- Konu Sahibi computertchr
-
hepimiz doktoruzHayır kimyasal gebelik demek erken düşük gibi bi şe...yumurta dölleniyor ,ucundan kuyruğundan rahime tutunmaya çalışıyor ama tutunmadan adet oluyorsun...Beta Hcg yavaş yavaş düşüyorsa kimyasal demek oluyor.hatta birçok kadın belki de sık sık kimyasal gebelik yaşıyor ama adet gününde adet olduğu için fark etmiyor bile..O yüzden Dr kar ısrarla adet gecikmesini bekleyin diyorlar çünkü gebelik hormonu çıkıp sonradan düşebilir de...boş gebelikte ise değer yükseliyor,kese oluşuyor ama içi boş oluyor yani bebek yok içinde...dış gebelik ten de bahsedeyim elim değmişkendöllenmiş yumurta rahime tutunması gerekirken tüplerde yerleşiyor ve çok tehlikeli bir durum çünkü büyüdükçe tüpü patlatma ihtimali var ve tek tüpünüz alınıyor ..beta değeri anormallîkler göstererek artıyorsa de şüphelenip kontrol altına alıyor zaten..o yüzden 2 güne bir tahlil isteniyor...
Boş gebelikten kastım aslında devami gelmeyecek benim icin sonlanan bi gebelik olarak yazmıştım. Seninde yazdığın gibi kese görmeye kadar gelemedik malesef ucuncu betada anlasildi zaten kimyasal gebelik oldugu hizla dusmustu beta, açıklama içinde ayrica teşekkürler, bu tedavilere başlayan herkes, derdine çare olacak yeni bi şey öğrenirmiyim diye internette deliler gibi arastirma yapıyor. Bende öyle oldum kimden ne duysam bakıyorum. Ama bi seyi merak ediyorum netten bulamadım hocayada sormadım dördüncü günümdeyim regl olmam gerekiyordu ama olmadım acaba beta dustukten sonra tekrar yükselir mi yani tutunma sonradan devam eder mi bi bilgin var mı? Umut kapısı işteHayır kimyasal gebelik demek erken düşük gibi bi şe...yumurta dölleniyor ,ucundan kuyruğundan rahime tutunmaya çalışıyor ama tutunmadan adet oluyorsun...Beta Hcg yavaş yavaş düşüyorsa kimyasal demek oluyor.hatta birçok kadın belki de sık sık kimyasal gebelik yaşıyor ama adet gününde adet olduğu için fark etmiyor bile..O yüzden Dr kar ısrarla adet gecikmesini bekleyin diyorlar çünkü gebelik hormonu çıkıp sonradan düşebilir de...boş gebelikte ise değer yükseliyor,kese oluşuyor ama içi boş oluyor yani bebek yok içinde...dış gebelik ten de bahsedeyim elim değmişkendöllenmiş yumurta rahime tutunması gerekirken tüplerde yerleşiyor ve çok tehlikeli bir durum çünkü büyüdükçe tüpü patlatma ihtimali var ve tek tüpünüz alınıyor ..beta değeri anormallîkler göstererek artıyorsa de şüphelenip kontrol altına alıyor zaten..o yüzden 2 güne bir tahlil isteniyor...
Boş gebelikten kastım aslında devami gelmeyecek benim icin sonlanan bi gebelik olarak yazmıştım. Seninde yazdığın gibi kese görmeye kadar gelemedik malesef ucuncu betada anlasildi zaten kimyasal gebelik oldugu hizla dusmustu beta, açıklama içinde ayrica teşekkürler, bu tedavilere başlayan herkes, derdine çare olacak yeni bi şey öğrenirmiyim diye internette deliler gibi arastirma yapıyor. Bende öyle oldum kimden ne duysam bakıyorum. Ama bi seyi merak ediyorum netten bulamadım hocayada sormadım dördüncü günümdeyim regl olmam gerekiyordu ama olmadım acaba beta dustukten sonra tekrar yükselir mi yani tutunma sonradan devam eder mi bi bilgin var mı? Umut kapısı işte[/QU hayır canm bi kere düşmeye başladı mı artk umut kesilir o bebektentekrar yükselme ihtimali var ama o zaman da yazdığım gibi dış gebelik olma ihtimali var ki o çok daha tehlikeli o yüzden kimyasal gebeliklerde beta değerinde 0 ı görmek lazım tehlikeyi atlatmak için..ama sizin sıfıra kadar düştüyse kesin gebe değilsin demektir...yılda 2 kez de adet gecikmesi normal diyor doktorlar...
