2016 üçüz anneleri :)

Ya kızlar şimdi de tansiyonum fırladı 15/9 du ölçtüğümde bu gidişle ben cumaya dayanamıcam galiba noluyo bana anlamadım ya limonlu su içtim şimdi inşallah düşer

Kızlar ben hamilelik konusunda eksik gibiyim sürekli araştırmaya çalışıyrm 11 haftaya girdim bugün benden önde gidenler bilgisi olanlar neler yapmam gerekecek üçüncü bebeğim gözükmedi sanırım yok oldu çok üzüldüm doktor yol olabilir demişti iki hafta önce görmüştük kalp atışını bile duymuştum...ikiz olarak devam ediyoruz sanki bir süpriz olcakmış gözükecekmiş gibi geliyor İnşaAllah saklanmıştır gözükü.. 10+0 olduk 11 haftanın başındayım neler yapmam gerekiyor nelere dikkat etmem gerekiyr?bide ben kartalla pendik arasındayım doğum için uygun hastahane hakkında doktor hakkında bilgi verecek olan var mı riskli gebeliğe giro dedikleri için pipirikliyim ne yapcam bilmiom kafam karıştı zeynep kamile mi gitsem göztepeye mi tuzlama özel hastahanede gisbirdeyim mi yapsam yoksa dediğim gibi devlet hastaneleri daha mi iyi olur genelde riskli gebelik için göztepe bide zeynep kamil diolar ama karışık kafam

Kırmızı kan şeklinde ise doktoruna konuş canım bende jel kullanıyrm arada bende de jel ile birlikte pembe leke gelebiliyor doktor direk kan gibi kırmızı olursa hastaneyi ara demişti..ama bedava yeni 11 haftaya girdim sanırım senin som haftaların bi doktoruna danış yinede canım

Bu kramp ve kasılmalar D vitamini eksikliği kemiklerin güçsüz kalışından kaynaklanoyormuş hamilelikte genellikle bende hep var ben takviye bitkisel D vitamini verdi doktorum onu kullanıyrm azaldı baya ben hiç uykuya dalamıyrdım o geçti şimdi bulantıdan kusmadan uyuyamıyrm seruma gitmezsem mahvolur bugün yine doktora gitmek zorunda kaldım serum taktordı biraz olsun rahatladım

Kırmızı kan şeklinde değil canım akıntıyla birlikte hafif bi pembelik sadece

Hakkında hayırlısı olsun canım herşeyde vardır bir hayır. 3 tane olmuş olsaydı daha zor olacaktı belki senin için. Çünkü midende de sıkıntı vardı ilerleyen haftalarda ilaçlar mideyi daha çok mahvediyor. Ben şimdi mide koruyucu kullanmaya başladım sanırım midem de yara oluştu zeynep kamilin perinatoloji bölümünü hiç tavsiye etmiyorum doğru düzgün drları ilgilenmiyor özellikle de oya pekin denen o kadın asistanına yönlendirio sürekli asistan kızda tam salak bebeklerin kilosunu boyunu ölçerken aynı bebeği ölçüodu anlamıyo hiç bişeyden serkraj öncesi danışmak için gittiğimde 2 dk benle görüşmedi bile kapıdan gönderdiler beni ama acil kısmı iyi daha detaylı ilgileniyor bide bebek yoğun bakımının iyi olduğunu söylüyolar. Hastane çok pis her hastanın arkadından dezenfekte yok. Ultrasonda da nstde de çıkan hastadan kalan jelle devam ediyolar. Yatakları ıslak ne bi örtü ne bişey pis yatağa yatırıolar. Sürekli tahlil için ordan oraya koşturmak zorunda kalıosun ve sıra oluo bazen hiç kimse öncelik tanımıyo sana ve tahlil yapılan yerle muayene olduğun yer arasında 5 dk yürüyüş mesafesi var. Asansörleri bozuk merdiven çıkmak zorunda kalabiliyorsun. Son haftalarda biraz zor olabilir.

Serkraj vardı sizde de dimi? Hep merak ediyodum serkraj varken su geldiğinde nasıl oluyo diye çünkü orda dikiş varken kopuyo mu dikişler nasıl gelio su diye düşünüyodum ama bi problem olmuyo sanırım
Evet bende de serklaj vardi
Dikis atarken garip bi his oluyo:)anliyosun dikisin attigini ama hic bi aci hissetmiyorsun
Zaten tak diye bi şey oldu ayy dememle suyum geldi:)

Hanımlar, gece olcak diye aklım çıkıyor. Bel ağrım, kasık ağrım, ayaklarımdaki acayip şişlik, resmen hareket edemiyorum nerdeyse. Sizin uykular nasıl? 30+4 üm bugün. Bebekkerde geçen hafta 1400 ve 1250 arasıydı. Uyumak için bir formülümüz varmı?

Evet bende de serklaj vardi
Dikis atarken garip bi his oluyo:)anliyosun dikisin attigini ama hic bi aci hissetmiyorsun
Zaten tak diye bi şey oldu ayy dememle suyum geldi:)
Dikiş kendiliğinden atınca aldırmaya gerek kalmıyor sanırım. Acının olmamasına sevindim. Açıkcası çok korkuyordum ben rahim parçalanır falan diye :) bende de dikiş yeri biraz aşağıya sarkmış sanırım çünkü progestan kullanırken hafif bi şişlik hissediyorum sanki orda

Ayağının altına yastık koyarak uyumaya çalış tatlım. Kan dolaşımı sağlayacağı için ödemi agmana yardımcı olacaktır. Haftalar ilerledikçe ağırlık daha fazla oluyor gece uyuyabilmek için gün içerisinde uyumamaya çalış. Bebekler baskı yaptığı için idrara çıkma sık oluyor bide ağrılar eklenince saat başı ugandırıyor insanı deliksiz bir uhku biraz zor.istersen bi druna danış bana ağrılar için ve suyum fazla diye endol vermişti dr. Ama belli bi haftaya kadar kullanılıyor. Sonrasında da kasılmaları önlemek için adalat, nidilat gibi ilaç verio drlar bide magnezyum çok önemli

Canım 3 haftadır adslat kullanıyorum, magnezyumuda kramp için vermişti. Yatakta yastıktan bana yer yok o derece. Ama yok utkufalan . O kadar ağrım varki

Canım 3 haftadır adslat kullanıyorum, magnezyumuda kramp için vermişti. Yatakta yastıktan bana yer yok o derece. Ama yok utkufalan . O kadar ağrım varki
Az zaman kalmış canım dayanmaktan başka çaremiz yok. Sen genede şikayetlerini doktoruna söyle istersen belki ilaç falan bişi yaAr ağrılar için. Gerçi benimde aynı senin gibi bi taraf bitse başka bi yer başlıyor. Ağrısız sızısız hiç bir günüm yok resmen. Uykuduğumda da her saat başı kalkıyorum. Düzensiz bir uyku ama bebekler geldiğinde uhku düzenimiz daha da bozulacak her halimize şükürler olsun

Haklısın canım hem doktora alıştıktan sonra da insan değiştirmeye pek cesaret edemiyor. Ben sizi maddi olarak zorlayacaksa diye fikir vermek istemiştim sadece. Bu arada Erdem hastanesi için olumsuz ne duydun canım? Biz yenidoğan ünitesi iyi diye tercih ettik.

Aynı haftadayız ve bende aynı durumdayım canım bel ağrısı yoktu bugün ağrıyor, uyku bölük pörçüktü dün gece nerdeyse hiç uyumadım

Merhaba inşaallah istediğin gibi olur sen ankarada mıydın ve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…