2016 ya zayıf girmek isteyen hatunlar buyrun gelin yarışalım zayıflayalım:)

Merhaba kızlar yazamadım ama yazlıktaydım internetim yok . Yarın sabah kalkar kalkmaz kiloma bakıp sizlere bildiricem umarım hedeflediğimiz kiloya ilk adımları atmışızdır :)

Slm işten yeni geldim anca bildiriyorum kilo 83.8 geçen haftadan 1 kilo gitti. Tüm gün düzgün beslenmedim. Sabah yarım paket diet bisküvi öğlen 1 paket 6 da 1 dilim yaş pasta akşam menemen 3 dilim ekmek şimdi tv karşısında bisikletime bindim ben de durumlar boyle

Benden 4 kilo gitti 109 la günaydın dedim bugün..Dün yarım simitle dondurma kaçamağı yapmıştım.Menüyü erken yazdığım için ekleyememiştim.Neyseki etkilemedi tartıyı :)
bugünkü menümde;
sabah:haşlanmış yumurta,peynir,domates,zeytin
öğlen:2 kayısı, yoğurt,armut
akşam:zeytinyağlı zemizotu,yoğurt

1 haftada mı 4 kilo verdiniz ... inanılmaaaaz tebrik ederim

Süpersin

merhaba arkadaslar ben de 80 kgyla bugun basladim diyete beni de araniza alir misiniz? aslinda hep 72,73tum ama son bi iki ayda inanilmaz sistim,basladim bugun hayirlisiyla hedefim 57 boyum 167 cm umarim veririz birlikte

Benim geriye kaldı 8.8 kilo ben geriye doğru sayacagim ilk hedef için. Kurban Bayramı için bu hedef. Sonra yılbaşına hedef 65 sonra yola devam bırakmak yok bi daha bu kiloda olmak yok

Tabiki vereceğiz hadi kızlar nerde o coşku o heyecan hadisi kipirdayin
Çakıl80 cım liste olucak dimi? Her hafta pztesi mi olucak liste? Gurubu kuran life is good ilk listeyi yapmış sanırım. Umarım devamızda gelir :) bu arada arkadaşlar kilo paylaşımında bulunsa güzel olur.. Sayenizde gaza geldim yeşil Çay içiyorum arkasından azda olsa bisiklete bineceğim

Benim kilom fazla olduğundan normal 4 kilo vermem ..bundan sonraki günlerde daha az gidecektir.Daha öncede iki ayda 25 kilo verdim sonra diyeti bırakıp salınca geri aldım.bu sefer kararlıyım yılmıycam ve sabırlı olcam inşallah :)

Benim geriye kaldı 8.8 kilo ben geriye doğru sayacagim ilk hedef için. Kurban Bayramı için bu hedef. Sonra yılbaşına hedef 65 sonra yola devam bırakmak yok bi daha bu kiloda olmak yok
aslinda dediginiz gibi ben de ilk bi 60lari gormek istiyorum uzun zaman oldu gormeyeli eminim ondan sonra vermek daha zevkli olucak

Merhaba aranıza yeni katıldım ben direk kilomu ve boyumu yazayım kilom 61 boyum 159 hedefim 53 kilo olmak ekmek ve şekeri kestim 45 dakika bisiklete biniyorum ve limonlu detox suyu içiyorum geçen haftaay oranla 2 kilo verdim

Olsun yinede 4 kilo az değil tebrikler
Bende geçen sene kısa sürede 2 ay gibi 15 kilo verdim 100 den 85 e düştüm sonra saçlarım dökülmeye başladı . Çok korktum çok üzüldüm arkasından ilaçlar kullandım yedim bol Bol 4-5 ayda hoop geldi eski kilom.. Bu sefer mecburum vermeye yoksa sağlığım bozulacak

Son düzenleme:

Bende sağlıkla ilgili bi sorun olmamıştı ama çalışma tempom çok yüksekti ,sürekli mesaiye kalıyordum günde 2-3 saat uyuyabiliyordum. birde 3 çocuk düşün gerisini..bende supradyn kullanmaya başladım. bir ayda şiştim ,anlamadım nasıl oldu .doktora gittim supradynden dedi bıraktım ama nafile diyete devam etmeyince yapıştılar tekrar kilolar

slm kızlar gunaydın benim diyete baslayalı yarın tam 1 hafta olacak vee 2 kilo vermisim diyete baslamadan 67.500 düm şimdi ise 65.500 cok mutluyum tabiki sizleride tebrik edıyorum yınede heoimiz uğrasıp verioruz allah yardımcımız olsun yılmayalım basaralım

Günaydın kızlar . Bugün çok enerjik uyandım . 66.3 kiloyla uyandım bugün yani 1 haftada 1.2 kilo vermişim İdeal kilomuza 1 adım yaklaştık kızlaaaar . 1 haftamız gitti kimseler pes etmesin BUNU BAŞARACAĞIZ

Tebrik ederim 1.haftada 2 kilo gayet basarili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…