Hayirlisi olsun hakkinda canim.bende yarin gdecegim adetimin 3.gunu yarin.amin canimBende biraz önce doktordan geliyorum
Memorial şişli tüp bebeğe gidiyorum. Bugün adetin ikinci günü estrofem ve folbiol'a başladım. 3. Denemem olacak kızlar.
İlki 6 haftalıkken düştü
İkincisi tutmadı. Temmuz 15 gibi transfer gerçekleşecek. Allah yardımcımız olsun Ramazanı şerif ayının bu mübarek günlerde bol bol dua edelim.
Yer gök dua.
Canim rabbim verdikten sonra oluyor ablamin portakal buyuklugunde kisti var ve imkansiz gebelik dediler tek tup kapali buarda.kendiliginden iki cocugu oldu.bebek oldugunda kist kuculuyor geri tekrar buyuyor.bana sebepsiz diyorlar nasip olmuyo bisekildeAyy canım benim benimde cikolata kistim vardı ameliyat olmak zorunda kaldım ama
Cikolata kisti onunkideCanim rabbim verdikten sonra oluyor ablamin portakal buyuklugunde kisti var ve imkansiz gebelik dediler tek tup kapali buarda.kendiliginden iki cocugu oldu.bebek oldugunda kist kuculuyor geri tekrar buyuyor.bana sebepsiz diyorlar nasip olmuyo bisekilde
Benim eşimde morfoloji % 1 canımCanim rabbim verdikten sonra oluyor ablamin portakal buyuklugunde kisti var ve imkansiz gebelik dediler tek tup kapali buarda.kendiliginden iki cocugu oldu.bebek oldugunda kist kuculuyor geri tekrar buyuyor.bana sebepsiz diyorlar nasip olmuyo bisekilde
Ben de ameliyat oldum ama cok buyuk hata yapmisim meger.cunku ameliyattan sonra tekrar cikti bu seferde tup bebek de yumurta toplama asamasinda salak doktorum igneyi kiste batirdi ve enfensiyon oldum kistim apse yapti.cok riskli bir ameliyat daha gecirdim.ondan sonra tekrar cikmadan hemen bir tup daha denedik ve kuzuma kavustum.simdi tekrarlamadan bir bebek sahibi daha olmak istiyorum.ins sende en kisa zamanda kalirsin.senin ilk denemen mi olcakAyy canım benim benimde cikolata kistim vardı ameliyat olmak zorunda kaldım ama
Stres yapma canim senin daha bugun gunun.bak benim gbi gecikirsin sonra 5 gun grcti benim@esrayesra ben hala adet olmadım :S
Ameliyattan sonra tekrar etme riski de var inşallah tekrarlamaz. Benimde ilk denemem olacak kismetse .Ben de ameliyat oldum ama cok buyuk hata yapmisim meger.cunku ameliyattan sonra tekrar cikti bu seferde tup bebek de yumurta toplama asamasinda salak doktorum igneyi kiste batirdi ve enfensiyon oldum kistim apse yapti.cok riskli bir ameliyat daha gecirdim.ondan sonra tekrar cikmadan hemen bir tup daha denedik ve kuzuma kavustum.simdi tekrarlamadan bir bebek sahibi daha olmak istiyorum.ins sende en kisa zamanda kalirsin.senin ilk denemen mi olcak
Of ya, perşembeden beri de oyun oynuyor resmen benimle. Ha oldu ha olacak. Bari bugün de olmasın da salı başlayayım Canım. Öğlene kadar olsaydım açıktı merkez 12 ye kadar, randevu alırdım yarına, şimdi olsam randevu da alamam :/Stres yapma canim senin daha bugun gunun.bak benim gbi gecikirsin sonra 5 gun grcti benim
Oldunmu canim.Of ya, perşembeden beri de oyun oynuyor resmen benimle. Ha oldu ha olacak. Bari bugün de olmasın da salı başlayayım Canım. Öğlene kadar olsaydım açıktı merkez 12 ye kadar, randevu alırdım yarına, şimdi olsam randevu da alamam :/
Bende biraz önce doktordan geliyorum
Memorial şişli tüp bebeğe gidiyorum. Bugün adetin ikinci günü estrofem ve folbiol'a başladım. 3. Denemem olacak kızlar.
İlki 6 haftalıkken düştü
İkincisi tutmadı. Temmuz 15 gibi transfer gerçekleşecek. Allah yardımcımız olsun Ramazanı şerif ayının bu mübarek günlerde bol bol dua edelim.
Yer gök dua.
Canim hayirlisi olsun hakkimizda insallah rabbim gonlumuze gore versin hemen hemen transferimiz ayni zaman olacak.bende yarin saat 11 de gdecegim bugun.bakalim bana ne ilac baslayacak hberlwsirizBende biraz önce doktordan geliyorum
İlki 6 haftalıkken düştü
Yer gök dua.
Canim bende pko yok ama ohss olurmu bilmiyorum genelde islerim ters gder insallah bi aksilik olmadan şu sureci atlatirzMrb.Bende pkoluyum amh: 10,3
Birkez yumurtam toplandı aynı olay bende de oldu canlı konulmadan tüm embriyolar donduruldu. Başarısız oldu. Memorial Şişli Semra kahraman A gidiyorum. Belki ilk sefer canlı konulsaydı tutma şansı daha çok olurdu. 15 gün sonra 3. Dondurulmuş transferi olacak embriyolar çok sağlıklı ama tutmuyor işte.. Eğer buda olmazsa tekrardan yumurta toplama deniyecem dondurulmuşlara bazı bünyeler olumsuz tepki veriyormuş canlıyı daha cok kabul ediyormuş. Ne olursa olsun ohss bile olsam dondurulmuş kabul etmeyecem
Eğer sizinde aynı şey varsa ısrarla canlı dondurulmadan bikez olsun şansınızı deneyin. Bu sefer daha da Cok düşük dozsa ilaç veriliyormuş zaten pkoluyuz. En düşük dozda ilaçla ohss olmadan tedaviyi bitirebiliriz. Bazı bünyeler canlıya bazı bünyeler de dondurulmuş a şans veriyormuş. İmkanımız el verdiği sürece deneyerek mutlaka anne olacağız. Rabbim bize en iyisini verecek inanıyorum.
Hayır Canım, sen bugün gidiyorsun, inşallah hayırlı olsun.Oldunmu canim.
Amin Sagol canm.yoldayim şuan.bakalim neler olacakHayır Canım, sen bugün gidiyorsun, inşallah hayırlı olsun.
Canim bna menapur igne verdi 225 ml vurulcagim 5 gun.cumartesi kontrole gdecegim.bu dusuk dozlu bir ilacmis derin ven trambozu gcerdim demistimya.ilaclarin riski yuksek dedi.yorum bile yok nette bikac kisi asilamada kullanmis bir yumurta olusmua onlarnda@esrayesra naptın canım?
Canim bna menapur igne verdi 225 ml vurulcagim 5 gun.cumartesi kontrole gdecegim.bu dusuk dozlu bir ilacmis derin ven trambozu gcerdim demistimya.ilaclarin riski yuksek dedi.yorum bile yok nette bikac kisi asilamada kullanmis bir yumurta olusmua onlarnda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?