2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

bugün tedaviye başladım ben de arkadaşlar, adetimin 2. günü, prolaktin hormonum yüksekmiş onun için parlodel verdiler, yarım tablet.
ve puregon 175 doz ile başladım, cumartesi günü kontrolüm olacak.
heyecanlı bir serüven olacak, tüm isteyenlere, bu uğurda çabalayanlara bol şans dilerim.

Arkadaşlar ,
doktordan geliyorum.
tedavim iptal her iki yumurtalığımda da kist oluşmuş, zaten ayrıca çikolata kistimde var.

lucrin diye bir iğne yaptırdı .. en yakın adetini eylül ortasında olabilirsin dedi. geçici menopoz tarzı birşey
benim ihtiyacım varmış.. zaten çiko kistimin baskılanması iyi olurmuş.
çok umutlu konuştu
bu ilaçla ilgili yeni yayınlar varmış . tedavi öncesi kullanırılarak tedavi zamanı geldiğin de baskılandığı için daha iyi sonuçlar alınabilirmiş.
kısmet olursa eylül sonuna doğru ...

ya nasip dedim , ne diyim ..

sizlerde kendinize iyi bakın
dilerim ki gönlünüzde ki herşey hakkınız da hayırlı olsun

Canim gozun aydin cok sevindim sonunda baslayabildin:) hayirlisi olsun bakalim neler olacak

Canim demekki hakkinda hayirlisi buymus.sende kendine iyi bak eylule kadar beslenmene dikkat et

Kızlar şimdi çıktım doktordan 21 , 18.5 , 18 , 17.8 olmak üzere 4 yumurta iyi şekilde ilerliyor dediler . Cuma toplama olacak bakalım nasip artık bına da şükür

Başlangıcındayım daha fsh yüksekliği çıkıyor yine de az gibi geliyor bana bu ay sadece 7 şuan görünen inşallah kalitelidir
Canim onemli olan kalite.insallah busefer iyi olur.ne kullandin vitamin.benim basta 6 gorunmustu 11 toplandi artar sayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…