama Allah'ın takdiri belli olmaz Canım, hemen yaz olur mu :)Esimi nobetci eczaneye gonderdim simdi ☺
Tamam canim yazarim.eger olursa gercekten bu isin pskolojik olduguna inanirim.dedigim gbi hic umutlanmadim umursamadim buay.olmazsada skinti yok tup deneyecegim zaten hayirlisi olsunAy inan çok sevineceğim inşallah hamilesindir ve tüp E gerek kalmaz :) benim de bu ay hiç ek gayretim olmadı ama Allah'ın takdiri belli olmaz Canım, hemen yaz olur mu :)
Olursa çok güzel olur ama olmazsa da tüp Canım, hayırlısı allahtanTamam canim yazarim.eger olursa gercekten bu isin pskolojik olduguna inanirim.dedigim gbi hic umutlanmadim umursamadim buay.olmazsada skinti yok tup deneyecegim zaten hayirlisi olsun
Yaptim test canim negatif cikti.aynen hayirlisi canimOlursa çok güzel olur ama olmazsa da tüp Canım, hayırlısı allahtan
Hayırlısı Canım. 2.günümüz pazara denk gelmesin de inşallah.Yaptim test canim negatif cikti.aynen hayirlisi canim
Aynen canim.bende onu dusunuyorum.bugun olursam ya hemen olayim yada pazara kadar olmam insallahHayırlısı Canım. 2.günümüz pazara denk gelmesin de inşallah.
Aynen canim.bende onu dusunuyorum.bugun olursam ya hemen olayim yada pazara kadar olmam insallah
Bende cok heyecanliyim canim bakalim neolacak şaka maka denk gelcek heralde bizim adetlerimizay inşallah. çok heyecanlıyım :)
Bende cok heyecanliyim canim bakalim neolacak şaka maka denk gelcek heralde bizim adetlerimiz
Insallah canim ben eurofertil istanbulSlm kizlar nerde yaptiriyorsunuz bende pko bende bayram sonu ankarada novaart da mehmet erdem var ona gitmeyi dusunuyorum insallah
Canim ben sanirim adet oluyorum hafif pembemsi gelmeye basladi.hep islerim ters gider bugun 1.gun sayamam yarin 1.gun olsa pazar 2.gyn sansa bak ya.nette okudum 2.veeya 3.gun baslanabilir tup bebege diyorlar ama pazartesi gec olurmu benim icinevet, inş. pazara oluruz da pazartesi başlarız. sonu güzel olsun :)
Ben de seninle aynı durumdayım, sabah bi damla geldi, oldum diyerek randevu aldım yarına, sonrasında devam etmediCanim ben sanirim adet oluyorum hafif pembemsi gelmeye basladi.hep islerim ters gider bugun 1.gun sayamam yarin 1.gun olsa pazar 2.gyn sansa bak ya.nette okudum 2.veeya 3.gun baslanabilir tup bebege diyorlar ama pazartesi gec olurmu benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?