2016'da ikiz Annesi Olacaklar...

Aaa gerçekten miii:)))çok sevindiiimm. Yok canım benim eşimin ilaç mümessili arkadaşları ısrarla orayı tavsiye etti.ee sen de mi acıbademde tedavi gördün?
Ben ilk 2 tedavimi orda gördüm :) sonra Kıbrıs'ta yaptırdım eşim tatil yaptı ben yattım :)

Bence cok erken degil cnm .bende 25. Haftaya kadar herseyi aldım kıyafet olarak.sonra zor oluyor.tabiki çikarsın dışarı almak için ama yoruluyorsun.
Bende ondan çok korkuyorum sanki gun ilerledikçe hiç kalkamayacağım gibi geliyor herşeyi alıp bitirmek istiyorum

Canım biliyorsun senle benim hemen hemen aynı bende 19+5 deyim ama bende herşeyi halletmek istiyorum ağırlaşmadan gerçi şimdi gördükçe alıyorum ama Yine de gözüm doymuyor :)

Reactions: tup
Canım biliyorsun senle benim hemen hemen aynı bende 19+5 deyim ama bende herşeyi halletmek istiyorum ağırlaşmadan gerçi şimdi gördükçe alıyorum ama Yine de gözüm doymuyor :)
Dimi çok güzel şeyler var bebek alışverişi yapmak çok zevkli bir şeymiş. Kıyafetleri kucağıma alıp seviyorum resmen bi gören olsa deli diyecek :))

Kızlar ben 62 kg hamile kaldım. Zayıf değildim boyumda 1.68 - 1.69 falan
Şu an 69 kg
19+1
Ama bugünden itibaren yediklerime daha çok dikkat edicem. Evde şeker ölçüm cihazı aldım roche performa nano.
Sabah açlık tokluk ölçücem bakalım. Tokluğu düşürmeye çalışıcam.

Kızlar kilo alımınız nasıl?
Paylaşmak isteyenler cvp yazsın.
Önce ben başlayım.
19+1
7 kilo aldım
Bence sen iyisin.ben 9 hafta sonra kaç kilo alırım acaba:)şimdiden 10. Haftaya girdim 2-3 kilo aldım.Ama tedavi süreci de dahil buna.o kadar çok yiyorum ki sürekli acıkıyorum.

Reactions: tup
Bence sen iyisin.ben 9 hafta sonra kaç kilo alırım acaba:)şimdiden 10. Haftaya girdim 2-3 kilo aldım.Ama tedavi süreci de dahil buna.o kadar çok yiyorum ki sürekli acıkıyorum.
Acıkmamak elde değil zaten canım tabiiki acıkıcaz ama bebeklerimize yaramayacak gereksiz şeyler yememeliyiz:)

Bende ondan çok korkuyorum sanki gun ilerledikçe hiç kalkamayacağım gibi geliyor herşeyi alıp bitirmek istiyorum
Söyle diyeyim cnm.ben hala araba kullanıyorum,gidiyorum heryere ama eve kendimi zor atıyorum.sonra butun gun yatıyorum.

Özkan aydın leylek doktorumuz onun sayesinde ikiz sahibi oldum geri de vazgeçemedik yoksa muaynane falan vasat ama Napayım sen kime gidiyorsun memnun musun bu arada kaçıncı haftaydın sen ?
Hiç duymadım hangi hastanede?bi de tüp bebekle hamile kalmadın mı?nasıl onun sayesinde?ben Allah izin verirse 10. Haftaya girdim.Aslında gitmek istediğim medical parktaki arif deniz.Ama ona önceden gitmiştim ve bebek oluşmadı falan.sanki adam yine bana kötü bişey söylermiş gibi geliyo:)o yüzden yaşam hastanesinde şahin korkmaza gidiyorum.arif deniz kadar iyi bi doktor olduğunu duyduk hep.

Ben 75 ile hamile kaldım çarşamba günü 79 çıktım doktor iyi gidiyosun dedi kilolu olduğum için fazla kilo alamamaya dikkat ediyorum

Şahin Korkmaz çok iyi bir doktor bende isterim aslında ama yeri çok ters ben ibrahimlide oturuyorum arabamı da kullanamıyorum falan bir de o hastane çok kalabalık oluyor nefesim daralıyor Özkan bey özel kendi muaynanesi var hastayı hazırlıyor burda her Türlü sadece transfer be yumurta toplama acıbadem ya da Kıbrıs'ta yapılıyor

Ben 49 kilo hamile kaldım şimdi 50-51 gidip geliyorum ama doktorum her seferinde üstüne basa basa çok yeme kilo alma diyor. Bir de sakın tatlı yeme sigara kadar zararlı dedi aksi gibi de iştahım gittikçe açılıyor ama tutmaya çalışıyorum kendimi komşulardan aşureler gelirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…