2016 üçüz anneleri :)

Ah canim yaa Allah yardimcin olsun ne diyeyim ki hem derdin büyük hem ilgili bir hastane yok cok zor gercekten Allah yardim eder canim hic bozma moralini hersey güzel olacak insallah bukadar olumsuzluga karsi hersey hayirli saglikli olsun böyle şeyleri okuyunca cok üzülüyorum iyiki türkiyede degilmisim demeden edemiyorum ama az kaldi canim bebisler sagsaglim gelince bunlari unutururlar sana.
buarada Dogum günün kutlu olsun saglikli hayirli bebeklerinle seneye kutlarsin insallah

Teşekkür ederim. Dediğin gibi herşeyde vardır bi hayır çok şükür bi şekilde ayarlandı ama çok korktuk hiç bi yerde yer yok denilince.

Melikemenki böyle zorlu bi süreçte tek başına nasil yapicaksin
Allah senin ve yavrularinin yardimcisi olsun
acaba hamilelik hormonlarindan dolayi hassaslastin mi ?ailen esin ne yapti sen rest çekince?

Sen koşuyolu medipole gidiyodun oraya gitmedinizmi peki nelerle karşılaşıyor insan ya bizim hastanede baya var küvez o yüzden seçtik birazda Allah yardımcınız olsun,odan kalabalıkmı ?

Sen koşuyolu medipole gidiyodun oraya gitmedinizmi peki nelerle karşılaşıyor insan ya bizim hastanede baya var küvez o yüzden seçtik birazda Allah yardımcınız olsun,odan kalabalıkmı ?
Evet ama dru aradık yoğun bakım bölümünde bebekler için yer olmadığını söyledi. Doğru düzgün ilgilenmedi bile. İstese araştırıp bi yer bulabilirlerdi. Bize diyo ki siz bakın yoğun bakımı olan bi yer bulun olmazsa zeynep kamile gidersiniz dedi. Bizde kaç saat bendeki o ağrı ve mide bulantısıyla hastane aradık dolaştık en sonunda da yer bulamayınca zeynep kamile geldik. Ağrıma sızıma mı yanayım bebeklerim doğduğunda küvöz bulunamazda bişey olursa diye korktuğumamı. Medipol koşuyolunda da küvözle ilgili sıkıntı yoktu hatta cuma günü için ayarlanmıştı ama malesef dedikleri gibi olmadı. Ve kockoca İstanbulda küvözlerin hepsinin dolu olması çok komik. Bugünde zeynep kamildeki dr cuma günü gibi düşünüyoruz dedi doğum için sancı başlarsa daha önce alacaklarmış fakat üçü için küvöz olmayabilirmiş. Bebekleri başka yerlere dağıtabiliriz dediler. Koskoca kadın doğum hastanesinde bile küvöz bulunamıyorsa sen düşün artık. Hatta başka hastane düşünüyorsanız bakabilirsiniz dediler. Napıcağımı şaşormış durumdayım. Bi yandan da korkuyorum. Hem kendim için nemde bebekler için. Devlet hastanesinde sonuçta teknoloji ne kadar iyi onuda bilmiyorum eski usul sezeryan olursam yandığım kesin.ilk gittiğim oda da üç kişiydik Allahtan iyi insanlara denk geldim. Sonra odamı değiştirdiler 2 kişi kalıyoruz ve inanırmısın şansıma o da bizim memleketten çıktı :) Allahtan o konuda şanslıyım ama ödüm kopuo başka biri gelir diye. Az önce kapıyı bi kadın açtı çingene dedim ula böle biri olsa saatler geçmek bilmez bide akrabaları gelcek vay halime ozmn :)))

Son düzenleme:
Canım Allah yardımcın olsun ama keşke böyle fevri davranmasaydın. Ailen bile sana bu kadar destek olurken el ne kadar destek olur ki. Tek başına savaşamazsın hele ki şı durumdayken. Eşin ve ailen evi yerkedince bişey demediler mi

Canım ya zor bi durumla karşılaşmışsın,ama herşeyde vardır bi hayır özel hastanelerde sıkıntı çıkmıyomu sanki en azından bak odadan yana şanslıymışsın o çok önemli,iyi şeyler düşün yakında doğuracaksın sütün için bu önemli biliyosun,yarın ola hayır ola diyelim bizde yanında kv mi var?

Yeni katilan arkadaslar hayirli olsun Allah saglikla sihhatle kucaginiza almayi nasip etsin tabi bizlere de ins
Estetik canim su an inan soktayim gercekten Istanbul'da bu kadar sikinti olur mu yahu ne cok talihsizlik bulmus seni ama yilma aylarca savastin direndin bebeklerin icin hic merak etme onlarda senin icin savasacak saglikla sihhatle dogacaklar sana gelecekler :)
Lady nasilsin hastanede durumlar nasil gidiyor?
Kizlar Fatma ne yapti cikti mi onlar hastaneden bilen var mi?

İki bebeğimle çıktık canım ameliyat olan bebeğim hala hastanede. Bebişlerle hayat yorucu değil ama uykusuz geçiyor. Sütüm azaldı genelde mamayla besleniyolar. Çok güzel bi duygu Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Melikemenki cok zor bir surec geciriyrosun belliki biz sana ne desek ne yapsak olmaz muhakkak belki de kiziyorsundur anlamiyorsunuz konusuyorsunuz diye canim ama inan anne olmak dunyanin en guzel seyi fakat su icinde bulundugun durumu da dusunecek olursak bu surec tek basina kaldirilabilecek bisey degil. Lutfen sakin olup alttan almaya kafana takmamaya calis insanlari kimse seni anlayamaz yasayan sensin o yuzden cok fazla bir ozveri bekleyemeyebiliyoruz maalesef cok dua et bebeklerine saril bir daha dusun lutfen aileyle baglari koparip bir basina kalmak kolay degil muhakkak bir orta yol bulunur canim
Bak evlemdigimden beri rahat edemedim hastanelrr vs dedin belki de esinde artik cok yoruldu ve kaldiramiyor bir anlik sinirle karar verme lutfen

Cok sevindim bebeklerine kavusmussun ins hastanedeki minik savascinda bir an once gelir :) kendine de dikkat et senin guclu olman lazim hem bedenen hem moral olarak cunku herkesin once ve en cok sana ihtiyaci var

Fatmaaaa cok sevindim ya cok Şükür
Inşallah tez zamanda diger bebeginde evinize gelir de takim tamamlanir :)
Darisi yesimin basina inşallah
Bebeklerin emmesi nasıl?kac cc emiyolar?hastaneden kaç kiloyla ciktiniz?ay hepsini merak ediyorum :)

Refakatçi almıyolar. Sezeryan sonrası alıyolarmış sadece devlet hastanesinin bide bu kötü yanı var ama şu da var şimdilik refakatçiye pek ihtiyaç duymuyorum yavaş yavaş bi şekilde yapmaya çalışıyorum saolsun burdaki arkadaşlarda birbirine karşı yardımcı oluyor. Hemşireler birazcık suratsız ama onlarada hak veriyorum her gün bir sürü odayla ilgileniyolar ve yetişemiyolar. Doğum içinde hergün başka bi dr visite çıkıyor söylenenler hep değişiyor. Her an doğumada alınabilirim cumayıda bekleyebilirler 12 den sonra bişi yeme diyolar bana hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…