2016 ya zayıf girmek isteyen hatunlar buyrun gelin yarışalım zayıflayalım:)

selam kızlar..
Sabah kahve içtim canım birşey istemedi kahvaltı yapmadım.az önce zeytinyağlı barbunya bir bardakta ayran içtim.

of kızlar ya öğlen 2 küçük pohaça 2 küçük kurabiye yedim abla getirmiş ofise yedim mecbur akşama cacık içim bari sadece

Kizlar selam hpinize.hayirli cumalar.bnde wermek istiom kilo.suan 70 kiloyum.65ten ciktim 75e.60 kiloya dusmek hedefim.nasil beslenicem?fikri olan war mi???????????

Kizlar selam hpinize.hayirli cumalar.bnde wermek istiom kilo.suan 70 kiloyum.65ten ciktim 75e.60 kiloya dusmek hedefim.nasil beslenicem?fikri olan war mi???????????

bende o civardayım canım sabah salata domates klasik kahvaltı ızgra ve sebze yemeği ye ben öle yapıorum bakalım haftaya belli olur kilomuz tartılınca

Boy 162

kilo 82

arkadaslar hadi surekli yazisalim, birbirimizi motive edelim... sikildim artik istediklerimi giyememekten.... yasimdan 10 yas buyuk gostermekten... psikolojim bozuldu hakkaten...

Merhaba kızlar bende size katılmak istiyorum. Artık bıktım diyet yapıp yarım bırakmaktan lütfen birbirimize yardımcı olalım. Ben yaklaşık 2 hafta önce dukan diyetine başladım. 83,5 kilo ile şimdi 79,5 kiloyum ve hedefim 57 boyum 165

Yeni gelen arkadaslar hosgelmisler canlarim sizleri ptesiden itibaren listemizr alalim malum biz bir haftayi dolduruyoruz ptesi hep beraber yeni bir haftaya baslariz. Bugun yine yoktum surekli bir kosusturmaca halinde gecti butun haftam ne gezmeler bitti ne dugunler ne misafirler daha yeni girebildim internete dusunun artik :) birazdan uyucam yarin yine ayri bir kosusturmaca su ptesi gelsede bende diyetimi ve sporumi sıkilastirsam sizlere kat kat fazla vakit ayirabilsem diye yanip tutusuyorum. Bugunume gelecek olursak canim annecigimin dogum gunuydu bugun ve benim evime davet ettim yengemler kuzenler annemlet ablamlar derken ev bir hayli kalabalikti sabahtan aksama kadar oturamadim yemekler temizlikler caylar kahveler derken cok aktif bir gun yasadim inanilmaz yorgunum
bugunku menumde su sekilde
sabah : 1 kendi yaptigim ufacik pogaca
1 bardak cay
Ogle : 2 yemek kasigi patates puresi (yagsiz ve kasarsiz sadece sutle hazirliyorum hafif oluyor)
3 ymek kasigi tavuk cigeri
1 kase yogurt

aksam :
2 yemek kasigi pilav
1 baget tavuk

2 catal pasta
1 kucuk isirik borek ( tatmadan gecemedim )

Bugun biraz kacirdim gibi ama evde misafir varkende olmuyor napiiimmmm :) ama felaket yorgunum suannnn n :)

Izgara herzaman olmuyoki cnm.ekmegi kaciriyom sanirim ben..seker ve tuzda kullaniom :/

ooo o zaman işin zor kuzum ya biraz sabır sonra fıstık gıbı hatunlar olcas zaten öleyizde daha da sağlıklı olcas inşallah ben şekeride bıraktım 2 haftadır şekersiz içiorum abur cubur hiç yemiorum bugun kepekli ekmek bile yemedim salatalık domates yoğurt doydu karnım

Boy 162

kilo 82

arkadaslar hadi surekli yazisalim, birbirimizi motive edelim... sikildim artik istediklerimi giyememekten.... yasimdan 10 yas buyuk gostermekten... psikolojim bozuldu hakkaten...

canım bozma moralini verirsin inşallah hep motive edelim birbirimizi bol bol su karnımız şişene kadar ve spor

Günaydın kızlar...

Herkes iyidir umarım..

sabah ; 2 yeşil zeytin+çeyrek domates+yarım salatalık+3 dal maydanoz+3 sivri biber

Selam kızlar nasıl gidiyor diyetler umarım herşey yolundadır. Bu sabah itibariyle 65,4 kiloyla uyandım . Hasta olduğum için çok hareket edemiyorum ama hastaneye yürüyerek gidiyorum 45 dakika sürüyor . Biraz bile olsa spor yapmış sayılır mıyım ?? Ayrıca bu sabah 2 kepek ekmeğimi zeytinimi peynirimi ve bir miktar reçel yedim canım çektii dayanamadım affedin ara öğün olarak yoğurtla geçiştirdim bugün tazefasulye ve yağsız sossuz az bir miktar makarna yiyeceğim akşam kendimi iyi hissedersem spora çıkmayıda düşünüyorum .Ee sizde durumlar nasıl kızlar anlatın bakalım

Benimde şimdilik iyi gidiyor daha az yemdyi başarmaya başladım:) akşam düğün var yanlız o korkutuyor ama yemeyeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…