AH CANIM çok geçmiş olsun allah yardım etsin bütün polislerimize..kızlar benimde 2. denemem bu ay . çarşamba son kontrolüm var duruma göre cuma ya da cumartesi yumurta toplama olacak . bende çikolata kisti ve rezerv azlığı sorunu var . şu an için 4 yumurta gözüküyor buna da şükür .
ilk tedavimde arı sütü bal polen karışımı yedim ve yumurta çoğalsın diye ısırgan otu tohumu çektirip yoğurda karıştırıp yemiştim . olmadı tutmadı . bu tedavide sadece aklıma gelirse arı sütü bal polen karışımını yiyorum . malum olaylardan ötürü son 4 gündür toplam 6 saat uyudum . eş,m polis memuru 4 gündür gelmiyor doğru düzgün gelince de duş laıp üstünü değiştirip çıkıyor. ne uyku ne dengeli beslenme hiç dikkat edemedim bu tedavide . Allah yardımcım olsun . o kadar umutluydum ki bu tedaviden , moralim çok yüksekti . şu an bitik durumdayım . hem psikolojik olarak hem bedensel olarak .
rezerv azlığı bende de varBenimde rezerv azlığım var az sayıda folükül oluyor arı sütü polen aldım onu yiyorum doktorum koenzim q10 verdi vitamin onu alıyorum bu ay biraz daha iyi oldu vitamini eksik etme bence bu aydan başla inşallah daha iyi olur. Birde bazı bitki çayları ağrı kesici özelliği oluyor o da etkiliyor vücudu çok fazla bitki çayı ve kahve içme bana hemşireler söylemişti rahim kalınlığını folükül gelişimini değiştiriyormuş
Canım benim bu 3. Tedavim olacak. Kötü kalite de olsa transfer oldu ama şansı çok düşük oldu. Valla bi kaç doktora sordum neden kalitesiz olmuş olabilir diye lab. Koşulları iyi değildir embiryona iyi davranmamışlar demişti.Neden boyle oluyor peki doktoeun ne dedi.benim ilk denemem cok sasirdim gercekten.sana hic transfer edilmedi ozaman oylemi
Evet canım istedi bizden de önlem amaçlı bu testler . Beyaz akıntı olması normal durum canım merak etmeKızlar doktor benden tahliller istedi resmini gönderdim size benden ve eşimden istenen sizdende istediler mi ??
Canım bi kere benim de aynı şey başıma geldi kırmızı ilk kan damladigi o gün adetin birinci günü sayılır demişti hemşire.kızlar merhabalar bir sorum olacak, 2 gündür lekelenmelerim vardı, şimdi kırmızılar gelmeye başladı, 2. ya da 3. gün muayene olup tedaviye başlamak gerekli, sizce 2. günüm hangi gün olmuş olacak?
sanırım perşembe sabahı gitmem daha uygun olacak, kafam karıştı :/
Canım uzun protokol adetin 21. Günü başlanır... kısa protokol adetin 2. Veya 3. Günü başlanır. uzun protokol rezerv azlığı olan ya da vs. Gibi sorun olduğu zaman kimi doktor uzun protokol uygulamak ister doktordan doktora değişiyor.UZUN PROTOKOL NEDİR
KISA PROTOKOL NEDİR
KISMETSE BEN İLK DEFA BU AY BAŞLICAM
ama 2 ya da 3 de başlansa oluyor di mi?Canım bi kere benim de aynı şey başıma geldi kırmızı ilk kan damladigi o gün adetin birinci günü sayılır demişti hemşire.
Evet canım zaten tedavi adetin 2. Ya da 3. Günü başlanıyor. Müşteri Hizmetleri yokmu 7/24 hizmet veren randevu almak içinama 2 ya da 3 de başlansa oluyor di mi?
bu ay tüm düzenim alt üst oldu :/ zaten saat 6yı geçti, arayıp randevu alamam yarın için...