Boş gebelikten kastım aslında devami gelmeyecek benim icin sonlanan bi gebelik olarak yazmıştım. Seninde yazdığın gibi kese görmeye kadar gelemedik malesef ucuncu betada anlasildi zaten kimyasal gebelik oldugu hizla dusmustu beta, açıklama içinde ayrica teşekkürler, bu tedavilere başlayan herkes, derdine çare olacak yeni bi şey öğrenirmiyim diye internette deliler gibi arastirma yapıyor. Bende öyle oldum kimden ne duysam bakıyorum. Ama bi seyi merak ediyorum netten bulamadım hocayada sormadım dördüncü günümdeyim regl olmam gerekiyordu ama olmadım acaba beta dustukten sonra tekrar hayır canm bi kere düşmeye başladı mı artk umut kesilir o bebektentekrar yükselme ihtimali var ama o zaman da yazdığım gibi dış gebelik olma ihtimali var ki o çok daha tehlikeli o yüzden kimyasal gebeliklerde beta değerinde 0 ı görmek lazım tehlikeyi atlatmak için..ama sizin sıfıra kadar düştüyse kesin gebe değilsin demektir...yılda 2 kez de adet gecikmesi normal diyor doktorlar...
hayır canm bi kere düşmeye başladı mı artk umut kesilir o bebektenBoş gebelikten kastım aslında devami gelmeyecek benim icin sonlanan bi gebelik olarak yazmıştım. Seninde yazdığın gibi kese görmeye kadar gelemedik malesef ucuncu betada anlasildi zaten kimyasal gebelik oldugu hizla dusmustu beta, açıklama içinde ayrica teşekkürler, bu tedavilere başlayan herkes, derdine çare olacak yeni bi şey öğrenirmiyim diye internette deliler gibi arastirma yapıyor. Bende öyle oldum kimden ne duysam bakıyorum. Ama bi seyi merak ediyorum netten bulamadım hocayada sormadım dördüncü günümdeyim regl olmam gerekiyordu ama olmadım acaba beta dustukten sonra tekrar yükselir mi yani tutunma sonradan devam eder mi bi bilgin var mı? Umut kapısı işte
zeytinyağı incir yapabilirsin iyi geliyor.Arkadaslar yumurta kalitesini artırmak için onerebileceginiz kullandiginiz karışımlar var mı? bal tarçın çörek otu dışında.
Bu yazini okuduktan sonra hemen aradim buldum 1 hafta once baktirdigim demir sonucum hic dikkatimi cekmemis ferritin 15 cikmis normali 13_150 arasi olmaliymis g.hocaya msj attim ilac ismi ne onerirsiniz benim demirim dusuk cikmis (kullandigim ilaclarima etkisi olmayan ) diye .D vitaminini unutmayın mutlaka baktırın. Amh düşüklüğü ile bağlantısı hakkında çok araştırma sonucu var. coenzim 10 baktırdım sınırın çok altında çıktı benim bu yüzden sabah akşam 200lük içmemi önerdi Ender Saraç, günde 3 kez dhea ve günde 1 evicap da içiyorum. fsh için hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesi yazmış herkes, yeni başladım ben de kimisi işe yaramadı yazmış yine de deniyorum.
cnm benim de rezervim az.defalarca iptal oldu tedavim ama pes etmiyorum.kimyasal gebelik her bayanda görülebilir.her seferinde aynı olacak diye düşünme.kalite için tedavi başladığında zeytinyağında incir yapabilirsin.bir arkadaşın rezervi çok düşüktü.amh 0,01 idi.1,5 yıl tedavi gördü.bir sürü ilaç vitamin vs. kullandı.ve şimdi hamile.sabredersek bizim de olur inşallah.yeterki umudumuzu kaybetmeyelim...Arkadaslar benim yumurta rezervimde azalma var Aralik ayında tüp bebek yaptırdım fakat kimyasal gebelikle sonuçlandı, bi arkadaşinda tüp bebekte iki kimyasal gebeliği olmuş onunda rezervinde azalma var. Benim anlayamadıgim yumurta rezervinde azalma olan kişilerin ne sıklıkta bu kimyasal gebeliği yaşadığı, yumurta kalitesinin düşük olmasıyla da ilgisi var mı bu kimyasal gebeliğin. İşin açıkçası bu ay da ikinci tüp bebeği yaptırdığımda yine aynı sonucumu alicam? Aranızda ya da tanıdığınız birileri var mı yumurta rezervinde azalma olupta tüp bebekte kaçıncı da olumlu cevap almislar?
