- 7 Mart 2016
- 555
- 260
- 33
- 38
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.581
Benim eltimde hamile o gidiyodu Erdeme her gittiğinde bi karışıklık olmuş. Bunlar çocuklarıda karıştırır diyip hastaneyi değiştirdiler :)Haklısın canım hem doktora alıştıktan sonra da insan değiştirmeye pek cesaret edemiyor. Ben sizi maddi olarak zorlayacaksa diye fikir vermek istemiştim sadece. Bu arada Erdem hastanesi için olumsuz ne duydun canım? Biz yenidoğan ünitesi iyi diye tercih ettik.
Haklısın, en başından beri o kadar yoruldumki bazen bebekler doğunca diyorum hiç olmazsa 2 saat uyurum. İnş akıllı olurlardaAz zaman kalmış canım dayanmaktan başka çaremiz yok. Sen genede şikayetlerini doktoruna söyle istersen belki ilaç falan bişi yaAr ağrılar için. Gerçi benimde aynı senin gibi bi taraf bitse başka bi yer başlıyor. Ağrısız sızısız hiç bir günüm yok resmen. Uykuduğumda da her saat başı kalkıyorum. Düzensiz bir uyku ama bebekler geldiğinde uhku düzenimiz daha da bozulacak her halimize şükürler olsun
Cnm bn ankaradayım, dr um Ahmet Erdem. Endisi uzun yıllardır dr um. Çok güvenirim ama kendin bi araştırAtkadaşlar şu an 14 oldum benişlrrim için 20den sonra ankaraya gelip orda kalmayı düşünüyorum doğum kadar bana önerebileceğiniz hastane ve doktor varmı
Bnm 3 aydır dayanılmaz bek ağrım var. Uykumda öyle. Rengim felaket uykusuzluktan. Bebeklerden biri aşağıda 32 haftayı bitirsem çok iyi bnm içinAynı haftadayız ve bende aynı durumdayım canım bel ağrısı yoktu bugün ağrıyor, uyku bölük pörçüktü dün gece nerdeyse hiç uyumadım
cnm ben de ankaradayım ben şükran çakmak a gidiorum çoğul gebelikleri memorial da doğurtuyor, muayene ücreti 300 20 gün geçerli imiş, doğum memorialda 6000.. doktorun muayenehanesi tepe prime da.. fikir olsun bi bak netten araştırAtkadaşlar şu an 14 oldum benişlrrim için 20den sonra ankaraya gelip orda kalmayı düşünüyorum doğum kadar bana önerebileceğiniz hastane ve doktor varmı
Siz ankaradayım deyince..ben istanbuldan gazi Üniversitesi hastanesi varmış ankarada internetten buldum benim gastroparazi hastalığımda için orda Prof. gitmeyi istiyorum porf.pazartsi salı gel dedi bana ama biraz daha araştırmak istiyorum bilginiz varmı o hastahane ile ilgili.. Belki de gastroenteroloji bölümü ve gastroparazi yani mide felci hastalığıyla ilgili bşyler duymuşsunuzdur çok zor durumdayım hamilelikde eklenince hastalığım ağırlaştı yana döne bi başıma çare arıyorum... Duyan bilen gören bilgisi fikri olan yazsın kızlar...cnm ben de ankaradayım ben şükran çakmak a gidiorum çoğul gebelikleri memorial da doğurtuyor, muayene ücreti 300 20 gün geçerli imiş, doğum memorialda 6000.. doktorun muayenehanesi tepe prime da.. fikir olsun bi bak netten araştır
Bana mı yazdın anlayamadım gazi deyince bana yazdın sanırım ben mide felci gastroparazi hastalığım için gidicem yemek yiyip içemyrm hamilelikde eklenince daha berbat oldum mide felcine bir çözüm bulmam lazım tıpta gastroparazi diolar mide felcine ankaradasın ya bi soruşturabilirmisinCanim ben Gaziye norolojide bir profa gidiyorum cok memnunum ama o bolumu bilemeyecegim
Ahmet Erdem'i bende duydum iyi diye ama hic denemedim ben de Ankara'da Acar Koc'a gidiyorum ben memnunum umarim sende gonlune gore bir dr bulursun bu arada devlete gitmeyi dusunuyorsan eger onceden ara sor derim cogu 9.haftadan sonra falan kabul etmiyor yada bu tarz universite hastanesi profu hocalarin ozeline veya direk ozel bir hastaneye gidebilirsin bende Ankara'ya gelmek zorunda kalinca cok arastirmistim Allah kolaylik versin gercekten zor bir surec
gazi iyi bi üniversite hastanesi, bölümle ilgili bilgim yok ama üniversite hastanesi olduğu için araştırmacı oluyorlar.. her ihtimali değerlendirirlerSiz ankaradayım deyince..ben istanbuldan gazi Üniversitesi hastanesi varmış ankarada internetten buldum benim gastroparazi hastalığımda için orda Prof. gitmeyi istiyorum porf.pazartsi salı gel dedi bana ama biraz daha araştırmak istiyorum bilginiz varmı o hastahane ile ilgili.. Belki de gastroenteroloji bölümü ve gastroparazi yani mide felci hastalığıyla ilgili bşyler duymuşsunuzdur çok zor durumdayım hamilelikde eklenince hastalığım ağırlaştı yana döne bi başıma çare arıyorum... Duyan bilen gören bilgisi fikri olan yazsın kızlar...
Süpermiş :)) çok güzelmiş orası gidemedim biz eşimle çok gezeriz orasıda planımdaydı ama artık uzun bi süre hayalCide :)
Bende ineboluya gitmek çok istedim nasip olmadı. Annemde Çatalzeytinli ineboluya biraz daha yakın sanırım. :)Süpermiş :)) çok güzelmiş orası gidemedim biz eşimle çok gezeriz orasıda planımdaydı ama artık uzun bi süre hayalineboluya gidiyorum ama
Cideden yakın evet :)Bende ineboluya gitmek çok istedim nasip olmadı. Annemde Çatalzeytinli ineboluya biraz daha yakın sanırım. :)
Hastahanede mi yatıyorsun doğum mu yaptınKızlar hastane çok sıkıcı
Hastahanede mi kalan doğum kadar canım Allah yardım etsin hastahanelerde çık yattım ben nefret ediyorum... İnşşşALLAH hayırlı güzel bir şekilde Bebeklerini kucağına alırsın canım.. Kızlar bana çok dua edin ben bir çıkmazdayım anlatmak istemiyrm çaresizim gastroparazi den dolayı tedavime destek göremediğim için çok.çaresiz kaldım.Yok canım gözlem altındayıö bi kaç hafta daha.ama çok ağırlaştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?