2016 yılında tüp bebek tedavisi ile uğraşanlar

Benim bugün transferden sonraki 3.günüm inşalah hayırlısıyla olur bebişime kavuşurum benimde yumurta rezervim düşüktü bakalım sonucu nasıl olacak

Benim de kurtajim vardı doğal yolla hamile kalmıştım 6 haftalikken kesenin yeri değişmişti gelişimi durdu ve almak zorunda kaldılar. Ben direkt kan testleriyle tüp bebek tedavisine başladım sonra bi kimyasal gebeliğin oldu.kafam karıştı tutması ile ilgili acaba içerde Rahimde bi sıkıntı olabilir mi

Benim bugün transferden sonraki 3.günüm inşalah hayırlısıyla olur bebişime kavuşurum benimde yumurta rezervim düşüktü bakalım sonucu nasıl olacak
Inşallah hayırlisi olur hakkında sağlıklı hayırlı evlatları olsun. Yaşadığın belirtileri bizimle paylaşımının bende bi tüp bebek yaptırdım ama olmadı kimyasal gebelikti.ikinciye bakalım dedim zamana biraktim

Pıhtılaşma testi yaptırdınız mı?şu an dr a gidiyor musunuz?Bence bi sorun dr ınuza...

Teşekkür ederim açıklamaların için. Erdem hastanesini deneyebilirim aslında hiç hastane takıntım yok ama bilmediğim için internetten okuduklarimla hareket ediyorum. Şimdi bahceci umutta tüp bebek dediler bana selen hn. Aşılama için yaşım geçmiş diyorlar. 35 yaşındayım.

Allahım bol sabır versın.

Can'ım valla arada bir kasık agrım oluyor doktor iki tane yerleştiriyoruz dedi bazen çok ümitliyim bazen de modum düşüyor bakalım hayırlısı bugün 4.günüm ama zor geçiyor 12.gün hiç gelmeyecek gibi inşalah seninde hayırlı evlatların olur Allah hepimizin bütün isteyenlerin yüzünü güldürsün inşalah

Pıhtılaşma testi yaptırdınız mı?şu an dr a gidiyor musunuz?Bence bi sorun dr ınuza...
Yok pıhtılaşma testi yaptıracaktik beta düşünce gerek kalmadı. Şu an gidiyorum ama ikinci için fsh yüksek cikti. Göğsü hoca Dr. Vardır heralde bildiği diyr dusunfum simdi bi gittigünde sorarım

Slm.. benim amh 0.01 çok kötü ona rağmen Şansın var dediler ..ve tedaviye basladik ama transfer aşamasına gelemedik henüz. .maddi manevi çöküntü. .yaşım 38 bu arada.. Allah hepimizin gönlünde kini versin..

Alla
Allah yardimcin olsun var tabi ki Şansın neden olmasın, onu Rabbim bilir o nasip ederse olcak. Moral çok önemli bu tedavi de insan ister istemez düşünüyorum kafası dolu oluyo ümitsizliğe kapılabiliyor ama üstesinden gelmek gerekiyo. Ben bu tedavi ye büyük bi çöküntü başladım destekli kimse yanımda yoktu etkiledimi bilmiyorum ama sonuçlandırmak sonra kendime çok kizmistim. Çünkü bu tedavinin geriye dönüşü yok ne olursa olsun moraller hep iyi olmali.

merhaba fsh ınız kaç acaba? hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz

Aynı yaştayız ve benzer durumdayız, benim amh 0.06 ilk denemede 2 tane 3.kalite 3.gün transferim oldu, negatif sonuç aldım ama yumurtladığımız sürece şans var. Ne kadar karamsarsınız bence her şeyden önce psikolojinizi düzeltin ve mucizelere inanmaya başlayın. Yalnız standart tüp bebek tedavisindense kişiye özel takip ile devam etmenizi tavsiye ederim ve olabildiğince yumurta-embriyo biriktirmeyi denemenizi. Hemen transfer eden havuz uygulamayan bir merkeze gittiğim için pişmanım. Bol şans.

havuz sistemı nasıl oluyor bahsedermısın .her seferinde ayrı tup bebek ucretımı odenıyor?

havuz sistemı nasıl oluyor bahsedermısın .her seferinde ayrı tup bebek ucretımı odenıyor?
Benim gittiğim merkez uygulamadığı için tam bilmiyorum ama okuduklarımdan anladığım kadarıyla her ay yumurta takibi yaparak, folikül varsa iğne ilaç ne uygunsa büyütüp her ay opu yapılıyor sanırım. Tabi opudan sonraki ay genelde yumurtlama olmuyor herhalde 2 ayda bir opu yapılıyordur. Amaç olabildiğince çok embriyo biriktirip azalan yumurtalık rezervinde zamandan kazanmak sanırım. Ödeme farklı oluyordur, tüp bebek merkezlerinin bazıları ilk seferde tam ücret alıp sonraki aylar sadece yapılan işleme göre fiyat ekliyorlar sanırım.

Merhaba arkadaşlar..bende nasip olursa mart-nisan gibi tüp bebek yaptırıcam ..4. denemem olucak bu..
bundan onceki tedaviden bi kızım var...eşim azospermi son kalan 2 tüp spermimiz var onlarla deniycegiz kızıma kardeş Rabbim nasip eder inşallah..Allah isteyen herkesede hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah..
bizde cok zor aşamalardan geçtik 10 sene sonra kızım oldu şükür..
Umut tupbebek merkezinde deneme yapıcaz ordaki 3. denemem olucak.
şimdi yeni tedavimde burda inşallah birbirimize destek olarakk geçirmek istiyorumm..
sayfaları okumadım henüzz sayfanın adını görünce hemen yazmak istedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…