Merhaba Allah yardimcin olsun yarın icin, maşallah diyelim bence çok iyi insallah saglikla hayirla gelir bebeklerin. bende 5 tanede 1 dollenmisti bende başkentte gogsen hocada tedavideyim. Sende ki sıkıntı ne?merhaba bende Başkent hHulusi hocada tüp bebek yaptırıyorum ve yarın transferim var 10 yumurtadan 8 tanesi döllendi dediler sizce nasıl
Umut etmekten başka bi şey gelmiyor elimizden sabırla bekleyip umut etmek bize düşen. Bende pes etmicem kimse pes etmesin belki maddi yönden sürekli tedavi görmek beni yorabilir ama elimden gelen herşeyi yapıcam. Bugün bal, tarçın ve çörek otu olan karışıma başladım. Regl im bitince soğan kurune başlıcam belki bi faydası olur. Hatta bu ay Dr konusup ikinci tedaviyi bir ay ertelicem çünkü aynı sonucu almaktan korkuyorum. Zeytinyağlı incir nasıl bi kur nası yapılıyor kaç gün uygulanıyor ve ne zaman başlıyorsun.cnm benim de rezervim az.defalarca iptal oldu tedavim ama pes etmiyorum.kimyasal gebelik her bayanda görülebilir.her seferinde aynı olacak diye düşünme.kalite için tedavi başladığında zeytinyağında incir yapabilirsin.bir arkadaşın rezervi çok düşüktü.amh 0,01 idi.1,5 yıl tedavi gördü.bir sürü ilaç vitamin vs. kullandı.ve şimdi hamile.sabredersek bizim de olur inşallah.yeterki umudumuzu kaybetmeyelim...
Bu yazini okuduktan sonra hemen aradim buldum 1 hafta once baktirdigim demir sonucum hic dikkatimi cekmemis ferritin 15 cikmis normali 13_150 arasi olmaliymis g.hocaya msj attim ilac ismi ne onerirsiniz benim demirim dusuk cikmis (kullandigim ilaclarima etkisi olmayan ) diye .
Bugun aksam hemen aldim basladim
Yani bana buyuk bi iyligin oldu bu msj inla.
Neden bukadar dusuk demis
Belkide bu aralar halsiz olmamin sebebi demir eksikligidir.
Internette baktim gercekten kisirlik nedeni olabiliyormus. bilmiyordum cok sasirdimmmm
zeytinyağına 2 tane incir bölüp koyuyorsun sabahtan ertesi sabah aç karnına yiyorsun.sonra tekrar 2 incir koyup ertesi gün yiyorsun.yağ azaldıkça üzerine ekliyorsun.adetin 2. günü başlıyorsun.ben tedavi olunca yapacağım.diğer türlü bende kist yapıyor.yumurta gelişiyor ama çatlamıyor...Umut etmekten başka bi şey gelmiyor elimizden sabırla bekleyip umut etmek bize düşen. Bende pes etmicem kimse pes etmesin belki maddi yönden sürekli tedavi görmek beni yorabilir ama elimden gelen herşeyi yapıcam. Bugün bal, tarçın ve çörek otu olan karışıma başladım. Regl im bitince soğan kurune başlıcam belki bi faydası olur. Hatta bu ay Dr konusup ikinci tedaviyi bir ay ertelicem çünkü aynı sonucu almaktan korkuyorum. Zeytinyağlı incir nasıl bi kur nası yapılıyor kaç gün uygulanıyor ve ne zaman başlıyorsun.
gayet güzel sayı.inşallah pozitif sonuçlanır hayırlısıyla...merhaba bende Başkent hHulusi hocada tüp bebek yaptırıyorum ve yarın transferim var 10 yumurtadan 8 tanesi döllendi dediler sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?