2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Kizlar dr lariniz dogum hAftasi icin ne diyor ,ortalama kacinci haftada alacaklar bebekleri ?

O kadar da değil canım zaten kilon çok az kendine işkence etme boşu boşuna. Tabii ki abartmadan ye. Ama şu zaman aşure yemicez de ne zaman yicez :)

İşte ben de sırf iyi bi doktor diye hastaneyi gözardı ettim ama neredeyse hiç beklemedik şimdiye kadar.Hatta eşim ben gitmem çok beklersek diyodu. benim okulum hastaneye çok yakın.arabayla 5 dk bile değil.hatta 2 kere kanama oldu diye sabah aradığımda hemen gel dedi, izin alıp gittiğimi bildiği için ikisinde de hiç bekletmedi.bu arada ben de karataşta oturuyorum.

Sen daha yolun başındaymışsın :) tüp bebek doktoruna devam etmedin o Zaman değiştirdin herhalde bu arada senin miniklerin cinsiyeti neydi

Sen daha yolun başındaymışsın :) tüp bebek doktoruna devam etmedin o Zaman değiştirdin herhalde bu arada senin miniklerin cinsiyeti neydi
Ee dedim ya Acıbademde tedavi gördüm git gel yaptım diye.Mümkün mü artık haftada bir adanaya gitmek. Yoksa isterdim tabii. Benim daha cinsiyetler belli değil.10. Haftadayım. Daha hamilelikte yeniyim diye mi yolun başındasın dedin:)eğer ondansa yaşta çok da yolun başında değilim 32 yi bitirdim:)İnşaallah cinsiyetini öğreneceğim günleri de görmek nasip olur.

Son düzenleme:
Senin iyiymiş canım

Bu arada kızlar doktorlarınız kilo için ne dedi?
Benimki ikiz gebelikte en az 13 en fazla 18 kilo alınmasını tavsiye ediyorum dedi.
Doktorum surekli uyariyo dikkst et dikkat et bu kadar hizli ve cok alma diye ama ne kadarda dikkst etsem olmuyo
Sorma ya canimda nasil istiyo anneme dedim bana ayirip az sekerli yapin bari doya doya yiyim ddm :)
Kizlar dr lariniz dogum hAftasi icin ne diyor ,ortalama kacinci haftada alacaklar bebekleri ?
henuz hic konusmadik kacinci haftada olur insallah hepsi kuvoze girmicek kadar kalir bizlerle

Olur Can'ım sağlıkla inşallah ben İstanbul acıbadem sandım ben orda tedavi gördüm çünkü evet hamileliğin başındasın :) ben 20.haftaya giriyorum yarın daha da Zaman geçmiyor bana sanki benim de yaş çok küçük sayılmaz 29 yaşındayım

Hiç öyle düşünme canım, bizim gibi yenilere bak. Ben şükür o günleri atlattım az kaldı de :) Biz sohbet edelim boşver zaman çabuk geçiyo. Ee antepli misin:)

selam anneler ve ikiz bebekleri . hepimize mutlu hafta sonları. 25+5 deyim. ve 9.4 kg aldım. aslında 10.5 kg idi diyetle 1 hafta da verdim sanırım ödemi attım üzerimden böyle giderse 16 kg ile kapatırım diye düşünüyorum. kızlar yediklerinize dikkat edin. şeker çıktı mı mecburi diyet. canım neler neler istiyor aşure filan demişsiniz çok severim ama işte doya doya yiyemiyorum. yeterki bebeklerim sağlıklı olsunlar.

Bende istanbul acıbadem cnm orda mı devam ettin kontrollere?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…