- Konu Sahibi kalbiminozu
-
- #1.961
Ben ilk 2 tedavimi orda gördüm :) sonra Kıbrıs'ta yaptırdım eşim tatil yaptı ben yattım :)Aaa gerçekten miii:)))çok sevindiiimm. Yok canım benim eşimin ilaç mümessili arkadaşları ısrarla orayı tavsiye etti.ee sen de mi acıbademde tedavi gördün?
Bende ondan çok korkuyorum sanki gun ilerledikçe hiç kalkamayacağım gibi geliyor herşeyi alıp bitirmek istiyorumBence cok erken degil cnm .bende 25. Haftaya kadar herseyi aldım kıyafet olarak.sonra zor oluyor.tabiki çikarsın dışarı almak için ama yoruluyorsun.
Canım biliyorsun senle benim hemen hemen aynı bende 19+5 deyim ama bende herşeyi halletmek istiyorum ağırlaşmadan gerçi şimdi gördükçe alıyorum ama Yine de gözüm doymuyor :)Kızlar 15 gündür ankarada annemlerdeydim. Bugün döndüm adanaya. Resmen hamileliğimin tadını çıkardım yedim içtim yattım keyif çattım :))
anne evi gibi yok valla :) gerçi kendi evimi özlemiştim ama kendi evin demek her hafta temizlikçi almama rağmen iş demek :)
Neyse işte annemle bir araya gelince dayanamadık başladık alışverişe allahım kız bebekler için inanılmaz güzel şeyler var baya şey aldık. Rengarenk... Doktor net bi şekilde 2 kız demişti vallahi bi anda erkek derse napcam bu kadar eşyayı bilmiyorum :))
Bi yandanda çok korkuyorum bi şeyler almaya erken diye ama hazır bildiğim şehire gitmişken alayım dedim.
19+1 im. Sizce de çok erken mi?
19+4 5 kilo aldımKızlar kilo alımınız nasıl?
Paylaşmak isteyenler cvp yazsın.
Önce ben başlayım.
19+1
7 kilo aldım
Ben biraz tombik hamile kaldım o yüzden sıkıntı sen kaç kilo ile hamile kaldın peki zayıfsan sorun yok :)))Ben biraz cosmusum o zmn kizlar 14+1 7 kilo
Dimi çok güzel şeyler var bebek alışverişi yapmak çok zevkli bir şeymiş. Kıyafetleri kucağıma alıp seviyorum resmen bi gören olsa deli diyecek :))Canım biliyorsun senle benim hemen hemen aynı bende 19+5 deyim ama bende herşeyi halletmek istiyorum ağırlaşmadan gerçi şimdi gördükçe alıyorum ama Yine de gözüm doymuyor :)
Bence sen iyisin.ben 9 hafta sonra kaç kilo alırım acaba:)şimdiden 10. Haftaya girdim 2-3 kilo aldım.Ama tedavi süreci de dahil buna.o kadar çok yiyorum ki sürekli acıkıyorum.Kızlar kilo alımınız nasıl?
Önce ben başlayım.
19+1
7 kilo aldım
22+3 en son 10 gun once tartildigimda toplamda 5.7 kilo almistim canimKızlar kilo alımınız nasıl?
Önce ben başlayım.
19+1
7 kilo aldım
Burda hangi doktora gidiyosun?Ben ilk 2 tedavimi orda gördüm :) sonra Kıbrıs'ta yaptırdım eşim tatil yaptı ben yattım :)
66 kiloyla hamile kaldim yavas yavas yuvarlanmaya dogru gidiyorumBen biraz tombik hamile kaldım o yüzden sıkıntı sen kaç kilo ile hamile kaldın peki zayıfsan sorun yok :)))
Senin iyiymiş canım22+3 en son 10 gun once tartildigimda toplamda 5.7 kilo almistim canim
Acıkmamak elde değil zaten canım tabiiki acıkıcaz ama bebeklerimize yaramayacak gereksiz şeyler yememeliyiz:)Bence sen iyisin.ben 9 hafta sonra kaç kilo alırım acaba:)şimdiden 10. Haftaya girdim 2-3 kilo aldım.Ama tedavi süreci de dahil buna.o kadar çok yiyorum ki sürekli acıkıyorum.
Özkan aydın leylek doktorumuz onun sayesinde ikiz sahibi oldum geri de vazgeçemedik yoksa muaynane falan vasat ama Napayım sen kime gidiyorsun memnun musun bu arada kaçıncı haftaydın sen ?Burda hangi doktora gidiyosun?
Söyle diyeyim cnm.ben hala araba kullanıyorum,gidiyorum heryere ama eve kendimi zor atıyorum.sonra butun gun yatıyorum.Bende ondan çok korkuyorum sanki gun ilerledikçe hiç kalkamayacağım gibi geliyor herşeyi alıp bitirmek istiyorum
Hiç duymadım hangi hastanede?bi de tüp bebekle hamile kalmadın mı?nasıl onun sayesinde?ben Allah izin verirse 10. Haftaya girdim.Aslında gitmek istediğim medical parktaki arif deniz.Ama ona önceden gitmiştim ve bebek oluşmadı falan.sanki adam yine bana kötü bişey söylermiş gibi geliyo:)o yüzden yaşam hastanesinde şahin korkmaza gidiyorum.arif deniz kadar iyi bi doktor olduğunu duyduk hep.Özkan aydın leylek doktorumuz onun sayesinde ikiz sahibi oldum geri de vazgeçemedik yoksa muaynane falan vasat ama Napayım sen kime gidiyorsun memnun musun bu arada kaçıncı haftaydın sen ?
Şahin Korkmaz çok iyi bir doktor bende isterim aslında ama yeri çok ters ben ibrahimlide oturuyorum arabamı da kullanamıyorum falan bir de o hastane çok kalabalık oluyor nefesim daralıyor Özkan bey özel kendi muaynanesi var hastayı hazırlıyor burda her Türlü sadece transfer be yumurta toplama acıbadem ya da Kıbrıs'ta yapılıyorHiç duymadım hangi hastanede?bi de tüp bebekle hamile kalmadın mı?nasıl onun sayesinde?ben Allah izin verirse 10. Haftaya girdim.Aslında gitmek istediğim medical parktaki arif deniz.Ama ona önceden gitmiştim ve bebek oluşmadı falan.sanki adam yine bana kötü bişey söylermiş gibi geliyo:)o yüzden yaşam hastanesinde şahin korkmaza gidiyorum.arif deniz kadar iyi bi doktor olduğunu duyduk hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?