- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.541
Canım Allah hayırlı etsin, inşallah hem yavruların hem senin için kolay bir doğum olsun. Haftan gayet iyi inşallah biz de görebiliriz o haftaları. Benim doktorum da 33. ya da en fazla 34. hafta alırız diyor. Senin hastane çok pahalıymış canım Erdem hastanesini bir araştır istersen ama hastanenden memnunsan hiç kafanı karıştırmak istemem. Allah yardımcınız olsun, güzel haberini almak ümidiyle...Kızlar benim doğum tarihim belli oldu haftaya cuma günü inş bi aksilik olmazsa alıcakmış dr. Spinal anestezi önerdi ama doğum yapan arkadaşlar sizce hangisi daha iyi ?
offf serklaja 8000 offfff ... benim koca duymasın... kalp krizinden gidecek..Eğer böle bi yardımları olursa gerçekten çok güzel. Türkiyede üç çocuk için doğru düzgün yardım yapan hiç bir kuruluş yok durumu olmayan kişilere sadece bez yada mama yardımı yapıomuş bi kaç belediye o da hepsi değil. Sadece üç çocuk parası alabiliosun bide süt parası sanırım. Maddi durumu olmayana Allah kolaylık versin gerçekten çok zor altından kalkabilmek. Küvöz parası almıyolar ama maşaallah sezeryandı hastane masraflarıydı çok tutuyor. Biz serkraj için hastaneye 8000 lira ödemek zorunda kaldık refakatçi yemeğine kadar masraf çıkartmışlar bi yemek 30lira sen düşün dılarda yesem daha lezzetli şeyler yerdim yeminle. Şimdi de sezeryan için 3500 civarı fiyat verdiler tabi bu rakamın üzerine extra eklenmeler olacak mı göreceğiz. Her hafta doktor randevusu 100 lira bunun testleri ilaçları ıvır zıvırını hiç saymıyorum her gittiğimde yeni bi ilaç ekleniyor listeye çoğuda sgknın ödemediği ilaçlar oluyor. Küvözde de para alınmıyor sgk karşılıyor deniliyor ama gene fark ücreti alıyolar 1000-2000 civarı hastaneye ve bebeğin yatış süresine göre değişiyor durum.
bi üçüz annesiyle konuştum bebekler aptamil prematüreyi kusmuş eczanede diyet maması varmış rapor çıkartılmış ücretsiz onu kullanıolarmış.. hem de çocuklars çok yaradı kilo aldılar dedi... o raporu almak kolay mı bilmiom ama denemek lazım...Yeditepe çok pahalı gerçekten. Ben kontrol için 100tl veriyorum ayrıntılı ultrason için bi kere Recep beye gittik 1000tl ödedik sonrasında gene medipol koşuyolunda hakan beye gittik onunda muayenesine 350 ödedik doktora göre ve hastaneye göre fiyatlar değişiyor. Eğer istanbul yeditepedeysen kendi drumu ve hastaneyi önerebilirim. En azından fiyatlar daha makul bi seviyede. Masraf bitmiyor dediğin gibi bide doğumdan sonrası var çocuk doktoruna git gel her bebek için ayrı para öde aşıları sağlık ocağında yapıolarmış internette üçüz annelerin yorumlarına bakıyorum 1 paket bez 2 günde bitiyomuş sütümüz üç bebeğe yetmeyeceği için takviye mamada almak gerekecek illa bi yardımcıda şart bide onun masrafı var valla nasıl kalkıcaz altından bilmiyorum bakalım
Teşekkür ederim canım darısı sizlere olsun inşallah :) Erdem hastanesiyle ilgili pek olumlu şryler duymadığım için gitmek istemedim. Bide artık son haftam zaten bu saatten sonra değişiklik Yapmam zor olur. Son haftalarda yeni dr aramak istedim aslında ama öle dr dr gezecek durumda olmadığım için burda devam edelim dedik bakalım Allah utandırmasın bizleriCanım Allah hayırlı etsin, inşallah hem yavruların hem senin için kolay bir doğum olsun. Haftan gayet iyi inşallah biz de görebiliriz o haftaları. Benim doktorum da 33. ya da en fazla 34. hafta alırız diyor. Senin hastane çok pahalıymış canım Erdem hastanesini bir araştır istersen ama hastanenden memnunsan hiç kafanı karıştırmak istemem. Allah yardımcınız olsun, güzel haberini almak ümidiyle...
