Canim c.tesi normalde seninle tam 1 hafta aramiz.persembe yaptrcam 10.gun cikarmi acaba bi gun daha erken transfer olduya sana gore.normalde 8.gun beta hcg salgilanmaya basliyomus 3.gun transferindeTest günün ne zamandı Can'ım senin yaklaştı sanırım
Can'ım çıkmazsa da üzülme daha erken dersin 10.gğn bir idrar yap bakalım inşallah çıkarCanim c.tesi normalde seninle tam 1 hafta aramiz.persembe yaptrcam 10.gun cikarmi acaba bi gun daha erken transfer olduya sana gore.normalde 8.gun beta hcg salgilanmaya basliyomus 3.gun transferinde
10.gun direk kan verim diyorum cikmazsads napim hayirlisi.12.gun merkezde hazrlikli olurum duruma enazindanCan'ım çıkmazsa da üzülme daha erken dersin 10.gğn bir idrar yap bakalım inşallah çıkar
Herşeyin hayırlısı Can'ım.10.gun direk kan verim diyorum cikmazsads napim hayirlisi.12.gun merkezde hazrlikli olurum duruma enazindan
Aynen canım benim de 16 yumurtam vardı bir tane bile kaliteli yumurta olmadı embiryonun tutunması için en önemli kalite Insaalah kaliteli kaliteli embiryolarimiz olurHadi bakalim kizlar insallah kaliteli yumurtalariniz olsun sayiya takilmayin sayi onemli degil.benim 6 tane gorundu basta az diye uzuluyordum toplanirken 11 toplandi.ama bir gun sonrasi telefon geldi 1 tane isleme alinmis yani gervekten kalite onemliymiş
Hadi canım inşallah bende 2. Gün başlamıştım başlatır heraldebu arada bende sabah regl oldum yarın kontrolüm var
herşeyin hayırlısı ..
eğer ekstra kist , yumurtalık boyutlarında anormallik vs vs yoksa tedavim başlar herhalde..
acaba diyorum yarın doktora ilacımı da yanımda götürerek mi gitsem
yarın 2. günüm ilaçlara başlatırmı acaba
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"
Canim hayırlı olsun doktorlar genelde 2. Gün başlatıyor. Benimde dün ikinci günümdü başladım.hakkımızda hayırlısı inşallahama yarın 2 . günüm arkadaşım başlarmı sence
Ben tedaviye perşembe başladım p. Tesi kontrolum vardı dün işte doktor baktı 2 tane 9mm var dedi dozu arttırdı p. Tesinden perşembeye 300 kullanırken 337,50 ye çıkardı ve yarın orgalutran a başlıcamCanım sen kaç ünite gonal f kullandın hep 300 muydu yumurta sayın büyüklüğü ne durumda canım bende bugün orgalutran başlıyorum yavaş yavaş yumurta toplama gününe yaklaşıyoruz artık
Haklısın içimi karartmamam gerekirHadi bakalim kizlar insallah kaliteli yumurtalariniz olsun sayiya takilmayin sayi onemli degil.benim 6 tane gorundu basta az diye uzuluyordum toplanirken 11 toplandi.ama bir gun sonrasi telefon geldi 1 tane isleme alinmis yani gervekten kalite onemliymiş
Neden boyle oluyor peki doktoeun ne dedi.benim ilk denemem cok sasirdim gercekten.sana hic transfer edilmedi ozaman oylemiAynen canım benim de 16 yumurtam vardı bir tane bile kaliteli yumurta olmadı embiryonun tutunması için en önemli kalite Insaalah kaliteli kaliteli embiryolarimiz olur
Canım ben adetin 2. Günü başladım zaten en ideal günler 2. Ve 3. Gün ilaçları kendin vuruyorsun canım hemşireler anlatıyor hangi ilacı nasıl vurulacagini ilaçları doktor yazmadan mı aldın canım sen devlette mi tedavi olacaksın
UZUN PROTOKOL NEDİRSlm kızlar ben de bu ay başladım hayrilisiyla. İlk deneme negatifti bu ikinci denemem. Uzun protokol demiyoruz bu defa. Adetin 21. Günü iğnelere başladım. Bu gün onuncu iğnesi olucam. Yaklaşık dört gün sonra adet günüm asıl tedavi ağırlıklı olarak ozaman basliycak. Rabbim herkesin hakindan hayirlisini versin kimsenin kucağıni boş bırakmasın. Var mi ben gibi uzun protokol başlayanlar. Neler yiyip iciyorsunz bu süreçte kaliteli yumi için.
Gonal f akşam orgalutran sabah vuruyorum öyle anlattılar bana. Benim çok fazla olmuyor malesef toplamda 7 şuan daha var ama büyümedi bazıları inşallah iyi olur herkes için Allah yardımcımız olsun kolayluklar versinSeninle tedavilerimiz aynı ilerliyor galiba canım. Orgalutranla gonal f i aynı saatte mi vurulacaksin canım hemşiren bişey dedi mi bu konuda? Kaç yumurtan görünüyor benim tam sayamadim ama sanırım 15 16 falan galiba solda 8 tane sağda 7 ya da 8 tane saydim
Benimde rezerv azlığım var az sayıda folükül oluyor arı sütü polen aldım onu yiyorum doktorum koenzim q10 verdi vitamin onu alıyorum bu ay biraz daha iyi oldu vitamini eksik etme bence bu aydan başla inşallah daha iyi olur. Birde bazı bitki çayları ağrı kesici özelliği oluyor o da etkiliyor vücudu çok fazla bitki çayı ve kahve içme bana hemşireler söylemişti rahim kalınlığını folükül gelişimini değiştiriyormuşÖyle dir demi napsam çoğalır acaba çok üzüldüm inşallah hayırlısı olur napayı nasip kısmet Sağol canım bilgin için moral oldun
Allah yardımcınız olsun moral de çok önemli tabi psikoloji herşeyi etkiliyor. İnşallah herşey yoluna girerde tedavin güzelce ilerler. İyi düşün iyi şeyler olsun canımkızlar benimde 2. denemem bu ay . çarşamba son kontrolüm var duruma göre cuma ya da cumartesi yumurta toplama olacak . bende çikolata kisti ve rezerv azlığı sorunu var . şu an için 4 yumurta gözüküyor buna da şükür .
ilk tedavimde arı sütü bal polen karışımı yedim ve yumurta çoğalsın diye ısırgan otu tohumu çektirip yoğurda karıştırıp yemiştim . olmadı tutmadı . bu tedavide sadece aklıma gelirse arı sütü bal polen karışımını yiyorum . malum olaylardan ötürü son 4 gündür toplam 6 saat uyudum . eş,m polis memuru 4 gündür gelmiyor doğru düzgün gelince de duş laıp üstünü değiştirip çıkıyor. ne uyku ne dengeli beslenme hiç dikkat edemedim bu tedavide . Allah yardımcım olsun . o kadar umutluydum ki bu tedaviden , moralim çok yüksekti . şu an bitik durumdayım . hem psikolojik olarak hem bedensel olarak .
Evet canim istendiKızlar doktor benden tahliller istedi resmini gönderdim size benden ve eşimden istenen sizdende istediler mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?