- 31 Aralık 2015
- 218
- 88
- 98
- 43
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
- #4.641
Refakatçi almıyolar. Sezeryan sonrası alıyolarmış sadece devlet hastanesinin bide bu kötü yanı var ama şu da var şimdilik refakatçiye pek ihtiyaç duymuyorum yavaş yavaş bi şekilde yapmaya çalışıyorum saolsun burdaki arkadaşlarda birbirine karşı yardımcı oluyor. Hemşireler birazcık suratsız ama onlarada hak veriyorum her gün bir sürü odayla ilgileniyolar ve yetişemiyolar. Doğum içinde hergün başka bi dr visite çıkıyor söylenenler hep değişiyor. Her an doğumada alınabilirim cumayıda bekleyebilirler 12 den sonra bişi yeme diyolar bana hep
Ayyy canım benim Allah yardımcın olsun çok zor günler inşallah hayırlısıyla atlatırsınEvet ama dru aradık yoğun bakım bölümünde bebekler için yer olmadığını söyledi. Doğru düzgün ilgilenmedi bile. İstese araştırıp bi yer bulabilirlerdi. Bize diyo ki siz bakın yoğun bakımı olan bi yer bulun olmazsa zeynep kamile gidersiniz dedi. Bizde kaç saat bendeki o ağrı ve mide bulantısıyla hastane aradık dolaştık en sonunda da yer bulamayınca zeynep kamile geldik. Ağrıma sızıma mı yanayım bebeklerim doğduğunda küvöz bulunamazda bişey olursa diye korktuğumamı. Medipol koşuyolunda da küvözle ilgili sıkıntı yoktu hatta cuma günü için ayarlanmıştı ama malesef dedikleri gibi olmadı. Ve kockoca İstanbulda küvözlerin hepsinin dolu olması çok komik. Bugünde zeynep kamildeki dr cuma günü gibi düşünüyoruz dedi doğum için sancı başlarsa daha önce alacaklarmış fakat üçü için küvöz olmayabilirmiş. Bebekleri başka yerlere dağıtabiliriz dediler. Koskoca kadın doğum hastanesinde bile küvöz bulunamıyorsa sen düşün artık. Hatta başka hastane düşünüyorsanız bakabilirsiniz dediler. Napıcağımı şaşormış durumdayım. Bi yandan da korkuyorum. Hem kendim için nemde bebekler için. Devlet hastanesinde sonuçta teknoloji ne kadar iyi onuda bilmiyorum eski usul sezeryan olursam yandığım kesin.ilk gittiğim oda da üç kişiydik Allahtan iyi insanlara denk geldim. Sonra odamı değiştirdiler 2 kişi kalıyoruz ve inanırmısın şansıma o da bizim memleketten çıktı :) Allahtan o konuda şanslıyım ama ödüm kopuo başka biri gelir diye. Az önce kapıyı bi kadın açtı çingene dedim ula böle biri olsa saatler geçmek bilmez bide akrabaları gelcek vay halime ozmn :)))
HHCM çok şükür bu haftaya kadar gelmişsin darısı bize bizlerede dua et :) Allah kolaylık versin sanada canımEstetik ben de devlet hastanesi ndeyim.hafta içi olursa doktor başka hafta sonu olursa başka. Artık taşımakçok zor bir fe aaşağı inmiş gibiler. Oldukça zor.doktor suları iyi açılma yok dedi. Perşembe tekrarr bakacak cuma35 e giriyorum. Herşey yolunda gider inşallah hepimiz için.
Fatma eve gelmek harika olmalı.
Lady yine kayıplara karıştın.
yeni gelenler daha başlardasınız sabrınızı tüketmeyin.
Beni çok bekletmeye niyetleri yok gibi ilaçların hepsini kestiler aprı gelirse hemen alcaklarmış gelmezse en sın cuma gününü beklicekler yani benim bu hafta dopum olcakEstetik ben de devlet hastanesi ndeyim.hafta içi olursa doktor başka hafta sonu olursa başka. Artık taşımakçok zor bir fe aaşağı inmiş gibiler. Oldukça zor.doktor suları iyi açılma yok dedi. Perşembe tekrarr bakacak cuma35 e giriyorum. Herşey yolunda gider inşallah hepimiz için.
Hayırlı olsun güzel haftalar tadını çıkar:))Merhaba bende 17haftalik üçüz gebeyim
Hayırlısı olsun inşallah canım,güzel haberlerini bekliyoruz,ben ablam erken doğumdan yatınca kalmıştım yanında orası belki çok yoğun diye almıyolardır,olsun annenden başkasıyla rahat edemezsin o da çalışıyo zaten böylesi daha iyiRefakatçi almıyolar. Sezeryan sonrası alıyolarmış sadece devlet hastanesinin bide bu kötü yanı var ama şu da var şimdilik refakatçiye pek ihtiyaç duymuyorum yavaş yavaş bi şekilde yapmaya çalışıyorum saolsun burdaki arkadaşlarda birbirine karşı yardımcı oluyor. Hemşireler birazcık suratsız ama onlarada hak veriyorum her gün bir sürü odayla ilgileniyolar ve yetişemiyolar. Doğum içinde hergün başka bi dr visite çıkıyor söylenenler hep değişiyor. Her an doğumada alınabilirim cumayıda bekleyebilirler 12 den sonra bişi yeme diyolar bana hep
Beni çok bekletmeye niyetleri yok gibi ilaçların hepsini kestiler aprı gelirse hemen alcaklarmış gelmezse en sın cuma gününü beklicekler yani benim bu hafta dopum olcak
Negüzel Fatma çok sevindim oğlun heralde hastanede olan onun eve gelmesi nezaman dr söylüyormu bişey Rabbim onada şifa versin kardeşlerinin yanına dönsün bian önce:)İki bebeğimle çıktık canım ameliyat olan bebeğim hala hastanede. Bebişlerle hayat yorucu değil ama uykusuz geçiyor. Sütüm azaldı genelde mamayla besleniyolar. Çok güzel bi duygu Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Canım eğer cumaya kadar sancın gelmezse yine medipole geçemiyomusun sonuçta cuma rezerveydi orası senin için hiç dr a kızdım falan diye vazgeçme zeynep kamille ilgili korkuların var ya ondan diyorumBeni çok bekletmeye niyetleri yok gibi ilaçların hepsini kestiler aprı gelirse hemen alcaklarmış gelmezse en sın cuma gününü beklicekler yani benim bu hafta dopum olcak
sağ salim gelsin bebişleriniz .. ne güzel biz de başarabiliriz inşallah.. umut oluyorsunuz bana... ben şimdiden yatıorum evde çok az geziniorum.. ödüm kopuo bişey olcak die.. hala kahverengi kanamam devam edio.. kırmızı olmasında tek kahve gelsin... bize dua ederek girin doğuma nolur...Estetik ben de devlet hastanesi ndeyim.hafta içi olursa doktor başka hafta sonu olursa başka. Artık taşımakçok zor bir fe aaşağı inmiş gibiler. Oldukça zor.doktor suları iyi açılma yok dedi. Perşembe tekrarr bakacak cuma35 e giriyorum. Herşey yolunda gider inşallah hepimiz için.
