2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

AH CANIM çok geçmiş olsun allah yardım etsin bütün polislerimize..

bende de rezerv azlığı ve çikolata kisti var ilk defa bu ay bir aksilik yoksa başlayacağız..
sen hangi ilaçları kullandın kaç yumurtan oluştu ?

rezerv azlığı bende de var
tüp bebek için hagi ilaçları kullandınız?
ve kaç sağlıklı yumurta elde edebildiniz

Neden boyle oluyor peki doktoeun ne dedi.benim ilk denemem cok sasirdim gercekten.sana hic transfer edilmedi ozaman oylemi
Canım benim bu 3. Tedavim olacak. Kötü kalite de olsa transfer oldu ama şansı çok düşük oldu. Valla bi kaç doktora sordum neden kalitesiz olmuş olabilir diye lab. Koşulları iyi değildir embiryona iyi davranmamışlar demişti.

kızlar merhabalar bir sorum olacak, 2 gündür lekelenmelerim vardı, şimdi kırmızılar gelmeye başladı, 2. ya da 3. gün muayene olup tedaviye başlamak gerekli, sizce 2. günüm hangi gün olmuş olacak?
sanırım perşembe sabahı gitmem daha uygun olacak, kafam karıştı :/

Canım bi kere benim de aynı şey başıma geldi kırmızı ilk kan damladigi o gün adetin birinci günü sayılır demişti hemşire.

UZUN PROTOKOL NEDİR
KISA PROTOKOL NEDİR

KISMETSE BEN İLK DEFA BU AY BAŞLICAM
Canım uzun protokol adetin 21. Günü başlanır... kısa protokol adetin 2. Veya 3. Günü başlanır. uzun protokol rezerv azlığı olan ya da vs. Gibi sorun olduğu zaman kimi doktor uzun protokol uygulamak ister doktordan doktora değişiyor.

Canım bi kere benim de aynı şey başıma geldi kırmızı ilk kan damladigi o gün adetin birinci günü sayılır demişti hemşire.
ama 2 ya da 3 de başlansa oluyor di mi?
bu ay tüm düzenim alt üst oldu :/ zaten saat 6yı geçti, arayıp randevu alamam yarın için...

ama 2 ya da 3 de başlansa oluyor di mi?
bu ay tüm düzenim alt üst oldu :/ zaten saat 6yı geçti, arayıp randevu alamam yarın için...
Evet canım zaten tedavi adetin 2. Ya da 3. Günü başlanıyor. Müşteri Hizmetleri yokmu 7/24 hizmet veren randevu almak için

Bugunu 1 sayarsak yarin iki persembe 3 bugunu saymazsanda persembe 2 olur.mantikli olan persembe

Can'ım benim ilk tedavimde gonal f 450 doz kullanılmıştı . 9 yumurta toplandı 6 sı işlem gördü . 5 i döllendi . 2 transfer 2 donduruldu . Bu tedavide menopur kullanıyorum yine 450 doz şu an 4 yumurta gözüküyor . Toplamada ne olur bilmiyorum . Çünkü görülenden fazla çıkıyor toplamada .

Ben çay içerim çok karanfilli limonlu v.s klasik işte su çok içerim bol da kavun karpuz yerim. Beslenme tarzım bu şekilde çok üzüldüm doktoruma ağrı kesici ne gibi zarar veriyor acaba düşündüm yazdım nete bilgi edinemedim dikkat ederim ama uyarıların için teşekkür ederim Sağol canım.

rezerv azlığı bende de var
tüp bebek için hagi ilaçları kullandınız?
ve kaç sağlıklı yumurta elde edebildiniz
İlk tedavimde gonal f 200 ve menagon birde cetrotit kullanmıştım 11 yumurta görünüyordu 7 dolu çıktı ama 1 tane kaliteli vardı o da döllenme olmadı transfer olmadan kalmıştım. 3 aradan sonra yine başladık aynı şekilde devam bakalım hayırlısı yine

Evet canım istedi bizden de önlem amaçlı bu testler . Beyaz akıntı olması normal durum canım merak etme
Çok tşk ederim ya bende diorum ne oluyo böyle çünkü yumurtalık takibi yaparken beyqz akıntı yumurtanın çatladığını gösteriyosu

Yumlarin kaliteli olmasi icin takviye vitaminler al canim arastir bu seferde oyle bosa gitmesin insallah hayirli sonuclar alirsin

Canim sebebi neymis bunun benim ilk tedavim bendede 11 de 1 oldu.kalitesizlik neden kaynakli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…