Bugunu 1 sayarsak yarin iki persembe 3 bugunu saymazsanda persembe 2 olur.mantikli olan persembekızlar merhabalar bir sorum olacak, 2 gündür lekelenmelerim vardı, şimdi kırmızılar gelmeye başladı, 2. ya da 3. gün muayene olup tedaviye başlamak gerekli, sizce 2. günüm hangi gün olmuş olacak?
sanırım perşembe sabahı gitmem daha uygun olacak, kafam karıştı :/
bana da öyle geliyor canım, hayırlısı inşallahBugunu 1 sayarsak yarin iki persembe 3 bugunu saymazsanda persembe 2 olur.mantikli olan persembe
Can'ım benim ilk tedavimde gonal f 450 doz kullanılmıştı . 9 yumurta toplandı 6 sı işlem gördü . 5 i döllendi . 2 transfer 2 donduruldu . Bu tedavide menopur kullanıyorum yine 450 doz şu an 4 yumurta gözüküyor . Toplamada ne olur bilmiyorum . Çünkü görülenden fazla çıkıyor toplamada .AH CANIM çok geçmiş olsun allah yardım etsin bütün polislerimize..
bende de rezerv azlığı ve çikolata kisti var ilk defa bu ay bir aksilik yoksa başlayacağız..
sen hangi ilaçları kullandın kaç yumurtan oluştu ?
Ben çay içerim çok karanfilli limonlu v.s klasik işte su çok içerim bol da kavun karpuz yerim. Beslenme tarzım bu şekilde çok üzüldüm doktoruma ağrı kesici ne gibi zarar veriyor acaba düşündüm yazdım nete bilgi edinemedim dikkat ederim ama uyarıların için teşekkür ederim Sağol canım.Benimde rezerv azlığım var az sayıda folükül oluyor arı sütü polen aldım onu yiyorum doktorum koenzim q10 verdi vitamin onu alıyorum bu ay biraz daha iyi oldu vitamini eksik etme bence bu aydan başla inşallah daha iyi olur. Birde bazı bitki çayları ağrı kesici özelliği oluyor o da etkiliyor vücudu çok fazla bitki çayı ve kahve içme bana hemşireler söylemişti rahim kalınlığını folükül gelişimini değiştiriyormuş
İlk tedavimde gonal f 200 ve menagon birde cetrotit kullanmıştım 11 yumurta görünüyordu 7 dolu çıktı ama 1 tane kaliteli vardı o da döllenme olmadı transfer olmadan kalmıştım. 3 aradan sonra yine başladık aynı şekilde devam bakalım hayırlısı yinerezerv azlığı bende de var
tüp bebek için hagi ilaçları kullandınız?
ve kaç sağlıklı yumurta elde edebildiniz
Çok tşk ederim ya bende diorum ne oluyo böyle çünkü yumurtalık takibi yaparken beyqz akıntı yumurtanın çatladığını gösteriyosuEvet canım istedi bizden de önlem amaçlı bu testler . Beyaz akıntı olması normal durum canım merak etme
Yumlarin kaliteli olmasi icin takviye vitaminler al canim arastir bu seferde oyle bosa gitmesin insallah hayirli sonuclar alirsinİlk tedavimde gonal f 200 ve menagon birde cetrotit kullanmıştım 11 yumurta görünüyordu 7 dolu çıktı ama 1 tane kaliteli vardı o da döllenme olmadı transfer olmadan kalmıştım. 3 aradan sonra yine başladık aynı şekilde devam bakalım hayırlısı yine
Canim sebebi neymis bunun benim ilk tedavim bendede 11 de 1 oldu.kalitesizlik neden kaynakli.İlk tedavimde gonal f 200 ve menagon birde cetrotit kullanmıştım 11 yumurta görünüyordu 7 dolu çıktı ama 1 tane kaliteli vardı o da döllenme olmadı transfer olmadan kalmıştım. 3 aradan sonra yine başladık aynı şekilde devam bakalım hayırlısı yine
. Test günün ne zaman aklım sendenCanim sebebi neymis bunun benim ilk tedavim bendede 11 de 1 oldu.kalitesizlik neden kaynakli.
Cumartesi canim.ama yarin yaptrcam 10.gun strese girdim iyice neolur dua edin.. Test günün ne zaman aklım senden
Senin kontrolun nezman canim. Test günün ne zaman aklım senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?