2016 üçüz anneleri :)

Canim bebeklerinin iyi olmasına sevindim
Küçük kizin da inşallah çabucak iyilesir de hepberaber evinize donersiniz

Kızlar benim yasadogim yer küçük ve hastanenin durumu felaket kötü
O yuzden bebekleri Bakü'de ozel hastanede dogurmak istemiştim
Dün bi olay oldu Allahima binlerce şükr ettim iyi ki burda dogurmamisim diye
Burda 3uz dogum olmus doğumdan 6 saat sonra hastanenin elektrikleri gitmiş 31 haftalik dogan bebeklerden 2si kuvozde oksijensizlikten vefat etmiş, 1nin durumu agir
Hastanenin ihmaline bakarmisiniz bu nasil bi seydir ya zavalli anne nasil yaniyodur şimdi
Allahim kimseye yasatmasin

Nasıl yani üç çocuğu normal doğurmak ? Bilemedim ben istememde sana seçme hakkı yokmuymuş?
Ne biliim anlamadım ki dün geceki gelen dra sezeryan diince ne sezeryanı buna kim karar vermiş sen mi dedi bana yarın oya hanım ne derse o dedi ben şok oldum 2 bebekte makat helişliyken normal doğum olmaz heralde sabahki dr çok farklı akşamki farklı heralde benim sabah ki ekip girecek doğumuma

23 haftalik olduk biz. Ama gecen hafta babami kaybettim. Arabayla 8 saatlik bir yolculuk gecirdim. Dun gorundum doktora haftalariyla uyumlular sıkıntı yok dedi. Ama ben uzuntuden 2 kilo verdim. Bide bebekler zayiflarmi yada aletten mi bilmiyorum. 60 ar gr zayiflamis onlarda. Zor bi surecle ugrasirken simdi bi de babamin bizi yakip gitmesi cok zor. Allah kimseyi boyle bir durumda koymasin

Basin sagolsun canim. Sen kilolara takma kafayi cunku her alette farkli cikabiliyor yada bazen ayni alette bile farkli sonuclar alinabiliyor sonucta dr un sectigi alana gore tahmin yapan bir makina. Allah sabirlar versin canim

Allahim iyi doktorlarla karsilastir hepimizi nasil bir hastane Allah o annaya o babaya sabir versin cok korkunc

Canim Allah sanada bebislerinede saglik versin Burda bizim üc Prof. Doktorumuz var biri hastanemizin baş hekimi simdiye kadar
Normal dogum duymadim yapmadim tavsiyede etmem demisti sanmiyorum bu riski alacaklarini sen bozma moralini iki gün kaldi saglikla gelsin bebekler insallah

Basin sagolsun Allah sabir versin bebeklerini kilosuna takma kafayi Canim yeterki üzüntüden baska sıkıntılar olmasin cok fazla ayakta kalma babanin ve senin suan duaya ihtiyaci var Canim bol bol dua et malesef ölenle ölünmüyor bende babacigimi kaybetim cok zor bir durum ama sen hamilesin Canim bebeklerini düsün sabir dile Allahtan

Hiç unutmamıştım zaten de yazamıyor heralde diye düşündüm :) inşallah gerek kalmaz diğerleride küvezdemi peki onları eve göndermiyolarmı baya oldu çünkü ciğerlerimi gelişimini tamamlıyor? İnşallah en kısa sürede üçüyle evine dönersin canım bizimde sualarımız seninle

Canım banada pek mantıklı gelmiyor millet 1 taneyi doğuruna kadar neler çekiyor Allah korusun buara sezeryan arttı diye sağlık bakanı müdahele edeceğiz dedi ya ama bizede etmesinler yani gitsin 1 tane doğuranlara etsin ben şimdi diyorumki tek olsa sıkardım dişimi normal için
Hayırlısı diyelim yinede heyecanlımısın?

Başın sağolsun mekanı cennet olsun, çok zor bir dönemden geçiyosun belli ama sen 3 çocuk taşıyosun yemek zorundasın öyle tıka basa doymadanda bebeklerini besleyebilirsin,faydalı şeyler yemeye çalış bunu görev olarak düşün çünkü onların hiçbişeyden haberi yok ve senden besleniyolar olaya böyle bakarsan belki daha rahat yersin,ceviz öneririm Allah sabır versin bebeklerinde toparlar inşallah hayırlısıyla

Basin sagolsun canim, allah sabirlar versin

Geçmiş olsun estetik bebekler nasıl spinalmi oldun genel mi.heralde mormaş doğum değil
O doktor şaka yapmış olmalı.

Emine arkadaiş allah sabır versin. Makinadan makinaya fark oluyo.
Lady nerdesin sen ve ben kaldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…