2016 üçüz anneleri :)

Kızlar benim doğum tarihim belli oldu haftaya cuma günü inş bi aksilik olmazsa alıcakmış dr. Spinal anestezi önerdi ama doğum yapan arkadaşlar sizce hangisi daha iyi ?
Canım Allah hayırlı etsin, inşallah hem yavruların hem senin için kolay bir doğum olsun. Haftan gayet iyi inşallah biz de görebiliriz o haftaları. Benim doktorum da 33. ya da en fazla 34. hafta alırız diyor. Senin hastane çok pahalıymış canım Erdem hastanesini bir araştır istersen ama hastanenden memnunsan hiç kafanı karıştırmak istemem. Allah yardımcınız olsun, güzel haberini almak ümidiyle...

offf serklaja 8000 offfff ... benim koca duymasın... kalp krizinden gidecek..

bi üçüz annesiyle konuştum bebekler aptamil prematüreyi kusmuş eczanede diyet maması varmış rapor çıkartılmış ücretsiz onu kullanıolarmış.. hem de çocuklars çok yaradı kilo aldılar dedi... o raporu almak kolay mı bilmiom ama denemek lazım...

kızlar ben 12 haftslığım daha erken cinsiyet için ama merak ediyorum :) ikizler üste çıkmış.. tek olan aşağı da kalmış tek olan kıpır kıpırdı.. gözümün önünden gitmior o görüntü.. Allah hepsine sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin.. tek olanı bana benzettim kafa yapısını ikizleri ise babaya.. benim içimden iki erkek bi kız gibi geçior.. Tam bi mucize.. Allahıma binlerce şükürler olsun ..

Teşekkür ederim canım darısı sizlere olsun inşallah :) Erdem hastanesiyle ilgili pek olumlu şryler duymadığım için gitmek istemedim. Bide artık son haftam zaten bu saatten sonra değişiklik Yapmam zor olur. Son haftalarda yeni dr aramak istedim aslında ama öle dr dr gezecek durumda olmadığım için burda devam edelim dedik bakalım Allah utandırmasın bizleri

Raporla verilen mamalardan 10 tane bende var babam getirmişti bi arkadaşı vasıtasıyla ama süte alerjisi olan bebeklere veriliyor sanırım. Yani onu kullanamayız sanırım. Bende dra sorucam doğduklrı kullan derse kullanıcam demezse mecburi drun dediği mama

Kızlar sabah progestan kullanmıştım kahvaltı yaptım lavaboya gittim akıntıyla birlikte hafif bir pembelik geldi çok yoğun değil ama acaba progestan tahriş etmişmidir diye düşündüm bi yandan da korktum açıkcası ara ara bakıyorum şimdilik bişey yok ama haftaya kadar dayanamazsam diye korkmaya başladım inşallah doğumla alakalı bişey değildir. Doktor arkadaşıma sordum takip et tekrar kanaman olursa nstye bağlan dedi.

bilmiom ki ben kullanıp memnun kalınca bi akrabada kendi bebeğine denemiş onun bebekte toparlanmış.. evet önce doktorun dediğini almış ama onu kusmuşlar biri de kıpkırmızı olmuş doktor bi daha verme onu demiş.. bu rapor için bebeklere bir test yapılıomuş ama ben yalvar yakar yaptırmadım o testi dedi bebekler çok küçük die.. doğduktan sonra prematüre oldukları için

Hayirli Cumalar Arkadaslar
kizlar bir sorum var bayagadir sol baldirimda ayakta cok kaliesam agri oluyodu oturuyordum geciyodu simdi iki gündür bir dk bile ayakta kalamiyorum ay sanki koptu kopacak ayak sismesi icin varis corabi vermisti onuda giyemiyorum baldir bölgem yaniyo cildirtiyo beni , böyle bir durum yasayaniniz varmi ....????
birde bileklerim parmaklarim sabah kirilacak gibi agiriyor Calcium istedim doktordan gerekmez dedi size kac mg kalsiyum verildi ..???
Kizlar aylarca yatanlara saygi duyuyorum vallahi size helal olsun cok zor simdiye kadar öyle bir derdim olmadi simdiden sonrada olmaz insallah

Canim dikkatli ol nisan gelmis ola bilir
Bence son zamanlarda fitil kullanilmamali uyariyo rahmi
Ben aksami fitili koydum daha dogrusu zorla koydum gitmiyodu herhalde rahim boyu kisalmisti fitil de uyarmis olacak ki sabah suyum geldi

Ben 12. Haftada öğrenmiştim perinatolog söylemişti

Bende Erdemle ilgili hiç iyi şeyler duymadım geçen sene bebek ölümleriyle adı çıkmıştı aman Allah korusun giden varmı aramızda Erdeme?

Heralde fitilini kullandın dimi o yapmış olabilir inşallah nişan değildir canım oldumu bidaha,zaten orası şuan baskıdan ödem oldu itmeye çalışınca olmuştur diye düşünüyorum,resmen şiş dışardan bile bakınca benim

Geçmiş olsun canım benim hiç şikayetim olmamıştı öyle geçen gün sol ayak topuğuma yürürken bıçak saplanıyo gibiydi bütün gün bende kalsiyum verin dedim süt yoğurt yemiyomusun yeter gerek yok dedi bu kalsiyumu niye vermek istemiyolar merak ettim şimdi

Fitil kullandıktan bi kaç dakika sonra lavaboya gittiğimde gördüm çok şükür şuanda herhangi bişey yok fakat akıntımın rengi biraz daha koyulaşmış durumda. Dediğin gibi benimde şişlik ödem var gibi orda inşallah bi problem olmaz hafta sonuda geldi korkuyorum açıkcası bişey olur diye hafta sonuna kadar dayanabilirim inşallah

Canim dikkatli ol nisan gelmis ola bilir
Bence son zamanlarda fitil kullanilmamali uyariyo rahmi
Ben aksami fitili koydum daha dogrusu zorla koydum gitmiyodu herhalde rahim boyu kisalmisti fitil de uyarmis olacak ki sabah suyum geldi
Bana doktor günde 4 tane kullan demişti valla ben bi sabah bi de akşam kullanıyorum 2 defa biraz sabah acele ettim belki o yüzden zorlamış olabilirim. İnşallah nişan değildir. Senin su gelmeden önce kanama olmuşmuydu ?

kızkar bu yeni doktor bana osmin posirive die bi kalsiyum magnezyum takviyesi verdi sabah akşam içiyorum.. çoğunuz takviye kullanıo galiba

kızkar bu yeni doktor bana osmin posirive die bi kalsiyum magnezyum takviyesi verdi sabah akşam içiyorum.. çoğunuz takviye kullanıo galiba
Bana doktor osteozing vermişti kalsiyum magnezyum çinko ve dvitamini vardı serkraj sonrası magnezyum eksikliği olduğu için magosit kullanmaya başladım yoğun olduğundan dolayı da osteozinc kullanmayı bırakmak zorunda kaldım. Sonra başka dra gitmeye başlamıştım o da mutlaka kalsiyum kullan çok önemli demişti bende eczaneden calsiyum c vit sandız aldım suda eriyenden 1000mg dı ama hhcm ben kullanmaya başladıktan sonra kanamam oldu diyince kullanmayı bıraktım korkuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…