2016 üçüz anneleri :)

Hadi gözün aydın canım. Bende yavaş yavaş alışveriş yapayım diyorum ama korkuyorumda bi yandan. İsimleri de çok güzel. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Yaaaa bende alışveriş yapmak istiyorum ama korkuyorum cinsiyetlerini öğrendikten sonra kendimi tutabilceğimi hiç sanmıyorum ::

Kizlar ben park yatak istiyorum siz ne dersiniz?
Hem cok fazla yer kaplamazlar hem gidecegim yere de goture bilirim
Acaba kullanisli midir? Derinlikleri falan nasildir ?düşerler diye korkuyorum:)
Ben de park yatak düşünüyorum canım kızımdan kalan bir beşiğim var erkeklere de park yatak alıcam inşallah . Iki kademe oluyor onlar ilk kısımda 3-4 aylık olana kadar yatıyorlar sonra yatağı aşağı alıyorsun epey derin düşmezler. Portatif olması da çok güzel bence

Çok sevindim sütüne:))insan stres yapıyor.çatlak bende de oluyor inşallah kaybolur. Krem sürmekten perişan oldum kocaman karnım:))dikişin bir süre sonra belli belirsiz olacak üzülme:))

Ben de erken alışverişe başlayanlardanım canım:)) şimdi iyiki tamamlamışım diyorum çünkü dolaşacak gücü kalmıyor insanın ağır vasıta gibiyim:))
Evet ben bile ağırlaşmaya başladığımı hissediyorum eskisi kadar balim yok hemen tıkanıyorum sanki gerçi ufak tefek şeylerden başlayayım diyorum büyük şeyleri en son hallederiz olur biter. Zaten alacağımız şeyler üç çocuk olunca oldukça masraflı oluyor. İnşallah sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur. Yarın sabah dr randevum var bakalım çok heycanlıyım :)

Evet canım parça parça aldım zaten hepsi birden mümkün değil:))internette indirimleri takip ettim:))inşallah güzel haberlerle gelirsin.

Merhaba üçüz anneleri:) bende geldim,tüpbebekle üçüz hamileyim,13.hafta bugün bitiyor.Benimle aynı şeyleri yaşayan insanlar olduğunu bilmek umut verdi çünkü 2 aydır çok zor günler geçirdim hem psikolojik hem mide bulantısı ve halsizlik hala da düzelmiş değilim inşallah 2 oğlum 1 kızım olacak 6 senelik çabaların üzerine,sitede acemiyim keşfedebilirsem konuya dahil olmaya devam edicem Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı..

Hoşgeldin:)) evet ilk zamanlar gerçekten psikolojik olarak çok zor geçiyor . Ama onları hissettçe farklı olacak her şey:))inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız yavrularımızı

Selamlar bir haftadır bulantı kusma vardı meğer idrar yolları olmuşum. Berbattı kızlar yüüz metre yürüyemedim baş dönmesi çlfürdü beni.antibiyotik alıyorum mecburen.neyse 2 oğlan 1 i göstermedi.kız olabilir dedi.sağlıklı olsunlar artık. Benden bu kadar ara ara giriyorum ama takipteyim.hepinize kolay gelsin

Azerin merhaba, güzel haberlerin bizim de yüzümüzü güldürüyor inan :) herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim, Rabb'im herşeyi içinize sinerek yaşamayı nasip etsin. İsimleri de pek güzelmiş paşaların maşallah :) Perinatolog bize tek çözüm olarak o operasyonu önermişti tabi o operasyon da riskli... "9. hafta gelseydiniz hepsini alsaydık yasal süreç içinde" dedi ve daha neler neler... "Yani hiç ümit yok, 4-5 ay yaşarlar sonrası yok" dedi. Doktorlara sonsuz saygım var, Allah onların eksikliğini göstermesin ama bize " bağlanmayın onlara" dedi... Ama ben ellerini gördüm o gün onların, minicik atan kalplerini gördüm ve onlara aşık oldum... Bulunduğum ilde perinatolog yok azerin, imkanlarda kısıtlı o yüzden İstanbula geçeceğiz ve hamileliğimi orda geçireceğiz tabi doğumu da. Elimizden ne geliyorsa, tüm imkanlarımızla meleklerimiz için savaşacağız Allah yardımcımız olsun, Allah bütün annelerin ve bebeklerinin yardımcısı olsun

Evet twinrose tek plesenta ama keseler zarla ayrılmış dedi yani hepsi ayrı su kesesi içinde. İnşallah İstanbula geçtiğimizde daha detaylı bilgi sahibi olacağız. Rabb'im isterse önünde kim durabilir...Çok teşekkür ederim cevabın için, içimi rahatlattın biraz . Allah ikizlerini size bağışlasın, hayırlı yazılar yazsın

İstanbul'da hangi doktora gideceğin bellimi? Benim kontrollerim çapada oluyordu. Ama maddi durumunuz iyiyse size Prof Dr Recep has ı öneririm. Çoğul gebeliklerde alanında uzman bir doktor. Bir de keselerin ayrı olması çok iyi. Hakkınızda hayırlısı olsun. Güzel haberlerini duyabilmek dileğiyle.

merhaba bende geçen hafta 3üzlere hamile olduğumu öğrendim 3tane kese gördüm hem çok mutluytum hem tedirginim ne yapacağımı bilmiyorum düşüncelerinize ihtiyacım var devammı edeyim yoksa birini redkisiyonla aldırıyımmı bilmiyorm

Neler aldın bende yavaş yavaş başlicam ama ne gerekli bilmiyorum. Bi de premature giyisileri mi aldın yoksa normalmi
Süt pompası ilk aldığım şeydi:)) sonra biberon , telsiz, sterilizatör, bol battaniye,2şer prematüre takım zaten parça sayısı çok az oluyor içinde, bol zıbın, alt üst takım aldım yenidoğan boylarından aldım:)) inşallah sağlıkla giydirmek nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…