DR persembe dedi ama ben öbür haftaya aldım randevu daha kesin olsun diye malum hayal kırıklığı bayağı yaşadımSenin kontrolun nezman canim
Can'ım allah hayırlısını nasip etsin inşallah allah tamamına erdirsin pozitif göstersinCumartesi canim.ama yarin yaptrcam 10.gun strese girdim iyice neolur dua edin.
Alıyorum bol bol artık bu sefer iyi olur inşallah teşekkür ederim.Yumlarin kaliteli olmasi icin takviye vitaminler al canim arastir bu seferde oyle bosa gitmesin insallah hayirli sonuclar alirsin
Benim rezerv azlığı yaşdan sanırım 35 yaş kaliteside ondan olabilir dendi.Canim sebebi neymis bunun benim ilk tedavim bendede 11 de 1 oldu.kalitesizlik neden kaynakli.
Rezerv azligi diyorsun ama 11 iyi bir rakam.okdar olusmazdi rezerv azliginda benceBenim rezerv azlığı yaşdan sanırım 35 yaş kaliteside ondan olabilir dendi.
Dualarımız seninle canınım inşallah rabbim nasip ederCumartesi canim.ama yarin yaptrcam 10.gun strese girdim iyice neolur dua edin.
Amin canim insallah.bugun cok zor geciyor yarin test yaptrcagimya cok endiseliyim.bugun mu yaptrsam ya cok mu erken olur.9.gun oluyor.ama bide erken transfer benim cikarmiDualarımız seninle canınım inşallah rabbim nasip eder
canım hayırlısı inşallah hamilesindir dayanabilirsen sabret canım.Amin canim insallah.bugun cok zor geciyor yarin test yaptrcagimya cok endiseliyim.bugun mu yaptrsam ya cok mu erken olur.9.gun oluyor.ama bide erken transfer benim cikarmi
İdrar yap çıkmazsa erken der üzülmezsinAmin canim insallah.bugun cok zor geciyor yarin test yaptrcagimya cok endiseliyim.bugun mu yaptrsam ya cok mu erken olur.9.gun oluyor.ama bide erken transfer benim cikarmi
Canim gozun aydin cok sevindim sonunda baslayabildin:) hayirlisi olsun bakalim neler olacakbugün tedaviye başladım ben de arkadaşlar, adetimin 2. günü, prolaktin hormonum yüksekmiş onun için parlodel verdiler, yarım tablet.
ve puregon 175 doz ile başladım, cumartesi günü kontrolüm olacak.
heyecanlı bir serüven olacak, tüm isteyenlere, bu uğurda çabalayanlara bol şans dilerim.
Canim demekki hakkinda hayirlisi buymus.sende kendine iyi bak eylule kadar beslenmene dikkat etArkadaşlar ,
doktordan geliyorum.
tedavim iptal her iki yumurtalığımda da kist oluşmuş, zaten ayrıca çikolata kistimde var.
lucrin diye bir iğne yaptırdı .. en yakın adetini eylül ortasında olabilirsin dedi. geçici menopoz tarzı birşey
benim ihtiyacım varmış.. zaten çiko kistimin baskılanması iyi olurmuş.
çok umutlu konuştu
bu ilaçla ilgili yeni yayınlar varmış . tedavi öncesi kullanırılarak tedavi zamanı geldiğin de baskılandığı için daha iyi sonuçlar alınabilirmiş.
kısmet olursa eylül sonuna doğru ...
ya nasip dedim , ne diyim ..
sizlerde kendinize iyi bakın
dilerim ki gönlünüzde ki herşey hakkınız da hayırlı olsun
Sen yapmismiydin idrar.oyle yapim olmazsa.İdrar yap çıkmazsa erken der üzülmezsin
evet canım :)Canim gozun aydin cok sevindim sonunda baslayabildin:) hayirlisi olsun bakalim neler olacak
Yaptım Can'ım önce idrar sonra kanSen yapmismiydin idrar.oyle yapim olmazsa.
Başlangıcındayım daha fsh yüksekliği çıkıyor yine de az gibi geliyor bana bu ay sadece 7 şuan görünen inşallah kalitelidirRezerv azligi diyorsun ama 11 iyi bir rakam.okdar olusmazdi rezerv azliginda bence
Canim onemli olan kalite.insallah busefer iyi olur.ne kullandin vitamin.benim basta 6 gorunmustu 11 toplandi artar sayiBaşlangıcındayım daha fsh yüksekliği çıkıyor yine de az gibi geliyor bana bu ay sadece 7 şuan görünen inşallah kalitelidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?