- 22 Haziran 2016
- 819
- 677
- 103
- 41
Kızlar merhabalar! Umarım her şey gönlünüzce, daha doğrusu, gönlümüzce olsun. Yarın ya da yarından sonra ben de ilk tüp bebek denemesi için tedaviye başlayacağım bir aksilik çıkmazsa ama neredeyse dört aydır dr kapısı aşındırıyorumNeyse, en doğru zamanda hayırlısıyla olsun diyerek sabretmekten başka çaremiz de yok. Çok heyecanlı bir süreç olacağı kesin ama umarım güzel sonuçlarla keyifli bir sürece de dönüşür :) Paylaşmak hepimize iyi gelecektir diye düşünüyorum :) . Sevgiler
Sagol canim.tesekkurederim.esindrndr bendende kan alindi.ama ignelere direk baslayacagim bugun.hormonlar icinmi aldilar kani bilmiyorim.cok heycanliydim hicbsey sormak aklma gelmedi.buarada 6600 tl odeme yapacagiz.ilaclar haric.dondurma ucretsiz dediler bi paket yapmislar.tutmadi diyelim dondurulmusun transferi ucretsiz olacak ikinciye.eger dondurulmus yoksada tekrar ucretsiz taze embriyo ile yapilacak.daha mantikli geldi bize.hadi bakalım, inşallah cumartesi de güzelce büyüdüğünü görürsün yumurtaların.
bu iğnelerle de şişiyor insan, hergün tartılma olanağın varsa baksana canım fark olacak mı? hormonlara bakıldı mı sabah? direk ilacı mı verdi yoksa?
bol şans dilerim canım.
Hayirli olsun canim gelismeleri yaz bizeKızlar merhabalar! Umarım her şey gönlünüzce, daha doğrusu, gönlümüzce olsun. Yarın ya da yarından sonra ben de ilk tüp bebek denemesi için tedaviye başlayacağım bir aksilik çıkmazsa ama neredeyse dört aydır dr kapısı aşındırıyorumNeyse, en doğru zamanda hayırlısıyla olsun diyerek sabretmekten başka çaremiz de yok. Çok heyecanlı bir süreç olacağı kesin ama umarım güzel sonuçlarla keyifli bir sürece de dönüşür :) Paylaşmak hepimize iyi gelecektir diye düşünüyorum :) . Sevgiler
Vucutta bazen uretebilio kist.dr un oyle demisse takma canim bence.kistlerle miyomlarla hamile kalanlar var Rabbim isterse hersey her zmn olurBuarada kizlar biri 16 ml biri 8 ml kistim olusmus nereden ciktiysa 2cm altindaki kistler sorun teskil etmiyor bizim icin dedi ama kafama takildi
Olsun canim onada sukur bakalim benim kactane olcak bende ek menopur 225 kullanicamBugün tekrar gittim DR 7 yumurtam var sadece gonal f 225 mg rağmen DR 200 mg düştü iğneyi Çarşamba tekrar kontrol inşallah iyi çıkar kalitesi
Insallah canimVucutta bazen uretebilio kist.dr un oyle demisse takma canim bence.kistlerle miyomlarla hamile kalanlar var Rabbim isterse hersey her zmn olur
Normal yumurta takibinde falan nasildi canim.ben klomle tek yumurta olustu takipte.asilamadada famerayla yine tektiBugün tekrar gittim DR 7 yumurtam var sadece gonal f 225 mg rağmen DR 200 mg düştü iğneyi Çarşamba tekrar kontrol inşallah iyi çıkar kalitesi
Klomenle iki tane gelişiyordu hep Can'ım bunda da iğnesiz 4 taneydi bakalım inşallah sağlıklı olur hepsiNormal yumurta takibinde falan nasildi canim.ben klomle tek yumurta olustu takipte.asilamadada famerayla yine tekti
Insallah canimKlomenle iki tane gelişiyordu hep Can'ım bunda da iğnesiz 4 taneydi bakalım inşallah sağlıklı olur hepsi
Canini skma arkadasim stres yaptkca daha da suruyor o surecolmadım
Hayirli olur insallah canim hosgeldin.senn neden olmuyor yada nedeni varmi diyeyeim okadar cok sebepsiz olmayan varkiBende temmuzda başlıyorum ilk tüp bebek denememi
Nerede yapttmayi planliyorsunBende temmuzda başlıyorum ilk tüp bebek denememi
Ankarada Muammer bey de hrs de yapıyor işlemleri. Siz ?Nerede yapttmayi planliyorsun
Ben istanbul eurofertilde bugun basladimAnkarada Muammer bey de hrs de yapıyor işlemleri. Siz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?