Raporla verilen mamalardan 10 tane bende var babam getirmişti bi arkadaşı vasıtasıyla ama süte alerjisi olan bebeklere veriliyor sanırım. Yani onu kullanamayız sanırım. Bende dra sorucam doğduklrı kullan derse kullanıcam demezse mecburi drun dediği mamabi üçüz annesiyle konuştum bebekler aptamil prematüreyi kusmuş eczanede diyet maması varmış rapor çıkartılmış ücretsiz onu kullanıolarmış.. hem de çocuklars çok yaradı kilo aldılar dedi... o raporu almak kolay mı bilmiom ama denemek lazım...
bilmiom ki ben kullanıp memnun kalınca bi akrabada kendi bebeğine denemiş onun bebekte toparlanmış.. evet önce doktorun dediğini almış ama onu kusmuşlar biri de kıpkırmızı olmuş doktor bi daha verme onu demiş.. bu rapor için bebeklere bir test yapılıomuş ama ben yalvar yakar yaptırmadım o testi dedi bebekler çok küçük die.. doğduktan sonra prematüre oldukları içinRaporla verilen mamalardan 10 tane bende var babam getirmişti bi arkadaşı vasıtasıyla ama süte alerjisi olan bebeklere veriliyor sanırım. Yani onu kullanamayız sanırım. Bende dra sorucam doğduklrı kullan derse kullanıcam demezse mecburi drun dediği mama
Canim dikkatli ol nisan gelmis ola bilirKızlar sabah progestan kullanmıştım kahvaltı yaptım lavaboya gittim akıntıyla birlikte hafif bir pembelik geldi çok yoğun değil ama acaba progestan tahriş etmişmidir diye düşündüm bi yandan da korktum açıkcası ara ara bakıyorum şimdilik bişey yok ama haftaya kadar dayanamazsam diye korkmaya başladıminşallah doğumla alakalı bişey değildir. Doktor arkadaşıma sordum takip et tekrar kanaman olursa nstye bağlan dedi.
Ben 12. Haftada öğrenmiştim perinatolog söylemiştikızlar ben 12 haftslığım daha erken cinsiyet için ama merak ediyorum :) ikizler üste çıkmış.. tek olan aşağı da kalmış tek olan kıpır kıpırdı.. gözümün önünden gitmior o görüntü.. Allah hepsine sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin.. tek olanı bana benzettim kafa yapısını ikizleri ise babaya.. benim içimden iki erkek bi kız gibi geçior.. Tam bi mucize.. Allahıma binlerce şükürler olsun ..
Bende Erdemle ilgili hiç iyi şeyler duymadım geçen sene bebek ölümleriyle adı çıkmıştı aman Allah korusun giden varmı aramızda Erdeme?Teşekkür ederim canım darısı sizlere olsun inşallah :) Erdem hastanesiyle ilgili pek olumlu şryler duymadığım için gitmek istemedim. Bide artık son haftam zaten bu saatten sonra değişiklik Yapmam zor olur. Son haftalarda yeni dr aramak istedim aslında ama öle dr dr gezecek durumda olmadığım için burda devam edelim dedik bakalım Allah utandırmasın bizleri
Heralde fitilini kullandın dimi o yapmış olabilir inşallah nişan değildir canım oldumu bidaha,zaten orası şuan baskıdan ödem oldu itmeye çalışınca olmuştur diye düşünüyorum,resmen şiş dışardan bile bakınca benimKızlar sabah progestan kullanmıştım kahvaltı yaptım lavaboya gittim akıntıyla birlikte hafif bir pembelik geldi çok yoğun değil ama acaba progestan tahriş etmişmidir diye düşündüm bi yandan da korktum açıkcası ara ara bakıyorum şimdilik bişey yok ama haftaya kadar dayanamazsam diye korkmaya başladıminşallah doğumla alakalı bişey değildir. Doktor arkadaşıma sordum takip et tekrar kanaman olursa nstye bağlan dedi.
