- 16 Şubat 2015
- 1.999
- 896
- 123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #2.181
Yaaaa bende alışveriş yapmak istiyorum ama korkuyorumHadi gözün aydın canım. Bende yavaş yavaş alışveriş yapayım diyorum ama korkuyorumda bi yandan. İsimleri de çok güzel. Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Yok üzülme canim maşallah kilolari gayet iyiCanım benim Sağol:)) ben de beslenemiyorum diye üzülüyorum.inşallah her şey yolunda gider
Ben de park yatak düşünüyorum canım kızımdan kalan bir beşiğim var erkeklere de park yatak alıcam inşallah . Iki kademe oluyor onlar ilk kısımda 3-4 aylık olana kadar yatıyorlar sonra yatağı aşağı alıyorsun epey derin düşmezler. Portatif olması da çok güzel benceKizlar ben park yatak istiyorum siz ne dersiniz?
Hem cok fazla yer kaplamazlar hem gidecegim yere de goture bilirim
Acaba kullanisli midir? Derinlikleri falan nasildir ?düşerler diye korkuyorum:)
Çok sevindim sütüne:))insan stres yapıyor.çatlak bende de oluyor inşallah kaybolur. Krem sürmekten perişan oldum kocaman karnım:))dikişin bir süre sonra belli belirsiz olacak üzülme:))Aynen öyle
Bu arada sutum artti baya
Göbek falan da kalmadi bu sefer çok çabuk toparlandi catlak da kayboldu ona zaten cok şaşırdım nasil olduysa artık :)
Kilo deseniz zaten pek kilo almamistim hizla eski halime döndüm
Kanamam da çok çok az geliyo artik
Tek derdim simdilik dikiş yerinin kaybolması zaten çok ufak kesi atmıştı doktor hemşireler bakinca şaşırıyor çok ufak diyolar
Herhalde bebekler küçük diye çok fazla kesi yapmamış
Ben de erken alışverişe başlayanlardanım canım:)) şimdi iyiki tamamlamışım diyorum çünkü dolaşacak gücü kalmıyor insanın ağır vasıta gibiyim:))Yaaaa bende alışveriş yapmak istiyorum ama korkuyorumcinsiyetlerini öğrendikten sonra kendimi tutabilceğimi hiç sanmıyorum ::
Evet ben bile ağırlaşmaya başladığımı hissediyorum eskisi kadar balim yok hemen tıkanıyorum sanki gerçi ufak tefek şeylerden başlayayım diyorum büyük şeyleri en son hallederiz olur biter. Zaten alacağımız şeyler üç çocuk olunca oldukça masraflı oluyor. İnşallah sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur. Yarın sabah dr randevum var bakalım çok heycanlıyım :)Ben de erken alışverişe başlayanlardanım canım:)) şimdi iyiki tamamlamışım diyorum çünkü dolaşacak gücü kalmıyor insanın ağır vasıta gibiyim:))
Evet canım parça parça aldım zaten hepsi birden mümkün değil:))internette indirimleri takip ettim:))inşallah güzel haberlerle gelirsin.Evet ben bile ağırlaşmaya başladığımı hissediyorum eskisi kadar balim yok hemen tıkanıyorum sanki gerçi ufak tefek şeylerden başlayayım diyorum büyük şeyleri en son hallederiz olur biter. Zaten alacağımız şeyler üç çocuk olunca oldukça masraflı oluyor. İnşallah sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur. Yarın sabah dr randevum var bakalım çok heycanlıyım :)
Hoşgeldin:)) evet ilk zamanlar gerçekten psikolojik olarak çok zor geçiyor . Ama onları hissettçe farklı olacak her şey:))inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız yavrularımızıMerhaba üçüz anneleri:) bende geldim,tüpbebekle üçüz hamileyim,13.hafta bugün bitiyor.Benimle aynı şeyleri yaşayan insanlar olduğunu bilmek umut verdi çünkü 2 aydır çok zor günler geçirdim hem psikolojik hem mide bulantısı ve halsizlik hala da düzelmiş değilim inşallah 2 oğlum 1 kızım olacak 6 senelik çabaların üzerine,sitede acemiyim keşfedebilirsem konuya dahil olmaya devam edicem Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı..
