- 9 Ağustos 2015
- 450
- 1.075
- 63
- 25
- Konu Sahibi life is good
-
1 haftada mı 4 kilo verdiniz ... inanılmaaaaz tebrik ederimBenden 4 kilo gitti109 la günaydın dedim bugün..Dün yarım simitle dondurma kaçamağı yapmıştım.Menüyü erken yazdığım için ekleyememiştim.Neyseki etkilemedi tartıyı :)
bugünkü menümde;
sabah:haşlanmış yumurta,peynir,domates,zeytin
öğlen:2 kayısı, yoğurt,armut
akşam:zeytinyağlı zemizotu,yoğurt
SüpersinBenden 4 kilo gitti109 la günaydın dedim bugün..Dün yarım simitle dondurma kaçamağı yapmıştım.Menüyü erken yazdığım için ekleyememiştim.Neyseki etkilemedi tartıyı :)
bugünkü menümde;
sabah:haşlanmış yumurta,peynir,domates,zeytin
öğlen:2 kayısı, yoğurt,armut
akşam:zeytinyağlı zemizotu,yoğurt
Çakıl80 cım liste olucak dimi? Her hafta pztesi mi olucak liste? Gurubu kuran life is good ilk listeyi yapmış sanırım. Umarım devamızda gelir :) bu arada arkadaşlar kilo paylaşımında bulunsa güzel olur.. Sayenizde gaza geldim yeşil Çay içiyorum arkasından azda olsa bisiklete bineceğimTabiki vereceğiz hadi kızlar nerde o coşku o heyecan hadisi kipirdayin
aslinda dediginiz gibi ben de ilk bi 60lari gormek istiyorum uzun zaman oldu gormeyeli eminim ondan sonra vermek daha zevkli olucakBenim geriye kaldı 8.8 kilo ben geriye doğru sayacagim ilk hedef için. Kurban Bayramı için bu hedef. Sonra yılbaşına hedef 65 sonra yola devam bırakmak yok bi daha bu kiloda olmak yok
Olsun yinede 4 kilo az değil tebriklerBenim kilom fazla olduğundan normal 4 kilo vermem ..bundan sonraki günlerde daha az gidecektir.Daha öncede iki ayda 25 kilo verdim sonra diyeti bırakıp salınca geri aldım.bu sefer kararlıyım yılmıycam ve sabırlı olcam inşallah :)
Olsun yinede 4 kilo az değil tebrikler
Bende geçen sene kısa sürede 2 ay gibi 15 kilo verdim 100 den 85 e düştüm sonra saçlarım dökülmeye başladı . Çok korktum çok üzüldüm arkasından ilaçlar kullandım yedim bol Bol 4-5 ayda hoop geldi eski kilom.. Bu sefer mecburum vermeye yoksa sağlığım bozulacak
Tebrik ederim 1.haftada 2 kilo gayet basarilislm kızlar gunaydın benim diyete baslayalı yarın tam 1 hafta olacak vee 2 kilo vermisim diyete baslamadan 67.500 düm şimdi ise 65.500 cok mutluyum tabiki sizleride tebrik edıyorum yınede heoimiz uğrasıp verioruz allah yardımcımız olsun yılmayalım basaralım
Tebrik ederim 1.haftada 2 kilo gayet basarili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?