2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Bak çok heyecanlandım şimdi :) Ovulasyon testiyle olur mu bilmiyorum da sabah hemen bi test al bence eczaneden. Temmuz gelmeden belki de müjde vereceksin, hayırlısı Canım.
Bi arkadasimla konusyordum.gecen ay hamile kaldi ama gelisrmedi dustu bebegi.ona adetimin gectiginden bahsettim.test yaptr dedi.ovulasyonlarida birlikte almistik.ben ovulasyon testiyle ogrendim bi dene dedi.denedim ama tam koyu degil silik.olursa eger şok olurum.bu ay hic umudum yoktu tup bebege baslayacagim icin.

Bide gebelik testiyle deneyeyim.belki tek cizgi gorursem adet olurum pskolojik olmuyor bazen testten sonra hemen oluyor

Ay inan çok sevineceğim inşallah hamilesindir ve tüp E gerek kalmaz :) benim de bu ay hiç ek gayretim olmadı ama Allah'ın takdiri belli olmaz Canım, hemen yaz olur mu :)
Tamam canim yazarim.eger olursa gercekten bu isin pskolojik olduguna inanirim.dedigim gbi hic umutlanmadim umursamadim buay.olmazsada skinti yok tup deneyecegim zaten hayirlisi olsun

Kerziban sen neler yaptin bu gorusmedigimiz surecte canim.asilama vakamizdan sonra

Slm kizlar nerde yaptiriyorsunuz bende pko bende bayram sonu ankarada novaart da mehmet erdem var ona gitmeyi dusunuyorum insallah

evet, inş. pazara oluruz da pazartesi başlarız. sonu güzel olsun :)
Canim ben sanirim adet oluyorum hafif pembemsi gelmeye basladi.hep islerim ters gider bugun 1.gun sayamam yarin 1.gun olsa pazar 2.gyn sansa bak ya.nette okudum 2.veeya 3.gun baslanabilir tup bebege diyorlar ama pazartesi gec olurmu benim icin

Canim ben sanirim adet oluyorum hafif pembemsi gelmeye basladi.hep islerim ters gider bugun 1.gun sayamam yarin 1.gun olsa pazar 2.gyn sansa bak ya.nette okudum 2.veeya 3.gun baslanabilir tup bebege diyorlar ama pazartesi gec olurmu benim icin
Ben de seninle aynı durumdayım, sabah bi damla geldi, oldum diyerek randevu aldım yarına, sonrasında devam etmedi napacağımı da şaşırdım :/ 3. Gün de başlanabilir ama bana hep 2 demişlerdi. Hormonlara bakılacak ona göre.
Aksilik işte stresten oldu hep :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…