2016 üçüz anneleri :)

Aaa estetik canim dogdu mu bebisler:)maşallah.saglikla evinize donsunler inşallah
Kac haftalik dogdular?
Ayy inanmıyorum ya simdi anneme seni soyluyodum:))
33. Cü haftamızda geldiler. Sabah dr visite gelmişti yarın için doğum yaparız diye planladık çıktılar yemek yiyim diye ayağa bi kalkıyım dedim suyum gelmeye başladı apar topar ameliyata aldılar. İlk sezeryandan çıktım tansiyonum yükseldi şimdide tansiyonum çok düşük kalkıp yürümem şazım gözüm kararıyor diye hemşire bekle dedi.bebişlerimide göremedim

Ne diyo doktor tansiyon için oluyomuymus öyle?
Sen merak etme bebislerin iyi olsun da yarin görürsün
Ayaga kalkmak ilk başta cok zor
Bebekler kac kilo doğdu? Cinsiyetleri neydi bu arada?

Canım
2100 bi tanesi 1990 bi tanesiydi. 30-35cc yle çıktık hastaneden şimdi 40-50 içiyolar iki hafta oluyo taburcu olalı. Sütüm iyice azaldı biberon çocuğu bizimkiler. Kanamam 42 Gün oldu hala devam ediyo normal mi bilmiyorum ama daha önce doktpra gittim bi problem yoktu. Yarın aşılarını yaptırıcam kaç kilo oldular merak ediyorum ama eve gelmek bebekleri olumlu yönde inanılmaz etkiliyo. Herkes bebeğine sağlıklı bi şekilde kavuşsun inş

hhcm maşallah 35.haftadaymışsın rekor sende sanırım en çok 34.haftaları gören oldu galiba. Doğum için bi tarih belirlediniz mi yoksa akışına mı bıraktı doktor?

Ne diyo doktor tansiyon için oluyomuymus öyle?
Sen merak etme bebislerin iyi olsun da yarin görürsün
Ayaga kalkmak ilk başta cok zor
Bebekler kac kilo doğdu? Cinsiyetleri neydi bu arada?
Olabilirmiş pek bişey demediler ayağa kalktıktan sonrada tam tersi düşmeye başladı gözüm karardı. İnş yarına kadar daha ihi olurum ve bebişlerimi görürüm cinsiyetleri erkek senin gibi üç tane paşam oldu :)

Estetik gozun aydin canim ins kisa surede cikarlar kuvezden ve evinize donersiniz cabucak. Sen vucut olarak cok yipranmistin canim kendine dikkat et ve iyi beslen bol bol sutun olsun cabucak toparlan :)

Canım Allah hayırlı etsin,inşallah yavrularınla çok güzel günler başlıyordur sizin için. Rabb'im her türlü yardımcınız olsun. Kuvöz sıkıntınız olmadı inşallah?
Amin inş teşekkür ederim darısı size olsun inş. Hastanenin küvözünde yatıyolar çok şükür eşimin bi arkadaşı ayarladı tanıdığı vasıtasıyla eşimle konuştum bebekler toğun bakımdaymış 2 tanesine oksijen takmışlar 1 inede burnundan sonda gibi bişi takılıymış

Estetik gozun aydin canim ins kisa surede cikarlar kuvezden ve evinize donersiniz cabucak. Sen vucut olarak cok yipranmistin canim kendine dikkat et ve iyi beslen bol bol sutun olsun cabucak toparlan :)
Teşekkür ederim canım darısı sizlere inş. Hayırlısıyla zamanında sağlıklı sıhhatli bebeklerinize kavulursunuz. Ben daha anne olduğumu anlahamadım bebeklerimi bi görebilsem kaç gündür midem de kötü olduğu için zaten doğru düzgün bişey yiyememiştim. Şimdide katı gıda tüketmeyin dediler büyük abdeste çıkmam lazım ama mide boş nasıl olcak bilmiyoum inşallah beslenme düzeni normale dönerdd bebeklerime süt olur

Sym aslında 35 e yarın giriyorum. Hastanedeyim.bugün doktor ultrason ile bakacak. Ne diyecek bilmiyorum. Üç dört gün önce biraz sancı vsardı nidilat verdiler üç gün.şimdi bekliyorum. Lady de aynı durumda idi ama ses yok.
Estetik darısı başımıza.10 gündür hastanedeyim.hergün on kişi ameliyata alınıyo iki gün sonra taburcu.saü salim bizde geçeriz inşallah

Hakkında hayırlısı olsun inş. Darısı sana artık senin güzel haberlerini bekliyoruz.

Canim gecmis olsun bebislerin hayirli olsun insallah kisa surede 4 ünuzde toparlanıp evinize gidersiniz. :) darisi başımıza insallah..
Bana psikolojik anlamda cok yardimin oldu cnm rabbim guzel kalbinin mukafatini verecek ins en kisa zamanda evinize geçeceksiniz sonra bez mama vs tecrubelerini dinlicez tabi zaman bulabilirsen paşalardan :) isimleri ne bebişlerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…