Serkrajı daha açmadılar sanırım doğum sırasında açıcaklar. Bide beni normal doğumada alma ihtimalleri varmış sanırım bu akşam ki dra sezeryan dedim onu nerden çıkartın dedi bana uarın ki dr verir onun kararını dedi hiç kendimi normal doğuma ayarlamamıştım :sHayırlısı olsun inşallah canım,güzel haberlerini bekliyoruz,ben ablam erken doğumdan yatınca kalmıştım yanında orası belki çok yoğun diye almıyolardır,olsun annenden başkasıyla rahat edemezsin o da çalışıyo zaten böylesi daha iyi
Bişey sorcam serklajı şimdiden açtılarmı yoksa doğumda mı?
Medipoldeki dra kızdım onun dışında ilk oraya acile gittiğim halde doğru düzgün ilgilenmediler ve bi ton para aldılar eve gönderdiler eve geldiğimde şikayetim hala geçmemişti doğru düzgün işgilenmediler. Zeynep kamille ilgili korkularım vardı doğru ama yatışkısmındakinperinatoloji bölümünden şimdilik memnunum acildeki gibi yada muayenedeki gibi değil drlar daha ilgili ve ciddi takip ediyorlar.Canım eğer cumaya kadar sancın gelmezse yine medipole geçemiyomusun sonuçta cuma rezerveydi orası senin için hiç dr a kızdım falan diye vazgeçme zeynep kamille ilgili korkuların var ya ondan diyorum
Süsler hazırlamıştım ama malesef devlet hastanesinde olduğum için odayı süsleyemeyeceğim çünkü doğum zamanı odam değişecek ve bi oda da 2 kişi yatıyorsun hatta bazı odalarda 3 kişi bile olabiliyor. Ama napalım hayırlısı olsun bebeklerim sağlıklı sıhhatli gelsinlerde başka hiç bişi gözümde değil arrıkCanim senin icin hayirlisi olsun bir gün önce birgün sonra okadar sabrettin hayirli zamanda gelsin bebislerin bukadar stres olma kafani baska seylerle dagit bak haste süsleri yapnistin odani süsle kendini süsle ayyy senin zamanina gelmeyi hepimize nasip etsin Allah .Cok heycanliyim senin adina dua ediyorum San ve bebeklerine bize haber verneyi unutma
HHCM canim hayirli ugurlu zamanda gelsin bebekleriniz dua edin bol bol Allah yardimciniz olsun dualarim sizinle
Bırda da üç bebek için yer olamayabileceğini söhlediler ama en kötüsü bebekleri yakın hastaneye dağıtacaklarmışCanim kuvezde yer acildi mi? Ne kadar stresli olabiecegini tahmin edebiliyorum. Allah yardimciniz olsun, insallah en kisa zamanda bebislerinle evinize gidersiniz, kuveze bile gerek kalmaz.
Senden haber alamıyoruzAllah razi olsun canim benim sizde benim dualarimdasiniz.
Nasıl yani üç çocuğu normal doğurmak ? Bilemedim ben istememde sana seçme hakkı yokmuymuş?Serkrajı daha açmadılar sanırım doğum sırasında açıcaklar. Bide beni normal doğumada alma ihtimalleri varmış sanırım bu akşam ki dra sezeryan dedim onu nerden çıkartın dedi bana uarın ki dr verir onun kararını dedi hiç kendimi normal doğuma ayarlamamıştım :s
Allah yardımcınız olsun inşallah çabucak şifa bulursunuz hangi şehirdeydinizSlm canim benim hatirlaman mutlu etti bende bakiyordum acaba dogum yapan oldumu diye. Bebislerim iyiler cok sukur kucuk kizimda daha iyi ama durumu zamanla netlecek kanamasi durdu ama kan çözüldükçe sivi birikti doktor hanim aliyor sirtindan kanliydi ama rengi acilmaya basladi insalah bide kendi kendine siviyi atabilirse amelyata gerek kalmayacak. Dua edip bekliyoruz... hergun gormeye gidiyorum dokunuyorum seviyorum buyuyorlar bol bol anne sutu iciyorlar yetistiremiyorum artik insallah hersey guzel olacak... Allahim hepinizi korusun hayirli zamanda dogumlariniz olsun guzel haberlerinizi bekliyorum dualarim sizinle ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?