Geçmiş olsun canım benim hiç şikayetim olmamıştı öyle geçen gün sol ayak topuğuma yürürken bıçak saplanıyo gibiydi bütün gün bende kalsiyum verin dedim süt yoğurt yemiyomusun yeter gerek yok dedi bu kalsiyumu niye vermek istemiyolar merak ettim şimdiHayirli Cumalar Arkadaslar
kizlar bir sorum var bayagadir sol baldirimda ayakta cok kaliesam agri oluyodu oturuyordum geciyodu simdi iki gündür bir dk bile ayakta kalamiyorum ay sanki koptu kopacak ayak sismesi icin varis corabi vermisti onuda giyemiyorum baldir bölgem yaniyo cildirtiyo beni , böyle bir durum yasayaniniz varmi ....????
birde bileklerim parmaklarim sabah kirilacak gibi agiriyor Calcium istedim doktordan gerekmez dedi size kac mg kalsiyum verildi ..???
Kizlar aylarca yatanlara saygi duyuyorum vallahi size helal olsun cok zor simdiye kadar öyle bir derdim olmadi simdiden sonrada olmaz insallah
Fitil kullandıktan bi kaç dakika sonra lavaboya gittiğimde gördüm çok şükür şuanda herhangi bişey yok fakat akıntımın rengi biraz daha koyulaşmış durumda. Dediğin gibi benimde şişlik ödem var gibi orda inşallah bi problem olmaz hafta sonuda geldi korkuyorum açıkcası bişey olur diye hafta sonuna kadar dayanabilirim inşallahHeralde fitilini kullandın dimi o yapmış olabilir inşallah nişan değildir canım oldumu bidaha,zaten orası şuan baskıdan ödem oldu itmeye çalışınca olmuştur diye düşünüyorum,resmen şiş dışardan bile bakınca benim
Bana doktor günde 4 tane kullan demişti valla ben bi sabah bi de akşam kullanıyorum 2 defa biraz sabah acele ettim belki o yüzden zorlamış olabilirim. İnşallah nişan değildir. Senin su gelmeden önce kanama olmuşmuydu ?Canim dikkatli ol nisan gelmis ola bilir
Bence son zamanlarda fitil kullanilmamali uyariyo rahmi
Ben aksami fitili koydum daha dogrusu zorla koydum gitmiyodu herhalde rahim boyu kisalmisti fitil de uyarmis olacak ki sabah suyum geldi
Bana doktor osteozing vermişti kalsiyum magnezyum çinko ve dvitamini vardı serkraj sonrası magnezyum eksikliği olduğu için magosit kullanmaya başladım yoğun olduğundan dolayı da osteozinc kullanmayı bırakmak zorunda kaldım. Sonra başka dra gitmeye başlamıştım o da mutlaka kalsiyum kullan çok önemli demişti bende eczaneden calsiyum c vit sandız aldım suda eriyenden 1000mg dı ama hhcm ben kullanmaya başladıktan sonra kanamam oldu diyince kullanmayı bıraktım korkumakızkar bu yeni doktor bana osmin posirive die bi kalsiyum magnezyum takviyesi verdi sabah akşam içiyorum.. çoğunuz takviye kullanıo galiba
Yok sanirim olmamisti su gelirken pembe lekelenmeyle birlikte geldiBana doktor günde 4 tane kullan demişti valla ben bi sabah bi de akşam kullanıyorum 2 defa biraz sabah acele ettim belki o yüzden zorlamış olabilirim. İnşallah nişan değildir. Senin su gelmeden önce kanama olmuşmuydu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?