Azerin merhaba, güzel haberlerin bizim de yüzümüzü güldürüyor inan :) herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim, Rabb'im herşeyi içinize sinerek yaşamayı nasip etsin. İsimleri de pek güzelmiş paşaların maşallah :) Perinatolog bize tek çözüm olarak o operasyonu önermişti tabi o operasyon da riskli... "9. hafta gelseydiniz hepsini alsaydık yasal süreç içinde" dedi ve daha neler neler... "Yani hiç ümit yok, 4-5 ay yaşarlar sonrası yok" dedi. Doktorlara sonsuz saygım var, Allah onların eksikliğini göstermesin ama bize " bağlanmayın onlara" dedi... Ama ben ellerini gördüm o gün onların, minicik atan kalplerini gördüm ve onlara aşık oldum... Bulunduğum ilde perinatolog yok azerin, imkanlarda kısıtlı o yüzden İstanbula geçeceğiz ve hamileliğimi orda geçireceğiz tabi doğumu da. Elimizden ne geliyorsa, tüm imkanlarımızla meleklerimiz için savaşacağız Allah yardımcımız olsun, Allah bütün annelerin ve bebeklerinin yardımcısı olsunRandevusu olan kimler vardi canlar?
Sym24 canim karar vere bildin mi?ne kadar zor bi karar bi anne için
Tek yumurtalar dimi?birini almak digerlerine zarar vermez mi?tehlikeli degil mi ne diyo doktor?
Wilwarinb son durum nedir nasil bebisler?
Beren napiyo acaba hep aklimda o kadar çok üzülüyorum ki aklima gelince of ya
Evet twinrose tek plesenta ama keseler zarla ayrılmış dedi yani hepsi ayrı su kesesi içinde. İnşallah İstanbula geçtiğimizde daha detaylı bilgi sahibi olacağız. Rabb'im isterse önünde kim durabilir...Çok teşekkür ederim cevabın için, içimi rahatlattın biraz . Allah ikizlerini size bağışlasın, hayırlı yazılar yazsınMaşallah onlara. Benimde tek yumurta ikizlerim var. Hamileliğim boyunca hep olumsuz konuştular. Şimdi 10 aylıklar maşallahları var. Hiç korkma Allah ne yazdıysa onu yaşayacağız. Seninkiler tek kese tek plesanta mı?
:) Allaha sonsuz şükürler olsun üçüzlerimiz için Surrender ama çok çok zorlu bir yol bu...abooo üçüz müallah yardımcınız olsun.
şu konuda şanslısınız; tek taşla 3 minnoş
insan bır tanesıne zor bakıyorken 3 tane... :=):) Allaha sonsuz şükürler olsun üçüzlerimiz için Surrender ama çok çok zorlu bir yol bu...
İstanbul'da hangi doktora gideceğin bellimi? Benim kontrollerim çapada oluyordu. Ama maddi durumunuz iyiyse size Prof Dr Recep has ı öneririm. Çoğul gebeliklerde alanında uzman bir doktor. Bir de keselerin ayrı olması çok iyi. Hakkınızda hayırlısı olsun. Güzel haberlerini duyabilmek dileğiyle.Evet twinrose tek plesenta ama keseler zarla ayrılmış dedi yani hepsi ayrı su kesesi içinde. İnşallah İstanbula geçtiğimizde daha detaylı bilgi sahibi olacağız. Rabb'im isterse önünde kim durabilir...Çok teşekkür ederim cevabın için, içimi rahatlattın biraz . Allah ikizlerini size bağışlasın, hayırlı yazılar yazsın
Ayyy hepimizin bebişleri sağlıkla foğsunda inşallah o günleri de görelimBizim bebisler küçük ya sanırsam 1 yaşlarına kadar uyuya bilirler park yatakta:)
Neler aldın bende yavaş yavaş başlicam ama ne gerekli bilmiyorum. Bi de premature giyisileri mi aldın yoksa normalmiBen de erken alışverişe başlayanlardanım canım:)) şimdi iyiki tamamlamışım diyorum çünkü dolaşacak gücü kalmıyor insanın ağır vasıta gibiyim:))
Merhaba üçüz anneleri:) bende geldim,tüpbebekle üçüz hamileyim,13.hafta bugün bitiyor.Benimle aynı şeyleri yaşayan insanlar olduğunu bilmek umut verdi çünkü 2 aydır çok zor günler geçirdim hem psikolojik hem mide bulantısı ve halsizlik hala da düzelmiş değilim inşallah 2 oğlum 1 kızım olacak 6 senelik çabaların üzerine,sitede acemiyim keşfedebilirsem konuya dahil olmaya devam edicem Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bizlerede sağlıkla kucağımıza almayı..
Süt pompası ilk aldığım şeydi:)) sonra biberon , telsiz, sterilizatör, bol battaniye,2şer prematüre takım zaten parça sayısı çok az oluyor içinde, bol zıbın, alt üst takım aldım yenidoğan boylarından aldım:)) inşallah sağlıkla giydirmek nasip olurNeler aldın bende yavaş yavaş başlicam ama ne gerekli bilmiyorum. Bi de premature giyisileri mi aldın yoksa normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?